tiistai 7. syyskuuta 2010

Kun silmäni mä auki saan

Tänä aamuna tytön suuhun on eksynyt palanen äidin geelikynttä (nojatuolin alta), sipulia (tein illalla salaattia) ja joku ällöttävä kuivunut kokkare (porkkanaa?).

Mulla on tosi hyvä fiilis meidän öiden suhteen. Luottavainen olo. Viime yö meni kuitenkin aika levottomasti, olisikohan taas hampaita tulossa. Toissa yönäkin tuli joku valveillaolokohtaus. Piti vähän touhuta.

Eilisaamuna aloitettiinkin sitten muskari näyttävästi 5 minuuttia myöhässä. Onneksi eivät olleet ehtineet vielä aloittaa. Kun tuli Mietteen vuoro esittäytyä ja opettaja sanoi "hei", Miete heilautti heilutuskätensä pystyyn ja sanoi "hei". Saatiin hämmästyneet naurut aikaiseksi ja minä olin niin ylpeä äiti.

Tänään meillä on luvassa vähän kirppistelyä, muttei mitään sen kummempaa. Näin muuten viimeksi kirppiksellä tosi suloisesti puetun pikkutytön: Tytöllä oli ihana Minymon turkoosi välikausitakki, jossa oli kukkakuvioita, takkiin ihanasti mätsäävät turkoosit tennarit ja ohut turkoosi neulemyssy. Niin söpö♥ Myös Miete oli eilen tosi söpis uudessa farkkuhameessaan ja tummansinisessä neuleliivissään. Ao. kuva on vaan valitettavasti ainoa, joka onnistui edes jotenkuten.

7 kommenttia:

  1. Kun näin blogilistassa uuden postauksen sulta, niin aamu parani kummasti. Kiitokset siitä ♥

    Meidän yöt ovat olleet viime aikoina todella huonoja. Viime yönäkään en saanut nukutuksi juuri ollenkaan, kun pikkuneiti heräili koko ajan. Eikä rauhottunut muuten kuin tissille. Yösyötöthän pitäisi jo lopettaa, mutta kun neiti syö niin huonosti päivisin, niin oon ajatellut Stellan syövän ihan nälkäänsä. Eikä huvikseen. En sitten tiedä :/ Pitäisi varmaan aloittaa joku unikoulu. Voih.

    Kauniisti on Miete puettuna. Niin söpö ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana neuleliivi!!! Mä näin kauan sitten kun edes oli vielä tietoakaan vauvasta, aivan ihanan Espritin tummansinisen tuffelitakin, täydellisen. Ja ajattelin että tulipa sitten joskus mulle poika tai tyttö, niin tuollaisen haluan :) No, ei Artulla sitä ole, tuskin edes myydään sellaisia enää, mutta mun mielestä tytöllekin sopii mainiosti tummansininen vaate :) Tosi kauniisti on Miete puettuna :)

    Mäkin näin kerran kirppiksellä toooosi kivasti puetun lapsen, hänestä en tosin yhtään tiedä, oliko tyttö vai poika :)

    Hauska juttu toi "hei" :D

    VastaaPoista
  3. Voi, kun nuo hyvin menevät yöt kuulostaa hyvältä. Meillä mennään vaan huonompaan suuntaan. Ollaan sovittu, että loman jälkeen aloitetaan tiukka unikoulu ja kaikki yösyötöt pois. Toivottavasti toimii sitten nopeasti.

    Ihanat vaatteet tyttösellä!

    VastaaPoista
  4. Ihana Miete!

    Blogissani on sinulle tunnustus :)

    VastaaPoista
  5. Ciancia: Voi kuinka kauniisti sanottu, olen otettu:) Mun pitäisi saada pian valmiiksi Mietteen 9 kk -raportti, siitä voi tulla puuduttavaa luettavaa mutta uniasioita käsittelen siinä myös:) Kaikki sympatiat sinne teille, noi on vaikeita asioita!

    Lara: Samaa mieltä:) Tummansininen on ihana klassikkoväri joka sopii niin tytölle kuin pojalle. Ja itseasiassa juuri sellainen tummansininen duffelitakki olisi ihan must have, sitten joskus.Se on kyllä sellainen klassikko, että eiköhän niitä vielä vastaan tule!

    Mä oon sen verran vanhanaikainen, että haluan kyllä jollain tapaa myös pukeutumisella viestittää vauvani sukupuolta:)

    VastaaPoista
  6. Saija V-L: Tsemppiä teille unikouluun! Kyllä meilläkin on vielä paljon tehtävää, eivätkä yösyötöt suinkaan ole loppuneet. Iso edistys meille on jo se, että tyttö nukahtaa omaan sänkyynsä:)

    Maria: Kiitos, tulen kurkkaamaan:)

    VastaaPoista
  7. Ihana Miete, niin kaunis ja suloinen.
    Mielenkiinnolla odotan 9-kk raporttia :).

    VastaaPoista