maanantai 21. kesäkuuta 2010

Pinkin boxin balleriinat












Idea ja alekoodi kenkiin löytyi Charin blogista. Mikäs sen mukavampaa kuin lähteä huikeilla korkkareilla ulos, kun käsilaukussa kulkee kätevät kokoontaitettavat balleriinat väsymyksen varalle. Jokaisella SACT-persoonalla on omat nimikkotossunsa. Minusta Charlottet olivat kauneimmat ja itseasiassa hän on mielestäni myös sarjan naisnelikoista kaikkein viehättävin (Leffa kakkonen on muuten vielä näkemättä!). Nähtäväksi jää raaskinko noita balleriinoja edes käyttää. Jospa pidänkin ne ihan kotitossuina...

14 kommenttia:

  1. IHANAT!!!!! Mun oli tarkoitus myös tilata noi, mutten uskaltanut sittenkään :) mutta taas iski himo saada tollaiset!!!!!

    VastaaPoista
  2. Noi on ihanat! Itsekin niitä jo aiemmin ihastelin, mutta mietityttää onko noi kuinka kapealle jalalle? Mulla leveni raskauden myötä jalkapöytä eikä kovinkaan kapea kenkäistä mallia voi käyttää. :(

    VastaaPoista
  3. Voih noi on niin ihanat!! Tuollaisista haaveilin ja haaveilen kyllä edelleen. Ei vaan nyt oikein sovi meidän budjettiin.

    VastaaPoista
  4. Lara: Noi on kyllä ihanat ja mikä pahinta, Redfootilla on hurjan paljon toinen toistaan ihanimpia malleja...Yritän kuitenkin tyytyä tähän yhteen pariin ja pitää niistä hyvän huolen:)

    Sussu: Toi malli on sellainen joustava ja tossumainen eli varmaan menee eri mallisiin jalkoihin. Mulla on kyllä itsellä kapeahko jalka joten en voi varmaksi mennä sanomaan...

    Ciancia: Haaveilu ei onneksi maksa mitään, sitä tulee harrastettua paljonkin:) Hankit sitten jossain vaiheessa, jos kengät vielä houkuttelevat:)

    Anni ja Maria: Kiitos, söpöthän noi on kun mitkäkin:)

    VastaaPoista
  5. Noi on vaan niin ihanat!! Mä oon niitä niin monessa muussakin blogissa ihastellut ja kateellisena katsellut.. Mulla on vaan niin iso (mutta kuitenkin siro ;o) ) jalka, ettei se isoinkaan mahdu...

    VastaaPoista
  6. Ihanat, ihan sitten vaikka kotitossuina;-)
    Kaunista juhannusviikkoa!

    VastaaPoista
  7. Käyttöön vaan!
    Ovat omat varpaani jo pelastaneet tarpoessani Vicenzan katuja eestaas, nämä on ihan huiput!

    VastaaPoista
  8. Pirjo: Mä oltin noista kengistä L-koon ja ovat juuri ja juuri sopivat. Mun kengännumero on jotain 40-41...

    Aamunkukka: Kaunis näyttäisi viikosta olevankin tulossa. Ajatella, että on jo keskikesä! Ihanaa juhannusta myös teidän perheelle!

    Jessica: Kiitti:)

    Jassu: Oletkohan blogannutkin noista tossuista? Jos oot, niin on mennyt multa ohi. Täytyypä tulla kurkkaamaan blogiisi. Mitkä kengät valitsit?

    Johanna: Ei muuta kuin äkkiä tilaamaan, sillä pakettia sai jonkin aikaa odotella. Ehdit sitten vielä tänä kesänä tassutella uusissa baltsuissa:)

    VastaaPoista
  9. Yhdyn toisten mielipiteeseen, nuo on ihanat! Ja nimenomaan nuo Charlotet. Mä näin ne ekan kerran Jassun blogissa ja ihastuin jo silloin, mutta en oo vieläkään uskaltanut edes käydä tutustumassa miten niitä tilattais ja mitä ne maksaa. Mä uskottelen itselleni että ovat ihan järkky(!!!) kalliit niin, että turha mun on niistä haaveilla. Noita baltsujakin kun on jo kaapissa ihan tarpeeks... Mut ei tietty tuollaisia pieneen tilaan mahtuvia... Ja nyt mun pitää nuo taas yrittää unohtaa, oikeesti!

    VastaaPoista
  10. Siis ei! Kuinka ihanat voi kengät olla:)) Pitäisiköhän minunkin... Ei noita varmaan enää missään ole, ehkä hyvä niin.. :)) nimim. yhtiäkään kenkiä en enää tarvitse

    VastaaPoista