sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Vintage stories


Kävin minäkin nopeasti hakemassa mieleiseni KappAhlin Vintage stories -mallistosta. Ihan hirveästi ne vaatteet ja asusteet eivät sitten livenä innostaneetkaan. Päädyin ostamaan cupcake-tunikan koossa 80. Tunikan voisi yhdistää vaikkapa kummitädin ostamiin suloisiin Finnwearin collegehousuihin. Myös vaaleankeltainen väri sopisi kauniisti mekon kaveriksi. Eli passiivisessa etsinnässä on vaaleankeltainen neuletakki ja jotkut suloiset (pilkulliset?) sukkahousut tai leggarit.



En sitten pystynyt vastustamaan pikkuiseen muffinsivuokaan pakattua huulirasvaa. Näitä olisi voinut ostaa enemmänkin tuleviin keittiöleikkeihin...Tuoksu on ihana!

10 kommenttia:

  1. Tuo tunika on tosi kaunis. Se olisi ehkä noista vaatteista juuri se, joka voisi meille päätyä. Jotenkin tähän asti on vaan tuntunut, että noissa on vähän liikaa kaikkea mun makuuni. Vaikka ovatkin tosi kauniita, niin mietin, et jäisiköhän meillä tosi vähälle käytölle... ja mitä kauemmin mietin, sitä varmemmin jään ilman oikeaa kokoa :D

    VastaaPoista
  2. IHANA tunika!!! Jos Arttu olis tyttö, niin silläkin olis varmana tollainen!!! <3 Osaan jo kuvitella ton niiden vaaleenkeltaisten vaatteiden kanssa, tosi kivasti varmaan sopii!! Ja söpö toi huulirasva, ihana idea pakata se tollaiseen :)

    VastaaPoista
  3. SiniK: Sama juttu, toi cupcake-mekko oli oikeastaan ainoa suosikki. Ja suoraan sanottuna ostin sen osin siksi, että uskon kyseisen tunikan olevan se kaikkein halutuin vaate, näin ollen sillä saattaisi olla jotain jälleenmyyntiarvoakin. Meillä kyllä kesäksi vaatteita riitää, joten tuskin ehditään montaa kertaa käyttämään...

    Lara: Kiitos:) Nyt kun vielä sanoit noista vaaleankeltaisista vaatteista, niin mun on ehkä ruvettava todenteolla niitä metsästämään ennen kuin toi tytteli kasvaa tuosta tunikasta ulos:) Noita huulirasvoja oli erilaisia ja olisin halunnut ne kaikki:)

    VastaaPoista
  4. Ihana tunika, täytynee käydä meidänkin neidille katsomassa. Kiitti vinkistä ;)

    Ja noita huulirasvojahan meillä ei tarvita, mutta HALUU sellasen myös!

    VastaaPoista
  5. Viivu: Hih, ei tullut ihan akuuttiin tarpeeseen meilläkään tuo huulirasva. Alkoi vähän lapsettaa:)

    VastaaPoista
  6. Siis tätä mä vääntäydyin tänään tuonne kauppakeskukseen katsomaan, mutta kävinkö Kappiksessa? No en! Lahopää, mikä lahopää. Taitaa olla, että menee tääkin vaate taas multa ohi...
    Sain sentään hyvää kanacaesarleipää sekä yllätysseuraa kummipojasta vanhempineen :)

    VastaaPoista
  7. Mä olisin tuon meille tunikaksi ottanut, mutta olivat isot koot jo loppu. Ostin yhden hameen ja nyt mietin että milloin sitä neidille sovittaisin että onko meitä vai ei :)

    VastaaPoista
  8. Ihana tunika <3 Ja tuo huulirasva on kanssa sulonen. Noita purnukoita kun olisi paljon erivärisiä niin saisi kivat leikit aikaiseksi :)

    VastaaPoista
  9. Petuli: Jos tuo tunika on ihan must have, niin voin katsoa sitä sulle meidän KappAhlista ja laittaa postiin. Tosin isot koot taitaa mennä ekana :(

    Anni: Oli tosiaan lähinnä pikkukokoja tuosta tunikasta jäljellä vaikka sentään porhalsin kauppaan heti lanseerauspäivänä:)Laitathan hameesta kuvaa blogiisi jos päädytte sen pitämään?

    Regret: Ihan samaa ajattelin noiden purnukoiden suhteen mutta hillitsin itseni ja muistutin siitä tosiasiasta että mun 4 kk ikäinen vauva ei vielä hetkeen tarvitse muffinsseja leikkeihinsä :D

    VastaaPoista
  10. Kiitos Unelma, mut enköhän mä pärjää! Kävin tänään taas ostoksilla ja taas unohdin käydä tätä katsomassa. Ei se sit vissiin tunnu tarpeeksi omalta, vaikka kovasti ihastuttaakin. Tai sitten se yksi odottaa kaupassa sitä päivää kun mä sinne suoriudun :)

    VastaaPoista