perjantai 8. tammikuuta 2010

Pakkaskatalogeja

Kun pakkaset ovat niin kovat, ettei pääse ulos, on postimies onneksi tuonut lupauksen keväästä parin katalogin muodossa. Totuus on se, että olen tuskin ehtinyt käydä kääntymässä omassa vaatehuoneessani. Silti jaksan haaveilla mahdollisuudesta käyttää aikaa  pukeutumiseen tai että pukeutumiselle ylipäätään olisi jokin syy...
Yksiolkaiminen toppi (Ellos) on aika kaunis, tosin tilaisin sen mustana. Tuo persikan väri ei ole ihan mun juttu... Mitään muuta en Elloksen kuvastosta löytänyt, joten toppi jää varmaan hankkimatta tilauksen pienuuden vuoksi. Loput ihanuudet olivatkin Halensin kuvastossa. Pitsihelmainen musta toppi on tosi kaunis. Harmaa neuletunika on täydellinen ja ottaisin sen samalla myös mustana. Kaula-aukko on sopivan antava noihin imetyspuuhiinkin ;) Beige trenssi on kuvassa tosi kaunis, tykkään tuosta naisellisesta "rimpsuhelmasta" (myös hihoissa on samantyyppiset yksityiskohdat). Harmaiden kenkien epäilen näyttävän luonnossa muovisilta ja halvoilta, mutta voisihan nuo kokeiluun ottaa.

Nuo Halensin vaatekoot muuten jonkin verran hämäävät. Kokovaihtoehdot ovat 36/38 ja 40/42. Kuulostaa ihan siltä, että ensimmäinen vaihtoehto saattaa olla liian pieni ja toinen vaihtoehto on todennäköisesti liian suuri. Miksei noissa vaatteissa ole kokoa 38/40 koska se olisi varmasti juuri se oikea koko!

Tilauskuponki on jo täytetty. Katsotaan mahtuuko vai roikkuuko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti