sunnuntai 8. elokuuta 2010

Laulu lapsesta, runo rakkaimmasta

MTV3, Pelastakaa Lapset ry ja Blue Media järjestävät kaikille avoimen sanoituskilpailun. Kilpailun tarkoituksena on löytää uusia äitienpäivään sopivien kappaleiden sanoituksia. Kilpailuaika on 9.5.2010–30.9.2010. Sanoitusten tulee olla suomenkielisiä ja niiden toivotaan käsittelevän äidin ja lapsen välistä suhdetta.Kilpailun raati valitsee sanoitusten joukosta voittajan, josta sävelletään uusi esitys MTV3-kanavan suureen äitienpäivän Gaalaan 2011.


Sanoitukset voi toimittaa joko sähköpostitse osoitteeseen sanoituskilpailu@bluemedia.fi tai kirjeitse osoitteeseen Blue Media Oy, Laulu lapsesta, Jokisuuntie 5, 00560 Helsinki. Liitä mukaan yhteystietosi, mikäli haluat lähettää sanoituksesi nimimerkillä, liitä kirjekuoreen yhteystietosi suljetussa kirjekuoressa. Avaamme yhteystietokuoren vasta valinnan jälkeen. Sanoituksia ei tulla palauttamaan, eikä niitä tulla käyttämään ilman asianomaisen tekijän lupaa.


Projektissa kerättävät varat osoitetaan Pelastakaa Lapset ry:n toiminnan tukemiseen. Lahjoitukset Pelastakaa Lapset ry:lle voi osoittaa tilille Nordea 101730-210727.

Ja ei muuta kuin osallistumaan:) Jos ei muuta niin muistoksi jää ainakin ihan itse tehty runo omalle lapselle. Katso lisää täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti