sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Parvekkeen stailausta


Siivosin tänään parvekkeen. Heittelin korituolien vanhat istuintyynyt pois, callonat saivat lähtöpassit ja laitoin pari narsissia niiden tilalle. Lyhtyjä ja kynttilöitäkin oli vähän liian jouluisesti esillä. Niitäkin karsin.


Imurilla ja mikrokuituliinalla riitti töitä. Olin lopputulokseen oikein tyytyväinen. Mutta nyt kun katson ottamiani kuvia, niin jotakin vielä puuttuu. Parveke on vähän valju. Jotain pirtsakkaa se vielä vaatisi. Keltaiset istuintyynyt korituoleihin? Lisää narsisseja?


Parvekkeen tulisi näyttää viihtyisältä lisätilalta. Asuntomme nimittäin menee myyntiin ihan pian!

7 kommenttia:

 1. Ai että nyt on muutto oikeasti lähestymässä? :) Hitsi, rivitalo/omakotitalokuume nousee vaan täälläkin!

  Viihtyisältä näyttää parveke! Muhkeat istuintyynyt korituoleissa voisivat tosiaan tuoda lisää ilmettä ja tunnelmaa. Puulattia tuo tietysti aina lämpöä ja "luksusta" parveketunnelmaan. Meillä on näitä clic clac -laattoja, jotka musta on olleet ihan tosi hienot, helpot ja mukavat. Niihin ette ehkä tosin halua sijoittaa pois muuttaessa, ellette vie mukananne uuteen paikkaan jos sielkin löytyy samantapainen parveke tai terassi. Tai lisää niitä muuten myyntihintaan :)

  VastaaPoista
 2. Juu, touko-kesäkuun vaihteessa on muutto kivaan paritaloasuntoon (juuri se, mistä laitoinkin tänne jo aikaisemmin pohjapiirrustusta). Tuntuu, että muutto on ihan PIAN! Jänskää:) Toivottavasti saadaan oma asunto myytyä ennen sitä!

  Sinähän sen sanoit, mikä tuolta parvekkeelta puuttuu: Se lattia! Sitä on tullut itse niin sokeaksi omalle kodilleen. Kun muutettiin tähän asuntoon oli puhetta tuosta lattianlaitosta, mutta sitten se jäi. Parvekkeen lattia on vieläpä sellainen vähän erikoisen muotoinen viisikulmio, eli niitä laattoja ei siihen ihan sellaisenaan saa. Voi olla ettei raaski/ehdi/jaksa sitä lattiaa nyt enää laittaa. Meidän uudessa kodissa on myöskin parveke, mutta se ei ole lasitettu ja tulee tuskin olemaan sen kummemmassa käytössä kuin petivaatteiden tuuletusta varten (ja jos siellä joskus kesäiltana pääsisi saunasiiderin nauttimaan...).

  Anyway, ne istuintyynyt täytyy ainakin käydä hankkimassa:)

  VastaaPoista
 3. Onnea uuteen kotiin ja vanhan myyntiin! Kivalta näyttää parveke :)

  VastaaPoista
 4. Kiva parveke! Ja ehkä tosiaan kaipaisi vielä kivat vihreät tai keltaiset istuintyynyt.

  Voi että, muuttokuumetta! Joko olet mielessäsi kaikki verhoja myöten uuteen kotiin suunnitellut? :-)

  Kävin lukemassa yhdellä istumalla kaikki postaukset blogitauostasi lähtien ja ihania juttuja oli. Voi jestas miten suloinen pieni Miete on siinä Cupcaken puvussa! ♥

  VastaaPoista
 5. Onnea asuntokaupoille! Tuollainen parveke on kyllä ihana- laita vaan tosiaan vähän väriä mukaan, värikkäät istuintyynyt eivät tosiaan paljoa maksa. Ja lisää kukkia, jos mahdollista, ne luovat tunnelmaa.

  VastaaPoista
 6. Parveke näyttää kutsuvalta. Istuintyynyt voisi hankkia, jos käytätte tuoleja uudessa kodissa jatkossakin. ;)

  VastaaPoista
 7. Istuintyynyt on hankittu (laitan kuvaa, kun ehdin:)), lisäksi laitoin parvekkeelle keväisen verhokapan. Mukavasti tuli ilmettä lisää, laitan kuvaa kun ehdin sellaisen napata:)

  VastaaPoista