sunnuntai 8. elokuuta 2010

Neljän päivän tehodieetti

Tämä on neljän päivän tehodieetti, noudata kirjaimellisesti, niin saat yhtä hoikan vartalon kuin sinulla oli pikkulapsena!


1. PÄIVÄ
Aamiainen: Yksi keitetty muna, viipale paahtoleipää aprikoosihillon kera. Syö kaksi hyppysellistä munaa, ja murenna loput lattialle. Haukkaa kerran paahtoleivästä, ja hiero sitten hilloa kasvoillesi ja vaatteillesi.

Lounas: Neljä väriliitua (värillä ei väliä), kourallinen murskattuja perunalastuja ja lasi maitoa (kolme siemausta, kaada loput lattialle).

Päivällinen: Keksi, kaksi kymmensenttistä ja viisikymmensenttinen. Yksi roska sohvan alta.

Iltapala: Paahda viipale paahtoleipää ja heitä se keittiön lattialle. Palanpainikkeeksi neljä siemausta iltakylpyvettä.
2. PÄIVÄ
Aamiainen: Ota eilinen paahtoleipä keittiön lattialta ja syö se. Syö lusikallinen vanilliinisokeria ja juo puoli pullollista vihanneksista tehtyä elintarvikeväriä.

Lounas: Puolikas pötkylä vaaleanpunaista huulipunaa. Puraisu leikkipuistosta tuodusta tupakantumpista (jonka muut perheenjäsenet pakottavat sinut sylkemään pois) jääkuution kera.

Välipala: Nuole tikkukaramelli tahmeaksi, vie se ulos ja pudota hiekkaan. Nuole jälleen kunnes se on puhdas. Tuo se sitten sisälle ja pudota matolle.

Päivällinen: Kivi tai kuivattu herne, työnnetään ensin vasempaan sieraimeen. Sekoita limonadia perunamuusiin. Syö lusikalla.3. PÄIVÄ
Aamiainen: Kaksi lettua ja runsaasti hilloa, jonka hierot hiuksiisi. Lasillinen maitoa. Juo puoli lasillista, jonka jälkeen tunge lettuja lasiin. Poimi eilinen tikkari matolta, nuole karvat pois ja piilota se sohvatyynyjen väliin.

Lounas: Kolme tulitikkua, kaakaojuomajauhetta ja hillovoileipä. Tunge suusi täyteen leipää ja yökkää se lopulta lattialle. Kaada lasillinen maitoa pöydälle ja nuole se siitä.

Päivällinen: Jäätelöä, kourallinen perunalastuja, kahvia (jos toiset eivät huomaa).4. PÄIVÄ
Aamiainen: Neljännestuubi hammastahnaa, palanen saippuaa ja oliivi. Kaada lasillinen maitoa kulholliseen maissihiutaleita. Kaada päälle puoli kupillista sokeria. Kun maissihiutaleet ovat pehmenneet, juo maito ja
syötä murot koiralle.

Lounas: Syö muruja keittiön lattialta ja olohuoneen matolta. Etsi tikkukaramelli sohvasta ja syö se loppuun.

Päivällinen: Spagettia sekoitettuna lasilliseen kaakaojuomaa. Jätä lihapullat lautaselle. Toinen puolikas vaaleanpunaisesta huulipunasta jälkiruoaksi.


Dieettiä on hyvä tehostaa sopivalla liikunnalla. Tässä muutama esimerkki:
- Kieri ja vääntelehdi supermarketin lattialla, vahvista samalla äänihuuliasi voimakkaalla karjunnalla. Pistä hanakasti vastaan kun Securitaksen mies raahaa sinua ulos kaupasta.
- Juokse joka paikkaan, väliin hypähdyksiä. Kaatuile säännöllisesti, ylös kampeaminen vahvistaa lihaksia monipuolisesti. Muista taas äänihuulet: huuda juostessasi.
- Pyydä pukeutumistilanteisiin sparraajaa. Vastustele pukemista kaikin voimin. Älä tyydy ensimmäsiin vaatteisiin

Jo on kumma jos ei kilot tipu;)

EDIT: Tekstin löysin alunperin täältä.

8 kommenttia:

 1. heh, sitähän sanotaan että maanantai on hyvä päivä aloittaa, pitäisköhän heti huomenna alkaa kokeilu ;)

  VastaaPoista
 2. Mainio :D

  Mut oikeesti, pitäis ehkä taas skarpata tuossa syömispuolessa, näin kesällä on tullut nannaa ym. syötyä ihan liikaa...

  VastaaPoista
 3. Nyt on kyllä suunpielet korvissa :D :D :D

  VastaaPoista
 4. Lisään vielä tekstiin lähteen, sillä valitettavasti (tai oikeastaan onneksi;)) en voi ottaa tekstistä kunniaa itselleni.

  Kiva jos sain teidät hymyilemään:)

  VastaaPoista