tiistai 13. heinäkuuta 2010

Loiskiss

Minä olen aina rakastanut vettä ja uimista. Äitini on kertonut, että pikkutyttönä, kun lähdimme kävelemään rannalle päin, heittäydyin malttamattomana asfaltille uimarenkaani kanssa ja tein uimaliikkeitä. Ihana minä:)

Meidän Miete on ihan pienestä saakka kylpenyt ammeessaan kovin totisena ja keskittynyt lähinnä kahmimaan kylpyleluja suuhunsa. Päätellen pikku kiukuttelusta, joka on tullut kylvyn loputtua, tyttö on kuitenkin ammeessaan viihtynyt. Eipä siis uimareissullakaan tuo pokerinaama paljon tunteitaan tuonut esiin. Pientä hiljaista hyminää hän piti ja välillä innostui vähän loiskuttelemaan vettä jaloillaan. Arveltiin, että vesi voisi tuntua liian kylmältä, mutta äiti se alkuun kiljahteli, ei tyttö. Ihanaa oli kahlailla rantavedessä oma pieni vauva sylissä. Itseasiassa tajusin, että jostain tällaisesta olen monesti haaveillutkin.


Uusi UV-uikkari tositoimissa

Tuo oma rusketukseni on ihan järkyttävä... Rinta ja käsivarret ovat niin ruskeat että se on ihan sillä rajalla, onko se enää edes kaunista. Ja sitten kyljet, maha ja reidet loistavat valkoisina...Vaan eipä takerruta siihen vaan käännetään katse neidin helleasuun:


Iso hattu varjostaa kasvoja, ohut tunika ja haaremihousut suojaavat ihoa paahteelta.

Kuva on valitettavasti tärähtänyt, mutta Mieteellä on juuri syttymässä ihana, koko kasvot valaiseva hymy! Niin Suomen ennätyshelteiden kuin tulevan Turkin matkankin takia hain Lindeksiltä parit haaremihousut lisää, sekä kolme ohutta, valkoista, pitkähihaista tunikaa. Kuvan tunika on Pikku E:nkin päällä nähty ihanuus, itseasiassa häneltä Miete tuon muoti-inspiraation saikin;)


Goawayjuttagoaway-dieetti ;)

Piknikki kuuluu kesään, joten kahmin meille kaupasta kaikkea helteenkestävää. Jospa sitä sitten huomenna taas suunnattaisiin biitsille vähän saman tyylisillä eväillä...Saatiin Mietteen isosisko, pian 12-vuotta, meille kahdeksi viikoksi kesänviettoon ja tyttöhän asuisi järvessä jos voisi;)

14 kommenttia:

  1. Ihania kuvia !

    Meillä on kans sellainen vesipeto että oksat pois. Järvestä/kylvystä/muusta vedestä saa kiskottua vain väkisin pois ja siitä seuraa kamala huuto ja kirkuminen !
    Missä tahansa vähänkään vettä nähdessään alkaa mahdoton hihkuminen ja kiljuminen ja osoitteleminen ja tänääkin sai kaupungilla aikamoisen shown pystyyn kun äiti ei päästänyt puistossa olevaan suihkulähteeseen..
    Harmittaa kyllä kovasti kun ei tuon sydänvian vuoksi saatu silloin pienenä aloittaa sitä vauvauintia, olisi varmasti ollut niin Lumian juttu !
    Tyttö on kyllä oikeasti ihan mahdoton vesipeto, varsinkin järvessä on ihan mahdottoman hienoa uida :)
    Viihtyisi vaikka tuntisotalla ja suuttuu kun otetaan kuivattelemaan :)

    Herkullinen piknik !
    Mekin ollaan tehty jokunen piknik ja eväsretki, välillä perheen kesken, välillä kaverieden ja välillä ihan kahdestaankin.
    Pari kertaa ollaan ihan vain omalle takapihan nurtsille levitetty viltti ja nautittu siinä välipalaa ja muuta herkkuja, ja äiti oman kahvinsa. Maistuu tytölle paljon paremmin ulkona tuo ruoka, eikä ole sellaista showta ja pöydälle kiipeilemistä.. :)

    Ai Mietteellä on isosisko ? :o

    Miete on kyllä todella suloinen, tuo helleasu kuva on ihan mahtava <3

    VastaaPoista
  2. Aina niin yhtä suloinen Miete <3 Ja upea sinä! Sun kroppas näyttää todella hyvältä. Kadehdin. Jospa minäkin saisin itsestäni nyt taas niskasta kiinni.

    Tuo Jutan dietti kiinnostais edelleen tosi paljon. En vain oikein tiedä kuinka multa onnistuis se säännöllinen syöminen. Tuntuu, että pienen lapsen kanssa sellainen on vaikeaa. Mutta toisaalta pystyithän säkin :) Toinen asia, joka tossa dietissä mietityttää on hinta. Tuliko se kuinka kalliiksi syödä juuri niitä tiettyjä tuotteita?

    VastaaPoista
  3. Ei noi uv uikkarit pahalta vauvalla näytä :)
    Oi miten suloinen pikku neiti :) Tunika on mielettömän nätti voi olla, että just tollainen puuttuu meidän kaapista ;) täytynee käydä kurkkimassa siis lindeksiä...

    VastaaPoista
  4. Meillä Minni tykkää kans tosi paljon uimisesta! Eilen ekaa kertaa "uitiin" järvessä, sitä ennen ollaan vaan istuttu ja oltu massua myöten. Mut kyl vaan typy nautti ja niin nautin minäkin.

    Itse olen kans aikamoinen vesipeto lapsena ollut ja uinut ihan missä vaan ja kesät asunut vedessä, heh.
    Hoidossa ollessa kans (ehkä 4-5veenä) talvella lumien sulettua hoitotädin pihatiellä ei oikein kaivot vetäneet ja olipahan haaste saada tää pikku-neiti kuivana sen lätäkön ohi. Muutaman kerran olin heittäytynyt lammikkoon, iloisesti huutane mie uuuiiiiin :D

    Mistä toi uv-uikkari on? Meillä kans käytössä, harmittaa vaan kun se on vielä hieman liian iso, roikkuu neidin päällä :/

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia! Mekin on käyty pikkuneidin kanssa kahlaamassa rantavedessä, on neitiä vaan niin hellyyttävää katsoa!

    Ai kun nauratti tuo alimman kuvan teksti! :)

    VastaaPoista
  6. Suloiselta näyttää tunika myös Mietteen päällä! Kiva että löytyi teillekin :) Mä en olekaan noita haaremihousuja nähnyt täällä kuin valkoisena, kivat olisi nuo kukallisetkin.

    Haha, tosiaan goawayjutta-dieetti :D Tuossa ei taida olla montaa Jutan hyväksymää ruoka-ainetta, ei taitais mennä läpi minkäänlaisena sovelluksena ;) No nuo hedelmät tietysti. Mulla ei kyllä ole mitään varaa asiaan kommentoida, mulla loppui dieetti kahteen viikkoon... Heikko, mikä heikko. Pääsyynä nämä helteet, kertakaikkiaan ei kroppa tuntunut kestävän a)jatkuvaa syömistä b)jatkuvaa nälkää c)hullua suolanhimoa (vaikka sitähän siinä pitääkin syödä, mutta ei sitä saa mistään niin hyvin kuin sipseistä tai pistaasipähkinöistä ;D) Lisäksi aloin miettimään (liikaa) sitä, että hulluhan mä olen kun nyt tätä vietän, kun lopultakin imetyksen loputtua ja ennen seuraavan esteen ilmaantumista, saisin muuten hyvällä omalla tunnolla nautiskella hieman rose-viiniä helteessä... Kirjoittelen asiasta varmaan tarkemmin blogiinkin, kunhan kehtaan sen täysin julkisesti ilmoittaa ;) päätavoite kuitenkin täyttyi - karkkia en ole syönyt koko aikana!

    VastaaPoista
  7. Voi miten suloinen Miete on kesäasussaan! Ihanalta kuulostaa teidän kesänvietto:) Onni rakastaa kylpyjä ja harmittaakin ihan vietävästi kun kaikki vauvauinnit on kesätauolla just nyt, kun olis hyvä aika aloittaa. Meiltä on niin kovasti matkaa merenrantaan (ja ehkä Onnia ei siellä oikein viitsisi uittaakaan) että ainoa vaihtoehto on maauimala jos haluaa itse pulahtaa johonkin. Sielläkään ei oikein Onnin ole hyvä uida, joten ajatuksissa onkin ostaa pihalle pieni lasten uima-allas!

    VastaaPoista
  8. Nuo hellevaatteet + uimavaatteet on kyllä kätevän näköiset.

    Me oltiin toissapäivä rannalla ja vaikka pidin koko ajan neitia päivänvarjon alla niin illalla oli kasvoissa, säärissä ja käsivarsissa punoitusta :-/ Enhän mä tyhmä äiti ajatellut ettei se varjo mitään uv-säteitä ja heijastuksia estä. Ei onneksi neiti palanut mutta saipa vähän väriä naamaan... :-)

    Olisitpa nähnyt meikäläisen rantaeväät ja eilisen päivän "tankkaukset"... *gröhöm* Koetan nyt palata ruotuun ja aloittaa taas "juttailun".

    Ciancia; en ole ajatellut kuinka kallista se on, mutta senhän voi ajatella niinkin paljonko säästää kun ei osta karkkia/limsaa/sipsiä/jugurtteja.... :-)

    VastaaPoista
  9. Meillä on myös nautittu järvessä pulikoimisesta :) Ihanaa päästä pientä siellä uittamaan. Patrik ei tosiaan koskaan ole tykännyt olla ammeessa, mutta järvessä tai altaassa sitten senkin eestä! Eilen pääsi äitin ja isin kanssa paljuun ja se olikin paras juttu ikinä!!! Vesi oli lämmitetty ja siinä oli asteita 37 :) Illalla ei tuntunut liian kuumalta. Palju olisi kiva omaankin pihaan...

    Ihania kuvia <3

    VastaaPoista
  10. Äippä: Ei ole vaikeaa arvata miten teillä tulevat kesät vietetään:) Ja tavella sitten uimahalliin! Hauska toi teidän suihkulähde-episodi:) Juu, miehelläni on tosiaan tytär, joka on meillä yleensä joka toinen viikonloppu. Eli kyse on Mietteen siskopuolesta:)

    Ciancia: Kiitos kommentista, tosin nyt on tullut vähän löysäiltyä ruokavalion suhteen ja olo on sen mukainen:( Kuten Essiinakin jo kommentoi, tuolla dieetillä varmaankin loppupeleissä säästää rahaa, kun ei tulekaan osteltua herkkuja. Mutta kyllähän se ruoka aina jonkin verran maksaa. Riisiin/pastaan/puuroon menee koko neljän viikon aikana ihan muutama euro. Ehkä eniten tuntuu jatkuva raejuuston ja rahkan ostelu, niissäkin on hintaeroja, joten kannattaa ostaa Lidlistä tai sitten esim. euroshopperilta. Kannattaa odottaa oikeaa fiilistä, eikä ryhtyä dieetille väkisin jos se tuntuu hankalalta.
    Jessica: Hae ihmeessä Millille omansa, tuo tunika on kyllä ihana helleasu! Onhan tossa uv-uikkarissa tavallaan jotain söpöäkin:)
    Katriina: Ostin ton uikkarin KappAhlista, koko on 86/92 eli melkoisen reilu tällä hetkellä, mutta ajattelin, että menisi sitten talvellakin (JOS tulisi lähdettyä jonnekin matkalle) ja ehkäpä vielä ensi kesänäkin. Mietteellä on niin paksut reidet, että sellaista ihan tyköistuvaa voisi olla hankala pukea;) Kyllä se teidänkin reilu uikkari vielä sopivaksi muuttuu:) Ja ihana pikku-uimari olet siis sinäkin ollut:)

    VastaaPoista
  11. Johanna: Se hyvä puoli näissä hurjissa helteissä on, että on päässyt pienen kanssa järveen. Jos olisi sellainen normaali Suomen vähäluminen kesä, niin tuskin olisin kokeillut järviuintia Mietteen kanssa!

    Petuli: Nyt on mullakin päässyt lipsahtamaan aikalailla, enkä meinaa päästä takaisin ruotuun. Ottaa päähän. Toisaalta oon päässyt salille treenailemaan, mikä on aivan ihanaa, mutta en oo saanut oikein millään pidettyä ruokarytmistä kiinni. Pakkaapa nyt päiväksi rannalle rahkaa ja kanaa mukaan...No, kyllä tämä tästä syksyn tullen...Niin että voidaan molemmat nyt sitten julkisesti menettää (melko anonyymit) kasvomme:) Ja ah, tosiaan se viini...(hyvä kun muistutit...).

    Anni: Pikkuinen lasten uima-allas kuulostaa ihanalta! Tosiaan meri ja maauimala ovat niin pienelle vähän hankalat vahtoehdot...Me ollaan käytetty "uima-altaana" toistaiseksi ihan Mietteen omaa kylpyammetta. Siinä tyttö tänäänkin istuskeli ulkona pitkän tovin ja leikki nokkamukilla:)

    Essiina: Juu kyllä on täälläkin ollut aika tuhdit eväät viimeaikoina. Täytyy nyt vaan katsoa, ettei paino pääse takaisin kipuamaan entisiin lukemiin. Valitettavasti mulle on ennenkin käynyt niin:( Ja älähän huolestu, meilläkin on päivänvarjo ja uskoisin sen kyllä jonkin verran suojaavaan UV-säteiltä (oisko ollut suojakerroin 50). Mutta kyllä mietteelläkin väkisin ainakin posket alkavat tuolla paahteess punottaa, toki varmasti ihan kuumuudestakin...

    VastaaPoista
  12. Maria: Ihanalta kuulostaa toi palju! Sellasen kun sais omaan pihaan!

    VastaaPoista
  13. Täällä ilmoittautuu uusi lukija..Ihana blogi ja paljon kivoja kuvia ja juttuja :)

    VastaaPoista
  14. Zarabella: Kiva kun hihkaisit kommenttiboksiini ja tervetuloa lukijaksi:) Tulen vastavierailulle blogiisi...

    VastaaPoista