sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Pienet pitsisiivet, eläimellistä menoa ja kuusisataa porrasaskelmaa



Aiemmassa alepostauksessani hehkutin kuvan ihanahihaista t-paitaa ja taisinpa mainita, että tein aleostoksia koossa 86 ensi kevättä/kesää ajatellen. Otinpa sitten silmän käteen ja kokolapun sijaan katsoin itse paitaa: Sehän on sen kokoinen, että se on juuri nyt sopiva meidän Mietteelle. Niinpä me laitettiin pienet pitsisiivet päälle tässä menneellä viikolla, kun treffattiin mummo kaupungilla.


Mummon lisäksi ollaan tavattu muitakin sukulaisia kun käytiin alkuviikosta Korkeasaaressa ; )


Apinoiden näkemistä odotin eniten ja oletin , että Mietekin innostuisi niistä . Tyttö kuitenkin nukkui juuri " apinoiden kohdalla " päiväuniaan .

Korkeasaaressa tuli huomattua se, minkä totesin jo kotieläinretkellämme: Tyttöä ei, meidän omaa kissaa lukuunottamatta, eläimet juuri hetkauta. No, ihmiset sitäkin enemmän. Miete näytti siltä, että verisuoni poksahtaa päästä, kun meillä kävi toissapäivänä vieraita ja tyttö sai leikkikaverikseen ystäväni 2,5 vuotiaan pojan . Miete puhkui ja puhisi eikä tiennyt miten päin olisi sen riemunsa keskellä ♥.


Tuo kissankokoinen mikälie sentään vähän kiinnosti, kun pääsi aika läheltä katsomaankin

Korkeasaaripäivän jälkeen nukuin 11 tunnin yöunet. Miten voikin ihminen olla niin väsynyt?!

Lisäksi meidän perhe on "keksinyt" uuden liikuntaharrastuksen. Nimittäin kauniissa Tampereen Pispalassa sijaitsevat Tahdon Portaat. Porrasaskelmia on vaatimattomat 300 suuntaansa ja ylätasanteelta aukeaa upeat näkymät Näsijärvelle ja vehreään rinteeseen, johon on rakennettu upeita puutaloja vieriviereen. Minä , joka en koskaan juokse, ihan oikeasti, eräänä helteisen päivän iltana juoksin portaat takaisin ylös revittäen keuhkokapasiteettini äärimmilleen! Miete odotteli iskän ja siskon kanssa ylhäällä. Ehkä ensi kerralla otetaan tyttö kantoreppuun mukaan ;)


Huhutaan, että näistä kuuluisista portaista saatat bongata myös tamperelaisen jääkiekkoilijan pakaratreeneissään (niin että jos ihmettelette millä minut tuonne sai:D)

9 kommenttia:

  1. Ihanat siivet neidillä! Kaunis paita.

    VastaaPoista
  2. Todella kaunis tuo paita! Ihana Miete <3

    Kyllä on tehokasta pakaroille tuo rappusten kapuaminen!

    VastaaPoista
  3. Meillä eläimet herättää niin suurta ihastusta, pitää oikein hihkua, puhkua, nauraa, kiljua ja kaikkea mahdollista.
    Koiratkin saa tulla naaman lähelle ja neiti vaan nauraa :D
    Omat kissat tietenkin herättää suurimpia huokailuja ja voi miten mie oon ylpeä noista meidän kateista, et miten hienosti neidin ovat ottaneet <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten söpö Miete on siivissään :)
    Ja eritysti Lindexin vaatteet on musta todella niukkoja, eli kannattaa katsoa aina vaan vaatetta, ei kokolappua!

    VastaaPoista
  5. Ihanat pitsisiivet :) Ja Mietteestäkin kasvanut jo iso ja nätti tyttö!!

    VastaaPoista
  6. Ompäs söpö paita. Ja Miete näyttää kasvaneen paljon! Ei ole enää ihan vauva :)

    VastaaPoista
  7. Musta tuntuu että mä olen niin monesti jo niitä meidän unijuttuja selitellyt, että jätän kommentoimatta tuohon edelliseen ;D Tsemppiä kuitenkin kovasti teidän öihin!!
    Voi miten hienosti Miete jo istuu! Niin iso tyttö teilläkin jo :) Onpa hyvä että tulit tuota paitaa testanneeksi ajoissa. Olisi taatusti harmittanut kaivaa se ensi keväänä (mahdollisesti) liian pienenä esille. Munkin pitää jotain noista jemman ostoksista sovittaa varuilta, kun pari juttua siellä vähän alkoi epäilyttämän, ovatko sittenkään niin isoja kuin nro antaa ymmärtää.
    Me nähtiin ihan eri elikot Korkeasaaressa kuin te. E:tä kiinnosti karhut, olivat ainoita jotka olivat liikkeessä. Ens vuonna varmaan eri meininki - molemmilla typsyillä.
    Huh, mä olen aina vihannut rappustreenejä. Nuorena piti juosta pienen hyppyrimäen rappuja ylös alas ja se oli ällöä. Vaikka kieltämättä suorituksen jälkeen oli hyvä voittajafiilis :)

    VastaaPoista
  8. jarna: Kiitos:)

    Maria: Kiitos:) Ja on tosiaan tehokasta toi porraskiipeily ja ihan mukavaakin kauniissa maisemissa!

    Katriina: Meidän kissa on tosi arka ja juoksee pakoon, kun Miete vähän hihkaisee. Ehkä hyvä niin. Luulen että täällä alkaa kova kissajahti, kunhan tyttö pääsee liikkeelle:) Tänään mennään kylään, jossa on koira. Saas nähdä mitkä on reaktiot (koiralla ja tytöllä).

    Anni: Noi alerekit taisi sekoittaa äidin pään;) Oikeastaan aika kiva, että paidan sai jo nyt käyttöön :)

    Lara: Kiitos kauniista sanoista:)

    Ciancia: Miete on tosiaan iso tyttö! Ja silti niin pieni :)

    Petuli: Kävin lueskelemassa yks ilta sun vanhoja postauksia (just noita unijuttuja) ja kiinnitin huomiota siihen, että pikku E varasi Mietteen iässä jo hirmu hyvin jalkoihinsa! Ollaan treenattu "kävelyä" Mietteen kanssa ja kyllä siinä saa nauraa, kun toinen sipsuttaa rehevillä koivillaan ihan innoissaan. Ja äidin hauikset ovat revetä...

    Karhut oli apinoiden lisäksi niitä eläimiä, joiden oletin kiinnostavan Mietettä. Mutta kun tyttö nukkui juuri niiden karhujenkin kohdalla! Olin kyllä itse ihan innoissani niistä suloisista nallukoista, mahtavia eläimiä :)

    Kyllä noi rappustreenit menee kun ei liian usein käy (siis eka kerta kolmeenkymmeneen vuoteen;)). Itseasiassa raskausaikana tuli kiivettyä kevät-kesä-syyskausi monta kertaa viikossa laskettelurinnettä ylös! Olin varma, että vielä synnytän sinne:) Ja tosiaan, ei se tekeminen itsessään vaan se sen jälkeinen fiilis!

    VastaaPoista
  9. Tuo paita on kyllä aivan supersuloinen! Löytyispä meillekin ensi kesäksi jostain :)

    Korkeasaari on ihan kiva paikka, mutta ehkä nämä muksut ovat vielä hieman nuoria sinne. Me taidettin käydä ekan kerran kun esikoinen oli 2 v. Se oli jo ihan hyvä aika. Joku kotieläinpuisto vois olla parempi pienemmille?

    Pitäis kyllä aloittaa jonkin sortin pakaratreeni.Täällä ei tosin ole tuollaisia rappusia... eikä niitä motivoivia jääkiekkoilijoita ;)

    VastaaPoista