keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Meidän Meandit

Monsteritunika on vielä saapumatta. Ja ehkäpä tästä syksyn mallistosta vielä jotakin pientä haluan. Mutta tässä pieni kurkkaus pakettiin, jonka tänään noudimme Mietteen kanssa postista.


Postissa joku nainen ihmetteli, miten killti lapsi Miete on, kun tyttö ihan nätisti odotti rattaissa siinä vieressä, kun minä otin vastaan pakettia. No mitä sen olisi sitten pitänyt tehdä?! Onko lapset muka oikeasti niin kamalia, että ne yleensä vaan huutavat joka paikassa? Tai ehkä Miete vaan näytti isossa haalarissaan uhmaikäisen kokoiselta?


Sudenkorento-tunika. Ihanaa pehmoista velouria, kaunis savunsininen väri. Todella reilua mitoitusta, koko 74/80 on vielä liian suuri, mutta kun päästään sitä käyttämään, on mekosta varmasti iloa pitkään.


Vaaleanpunaiset velourlegginsit. Ihanat. Siisti, kunnollinen kääntövara lahkeensuissa. Nämäkin menevät pitkään, mutta saadaan ottaa heti käyttöön!


Me&I:n Cecilia Blankens-malliston koirakuosi ihastutti ihan täysin. Aivan ihana unisex-paita, jolle keksin heti vaikka mitä yhdistelymahdollisuuksia vaaleanpunaisista verouRleggareista ruskeisiin samettihousuihin, suloinen myös neule- ja liivimekkojen kanssa. I-ha-na♥  Tätä tulette näkemään paljon!


Ja vähän sukkia.

Oliko yllättävät valinnat vaiko meidän näköiset vaatteet?

12 kommenttia:

  1. Ihania! Itse pidän ens kuun alussa kutsut ja tilaan sieltä merkiltä meille ekaa kertaa :)

    VastaaPoista
  2. Siis tuota sudenkorentoako olisi ollut myös lapsille? Ääh, meidän esittelijällä ei kyllä ollut siitä mallia, olisin tuon taatusti ostanut :( Alkoipas harmittaa. Mehän voitais vuokrata tuota teidän siihen asti kun se on Mietteelle sopiva ;D

    Voi monstereita, kun antavat odottaa! En kyllä yhtään ihmettele että sen kohdalla on toimitusvaikeuksia, on se niin ihana ja varmasti monen mielestä.

    Tuosta koirasta taisinkin jo kirjoitella, että kuosi on suloinen, mutta meille en osannut noin suurella pinnalla sitä ottaa. Mietteellä se on varmasti ihana! Koiraa en olisi osannut teille arvata, mutta tuo sudenkorento oli ihan selkeä (nyt kun sen näin) ja niin Mietettä :)

    VastaaPoista
  3. Teidän näköistä, tuo sudenkorentotunika näyttää paljon kivemmalta tässä kun heidän kuvissaan!

    VastaaPoista
  4. Mua vähän yllättää se että kaikki ostaa tuota "mopsia" :) Siis on se ihana, mutta ei meidän neidille... Oisko siinä sitten syynsä kun on niin monta vuotta ostanut pojille ja tuollaista kuviollistakin, niin kaipaa sitä pinkkiä/vaaleanpunaista/valkoista/harmaata ja seesteistä kuosia...?
    Mutta söpö se on, siitä ei pääse mihinkään. Ja nuo velourhousut on kans ihkut.

    Meille tulee se turkoosi haalari, jossa on rinnassa ruskea ♥ Olisin kaivannut erivärisenä (vaaleanpunaisena...) mutta kun ei ole. Toinen vaihtoehto olisi ollut se turkoosi tunika/mekko, jossa koira edessä. Silti jostain kumman syystä se haalari voitti. Tunteella, ei ehkä käytännöllisyydellä...? :)

    VastaaPoista
  5. Maria: Saa nähdä mitä teillä lähtee tilaukseen, koko mallisto yllättää kyllä positiivisesti kun sen näkee livenä! Se kärpässienihaalari olis kyllä ihana...

    Petuli: Tossa sudenkorennossa on kyllä tismalleen pikku E:n värit. Jos asuttais lähempänä niin toisin mielelläni tunikan teille kylään:) Ihastus koirakuosiin yllätti itsenikin, mutta on se vaan ihana!

    VastaaPoista
  6. Tuuli ja talvipoika23. syyskuuta 2010 klo 8.37

    Mä voin kommentoida tota rattaissa istumista :D. Poikanen ehtii yllättävän paljon siinä ajassa kun hakee pakettia. Siis nousee seisomaan, tylsistyy, haluaa nähdä paremmin, ilmoittaa sen äänekkäästi, kurottelee kaikkia tavaroita, haluaa pidellä äidin kukkaroa ja hymyillä postisedälle. Tämä siis vain meidän vuorolla. Jos on jonoa, me tullaan toiste :D. Tuhmaa tai kilttiä käytöstä on vähän vaikea määritellä, usein se on helppoa tai vähemmän helppoa ;), harvoimpa lapsi on tarkoituksella ilkeä tai rasittava.
    Mutta siis ihana Miete! :)

    VastaaPoista
  7. Pakko kommentoida tuohon "kilttiyteen"... Ehkä hän vain tarkoitti sitä, että lapsi jaksoi rauhassa istua vaunuissa ja katsella. Meillä se on todella harvinaista nykyään ja poika on 10 kuukautta vanha. PItäisi päästä heti pois rattaista maahan konttailemaan ja tutkimaan, on ihan liian tylsää vaan katsella. :) Mutta kuitenkin kiltti -sana on väärä, eikös sen vastakohta ole tuhma, ja ihan kuin tuollainen 10 kuukautta vanha lapsi voisi olla tuhma.. :)

    VastaaPoista
  8. Ihania ostoksia :) Toi mopsi-kuosi on jotenkin tosi suloinen!!! Kyselit mun s-postia, se on Lake-1@netti.fi. Meiliä odotellen ;)

    VastaaPoista
  9. Mäkin olen ihmetellyt millaisia lapset sitten yleensä on, kun meidän pojasta (8vk) sanotaan aina että onpas kiltti ja tyytyväinen. Ei hän toki huuda kuin nälkäänsä ja silloin saa ruokaa. Miten tuon ikäinen voisi olla "ilkeä"? :)

    VastaaPoista
  10. voi ihanat, tahtoisin eveliinalle kans varsinki noi koirakuosit... tulee ihan minun isän koira mieleen :)

    VastaaPoista
  11. Koirakuosia himoitsen meidän poitsuille!
    Lapsethan saavat vain näkyä eivätkä kuulua. Vilkkaat, eläväiset lapset ovat kurittomia kakaroita..niin se vaan ikävä kyllä monen mielestä menee..
    Suloinen Miete teillä!

    VastaaPoista
  12. Anteeksi tämä minun puutteellinen vuorovaikutukseni. KOmmentoin nyt vähän jälkijunassa, että toi mun postikertomukseni oli ehkä vähän tökerö... Mä en selvästikään vielä itse oikein ymmärrä mitä kaikkea meillä on vielä edessä:) Toistaiseksi Miete tosiaan istua tapittaa pääosin tyytyväisenä paikallaan joka paikassa joten olen tuudittautunut aika helppoon elämään. Pieniä merkkejä siitä, että oma tahto ja menohalut alkavat lisääntyä, on kuitenkin jo näkyvissä:)

    Tuo on kyllä erittäin hyvä huomio, että hiljainen ja ns. vähään tyytyväinen lapsi ei ole sen parempi (=kiltimpi) kuin kovin aktiivinen ja/tai tempperamenttinenkaan lapsi. Lapsen ei kuulu olla näkymätön!

    VastaaPoista