lauantai 13. maaliskuuta 2010

Mamman pikku muffinssi"Makeannälkäni" ei ottanut laantuakseen senkään jälkeen, kun olin ostanut huutonetistä ensi talveksi ihanan  Cupcaken toppatakin koossa 80. Takki kieltämättä näytti olevan aika pientä mitoitusta, mutta toivon, että se on ensi talvena sopiva. Huutonetistä lähti nimittäin Tampereen suuntaan myös uusi Cupcaken fleecehaalari koossa 74. Koko on juuri sopiva, sillä vaikka haalari on vielä reilu, sitä pystyy jo nyt käyttämään ja
tiedän siitä olevan kovasti iloa koko kevään.Vauva näyttää niin suloisen pieneltä, kun hänet on puettu hiukan reiluihin vaatteisiin :)

7 kommenttia:

 1. Tosi ihana haalari. Sopii teitin prinsessalle!

  VastaaPoista
 2. Voi että, luin juuri synnytyskertomuksen joulukuulta ja olen täällä ihan vedet silmissä liikutuksesta. Ihana blogi tämä, ja suloinen vauva teillä!

  Itselläkin oma pikku nyytti olisi toiveissa.. Vielä ei ole tärpännyt, "yritystä" takana 3 kk.

  VastaaPoista
 3. Ihana haalari. Ostaisin meillekin, jos olisi tyttö.

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kaikille kommenteista, nuo Cupcaken vaatteet taitaa kolahtaa aika monelle:)

  Elena: Mäkin liikutun joka kerta, kun luen toisten synnytyskertomuksia tai muistelen omaani:) Se on ihmeellinen ja kaunis tapahtuma! Toivon kovasti, että teilläkin pian tärppää. Paras neuvo on tietenkin se, että kannattaa yrittää olla ajattelematta koko asiaa...Se on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty jos vauvakuume on kova!

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloisia molemmat - haalari ja pikkuneiti! :)

  VastaaPoista