perjantai 17. syyskuuta 2010

Pikainen mutta värikäs postaus

Meille tupsahti uusi takki, ihan vahingossa;) Olinkin huutonetissä kohteen ainoa huutaja ja sain takin edulliseen hintaan.


takki Me Too, hattu Reima, farkut Lindex

Olisi pitänyt laittaa naapurilta ostamani oranssit Pikku Myy -kumpparit jalkaan ihan vaan siksi, että ne olisivat täydentäneet asun... Naapureista puheenollen, voin olla vähän erikoinen näky, kun tyttöni istuu lähes päivittäin pihakeinussa ja mamma häärää kameran kanssa ympärillä...Tänään otin pienen videonpätkänkin. No, ehkä se menee sen piikkiin, että lapsi on minun ensimmäiseni ja ainokaiseni.


Minkälainen/värinen hattu tohon takkiin muuten sopisi parhaiten? Meillä ei ole kuin lilaa ja pinkkiä ja siihen pinkkiin olen jo ihan kyllästynyt, koska se tuntuu käyvän ihan kaikkien kanssa.


Kivat noi pienet oranssit yksityiskohdat!


Vakavaksi vetää välillä, mutta Erkki-norsu se jaksaa hymyillä

Värikästä viikonloppua!

pst, muistakaa tuo edellisen postauksen arvonta. Laitan vielä tarkempaa infoa palkinnoista kunhan ehdin...

11 kommenttia:

  1. Erkki-norsu sai tämän äidin hymyilemään. :D Ulkonäkönsä ja varsinkin nimensä vuoksi. :D

    VastaaPoista
  2. ihana takki..

    miten olis oranssi lakkki?? Takin resoreiden mukaan???

    VastaaPoista
  3. Onko teillä rattaisiin jokin lämpöpussi tai jalkapeite? Makuupussi on kohta kamalan näköinen, kun sinne laittaa lapsen kurakengissä ja -housuissa... vink, vink;)

    VastaaPoista
  4. Kiva takki, pirteä. :)

    Tuohonhan vois laittaa oranssin tai turkoosin lakin esim. Ja mitä muita värejä noissa kukissa ja sydämissä onkaan. Myös tuo punainen, jota on takissa kauttaaltaan kukkasina vois olla soppeli lakin väri. Oranssi lakki tietty natsais myös niihin kumppareihin :)

    VastaaPoista
  5. Mäkin häärään joka paikassa kameran kanssa :D

    Mun mielestä valkee pipa tois raikkautta :)

    VastaaPoista
  6. Mä olen tosi ihastunut noihin MeToon värikkäisiin vaatteisiin. Meilläkin yksi t-paita/tunika (Tallinnasta ostettu) löytyy. Ja nyt katselin sitä fleecevuorattua neuletta, jonka jostain bongasin sun jo ehtineen hankkia... ;)
    Tuo takkihan on loistava kun siihen sopii melkein mikä vaan. Oranssi, turkoosi, valkoinen, vihreä...
    H&M:n uutuuksissa on suloinen kissapipo, joka voisi olla täydellinen lisä "sekamelskaan" jos vihreä ja punainen olisi samaa väriä kuin takissa. Vaikea sanoa kuvan perusteella. Kurkkaapa :)

    VastaaPoista
  7. Hih, tuttua tuo että "tupsahti vahingossa Huutiksesta...". Sieltä löytyy yhtä ja toista tarpeellista ja tarpeetontakin!! ;) Kaunis takki kyllä!!

    VastaaPoista
  8. Kotiäiti: Juu meillä on Erkille oma laulukin: "Erkki-norsu se tässä on, Erkki-norsu niin verraton...". Tätä vois kutsua r-kirjaintreeniksi:)

    lattenainen: Oranssi ois ihan hauska, en vaan tiedä mistä sellaisia saa...

    Anonyymi: Meillä on jalkapeite. Sitten haaveilin sellaista untuvapussia talveksi, mutta materiaalit ei kyllä suosi konttausikäistä kuraista lasta...

    Essiina: Punainen olis nätti ja klassinen tytön väri, sille vois olla muutenkin käyttöä...Oransseihin pipoihin en muista törmänneeni, ehkä siksi että en oo ikinä kuvitellut sellaista haluavani:)

    Ciancia: Valkoista en tullut edes ajatelleeksi, vaikka se tosiaan tekis kokonaisuudesta raikkaamman ja rauhallisemman. Hmm...pistetääs hankintalistalle:)

    Petuli: Täytyypä käydä kurkkaamassa koirapipoa. Yks kiva vaaleanpunainen koirapipo olikin jo myyty loppuun meidän koossa:( Se Me Toon neuletakki(kin) on tulossa meille ihan vahingossa. Tilasin ne kumisaappaat itselleni Ellokselta ja samaan tilaukseen oli pakko laittaa jotain muutakin...Minä myös olen tykästynyt Me too -merkkiin, meillä on talveksi myös takki siltä merkiltä.

    Melike: Juu ei ollut eka kerta, kun ihan vahingossa ostin:) Kiva takki tosiaan, olis keväälläkin ihana, mutta valitettavasti ehtii varmaan jäämään pieneksi.

    VastaaPoista
  9. Ei koira, vaan kissa. Tai ainakin mun mielestä se on kissa :)

    VastaaPoista
  10. Hattu ja hanskat housujen värin mukaan tai resoreiden. Söpön yllätystakin posti kuitenkin toi :)

    VastaaPoista
  11. Petuli: Menee vähän kissat ja koirat sekaisin:) Jokatapauksessa toi ehdottamasi setti oli mielestäni väritykseltään aivan täydellinen ja muutenkin kiva. Tilaukseen meni, kiitos kovasti kun johdit mut uusien shoppailuhoukutusten luo!

    Karhu: Housuina melkein tulee pidettyä farkkuja tuon takin kanssa. Sininen pipo kävis kyllä hyvin. Oransseja ei oo kauheesti tullut vastaan... Kiitos kommentista ja tulen vastavierailulle blogiisi paremmalla aikaa!

    VastaaPoista