maanantai 30. elokuuta 2010

Leikkihaalari ja hintavaa ekoilua

Miete tarvitsi lisää yöpukuja. Totesin, että aika moni yökkäri on jotenkin tylsä. Ideaparkin Ballot:ssa (Second Hand & Brands For Kids) osui silmiini niin kaunis yöpuku (viralliselta nimeltään leikkihaalari), että kiikutin vaatteen oitis kassalle. Hinta olikin sitten 31,90 €. Aika pirun paljon yöpuvusta. (Niinpä me käytettiinkin sitä heti vuorokausi ympäri).


On ihanaa köllötellä parisängyssä,


mutta mitä täällä pinnasängyssä pitäis tarkalleen ottaen tehdä?

Yöpuku on merkiltään Nosh Organics ja se on materiaaliltaan 100 %:sta luonnonpuuvillaa. Mallistolla on mielestäni todella suloisia kuoseja ja ihanan pehmoisen näköisiä vaatteita. Jos yöpuku tuntuu vielä käytössä laadukkaalta, voisin sijoittaa toistekin kyseisen merkin vaatteeseen. Valitettavasti en pysty linkittämään kun tämä koneeni taas vaihteeksi jumittaa, mutta lisää suloisuuksia löytyy osoitteesta http://www.noshorganics.com/.

19 kommenttia:

  1. Ihana. Ihailin niiloilon sivuilla ko. merkin vaatteita hiljattain, tosi kauniita. Yöpuvuista itse maksan (mielelläni) sen 30 €, niitä kuitenkin pidetään ainakin meillä aika paljon, vasten ihoa ja aika pitkän ajan, Polarn o pyretit meillä suosikkeja, mutta nyt joudun katsomaan oisko noita vielä meidän koossa :)

    VastaaPoista
  2. Oij, tuo on kyllä aivan ihana <3 Hiukan vaan tuo hinta kauhistuttaa.

    VastaaPoista
  3. Tosi ihana kuosi tuossa yökkärissä!
    Oon ihastellut ton Nosh Organicsin bodyä, jossa on kolmipyöriä. Väreinä valkoista, mustaa ja pinkkiä!

    VastaaPoista
  4. Enpä muuten tullut ajateleeksi, että popilta löytyisi varmasti sellaisia yökkäreitä, joista on silmäniloa. Toivottavasti saatte koirayökkärin teidän koossa, se on kyllä aivan ihana! Ja uskon kyllä, että menee meilläkin vielä pitkään. Tuleepahan laatu testattua:)

    Regret: Niinpä, toisaalta kun ostaa vähän kalliimman vaatteen, sitä haluaa kyllä sitten käyttääkin koko rahan edestä!

    Ciancia: Toi kuosi on kyllä tosi herkku. Kaikkien pliisujen kappahlin ja h&m:n yökkäreitten jälkeen tuo kyllä kolahti! Aivan ihanalta kuulostaa toi body!

    VastaaPoista
  5. Tosi ihana yökkäri! Siellä ballotissa tulee usein vastaan jotain kivaa, mutta ne vaan sattuu maksaan aina aikas paljon :/ Välillä on kiva ostaa jotain kalliimpaakin mistä OIKEESTI tykkää :) Sopii ihanasti Mietteelle!!!

    VastaaPoista
  6. Hei, nyt vasta tajusin, että me taidettiinkin tehdä viime viikolla ne Cupcaken takki kaupat.
    Tuo koirayökkäri on kyllä ihana! Meillä on pieni valkoinen westie, joten kyllä meillekin pitää tuommoinen hakea. Itse en ole oikein löytänyt mitään tuolta Ballotista, joten ei olla pitkään aikaan käytykkään. Tervetuloa vastavierailulle
    http://neidinvaatekaappi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. Lara: Mä oon jotenkin unohtanut koko Ballotin, mutta nythän siellä oli vaikka mitä ihanaa. Mm. Cupcaken sisävaatteita, joihin tosin en sortunut.

    Saija: Voi kuinka kiva, että eksyit tänne! Jäin nimittäin miettimään kun tavattiin, että tuolla naisella on varmaankin blogi tai jos ei ole niin ehdottomasti pitäisi olla. Niin ihanasti sun tyttö oli puettu! Tulen mielelläni kurkkaamaan blogiisi paremmalla aikaa:)
    Name It:ltä tulee muuten parin viikon sisään takkiin sopivat housut, uskoisin:)

    VastaaPoista
  8. Kiitos, kiitos. Toivottavasti löytyy ne sopivat housut ja niitä Cupcaken housuja halvemmalla.

    VastaaPoista
  9. Ihana haalari! Täytyypäs käydä kurkistelemassa tuolla laittamassasi osoitteessa :)

    Onpa suloinen Miete taas kasvanut!!

    VastaaPoista
  10. On tosiaan hintaa yöpuvulla, mutta on se kyllä suloinenkin :)

    VastaaPoista
  11. Mä kyllä kans maksan mielelläni yöpuvasta.. popin pyjamat on kyllä hyviä. ja tykkään myös tutan niistä vetoketjullisistä niissä hinta laatusuhde kohdillaan... ulkonäkö noi ei ehkä miellytä, mutta toisaalta kai se on suht sama mitä yöllä on päällä.

    VastaaPoista
  12. Johanna: Kiitos:) KÄy kurkistelemassa:)

    Toukan äiti: Niinpä!

    Jessika: Tutan yökkärit olen itsekin todennut hyviksi, mutta kuosit ovat usein aika pliisuja. Mä kyllä tykkään että yökkärissä on sitä jotain, onhan nukkumaanmeno kuitenkin tärkeä hetki;) Ja kun en hirveän kirjavaa vaatetta tykkää päivävaatteissa käyttää, voi yöpuvun suhteen enemmän irrotella:)

    VastaaPoista
  13. Ihana miete :). Minun pitäisi hankkia kanssa pari haalariyökkäriä, odottamassa on pari pyjamaa, mutta ovat liian isoja vielä ja epäkäytännöllisiä.

    Uskaltaa udella, miten on uudelleen unikouluttaminen sujunut?
    Meillä nukutaan pääsääntöisesti melkein viiteen heräämättä. Viiden aikaan saa maitoa ja pääsee meidän väliin nukkumaan. Nukahtaminen sujuu itsekseen illalla sängyssä, peitolle tai unileluille. Äiti/isä tarvitaan lähinnä henkiseksi tueksi tällä hetkellä.

    VastaaPoista
  14. Tosi nätti haalari ja sopii Mietteelle upeasti. Mua ei sais varmaan mikään mahti maailmassa maksamaan yökkäristä noinkaan paljoa, vaikka asu olisi kuinka ihana. Tosin tämä puku laittoi kyllä miettimään...
    Me ollaan tykätty Fixonin yöhaalareista. Musta se ohut puuvilla on ihanan tuntuista ja E nukkuu niissä tosi hyvin. Kuoseistakin on löytynyt meille mieluisia värejä ja kuvia. Nyt tein superlöydön kun sain jo aiemmin katselemani 20eur maksavan fixonin vitosella, ja ihan kaupasta uutena :)

    VastaaPoista
  15. Kati: Kiitos kysymästä, unikoulu sujuu itseasiassa ihan hyvin (*koputtaa puuta*). Alan itse vasta nyt oikeasti uskoa siihen, että kyllä se tyttö nukahtaa ilman tissiäkin. Ehkä tietty käänne oli viime lauantaina, kun olin itse viettämässä iltaa ja tulin kotiin vasta puolen yön jälkeen -ja isä oli saanut Mietteen ihan hyvin nukkumaan (= vain noin 15 min. huutoa)! Nyt lisätavoitteena on se, ettei ennen puoltayötä anneta tissiä. Sen jälkeen loppuyö sujuukin ihan kohtuullisesti, vaihtelevin herätyksin, enkä näe tarvetta niihin heräilyihin vielä puuttua. Palataan vielä asiaan:)

    Petuli: Toisaalta aloin pohtimaan, että oon ostanut yhden yökkärin kirpparilta noin eurolla ja Tokmannin alesta yökkärin 2,5 eurolla ja loput on saatu mummolta eli tuosta yhdestä kärsi sitten maksaa vähän enemmän, keskiarvo kun on kunnossa:) Myydäänkös Fixonia Citymarketissa, olen niiden valikoiman aikalailla sivuuttanut (mun tulee käytyä lähinnä Prismassa)? Nyt heräs ihan uteliaisuus, minkälaisia yöpukukuoseja siltä merkiltä löytyy...Ehkä sun pitäis tehdä Pikku E:n yöasupostaus;)

    VastaaPoista
  16. Tuuli ja talvipoika1. syyskuuta 2010 klo 14.45

    Ensimmäisenä mulla pisti silmään, että onpa Mietteellä ihanan paljon hiuksia! <3
    Mutta kyllä tuo yökkärikin on todella söpö! Mä en noihin kuoseihin silleen panosta kun en oikein osaa, ostan vaan sellaista missä yhdistyy hinta, koko, kuosi ja käytettävyys sopivassa suhteessa. Meillä on viime aikoina käytetty yökkäreiden kanssa vuorotellen unipussia, mikä on ihan hyvä jos on tarpeeksi viileä yö (on siis lämmin pussi lämpimällä pojalla). Siinä se poju saa möyriä rauhassa ja pysyy lämpimänä. Mutta en nyt ihan pelkästään sen unipussin nimeen vanno.
    Meidänkään poikanen ei oikein hoksaa mitä siellä omassa pinniksessä tehdään muuta kuin leikitään. Jos ja kun yöllä hänet sinne siirrän niin viimeistään vartin päästä poikanen nousee istumaan ja kaatuu siitä taaksepäin kierteellä tähdäten tarkasti mun kainaloon :D.
    Terkkuja taas ja kerron sitten 8kk (tai siis 8,5kk) neuvolan kuulumisia kun ensi viikolla sinne viimein päästään.

    VastaaPoista
  17. Moikka Tuuli! Just eilen mietin, että mitähän teille kuuluu:) Mahtaiskohan unipussi toimia meillä? Kun Miete oli ihan vauva, en oikein tottunut unipussia käyttämään, mutta nyt voisi olla syytä kokeilla uudestaan: tyttö potkii AINA peiton pois päältään. Meiltäkin on pian tulossa yhteenveto kahdeksannen kuukauden tapahtumista, jään odottamaan raporttiasi:)

    VastaaPoista
  18. Kuten olen omaani kirjoitellutkin, meillä unipussi on ollut tosi hyvä. Nyt kesällä sitä ei käytetty, mutta viime viikolla se otettiin taas käyttöön ja johan unet parani kertarysäyksellä. Yöllä ei tarvitse herätä kertaakaan ja aamullakin uni maistaa. Viime yö meni flunssan takia heräillessä, joten ihan kaikkea se pussikaan ei pelasta... Musta melkein parhaat pussit löytyy Ikeasta.

    Oiskohan noista E:n yökkäreistä ihan postaukseksi asti - pitää miettiä, mut epäilen. On niitä joitain kyllä blogin kuvissa vilahdellut ilman selityksiä... ;) Cittarista niitä tosiaan saa. Ei ne nyt tuolle koiralle vertoja vedä, mutta muuten kivoja :)

    VastaaPoista
  19. Petuli: Hirmu hyvä että tuli tuo unipussi puheeksi. Olen ns. lyönyt unipussit tiskiin. Mietin vaan, onkohan pitkälahkeinen- ja hihainen yöpuku + unipussi liian kuuma kombinaatio, vois toimia bodyn kanssa paremmin...Tää on vaan nyt TODELLA vaarallista lähteä IKEAAN hakemaan PELKÄSTÄÄN unipussia;)

    Ja hei ihan kaikki pikku E:hen liittyvä on postauksen arvoista♥

    VastaaPoista