sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Pipo ja rukkaset


En voinut olla ostamatta söpöä Hello Kitty -pipoa Tokmannilta. Pipo on ohutta neulosta, mutta menee kypärähatun kanssa näin syksyllä. Mahtuu äidinkin päähän, joten saatan sitä vähän lainata sikäli mikäli piposta on kohta enää mitään jäljellä...


Kun äidin silmä vältti, oli Miete syönyt vähän pipon tupsua.




Päädyin ostamaan Reiman tummanharmaat rukkaset haalarin kaveriksi. Väri on just eikä melkein sama kuin kypärämyssyssä. Kädet tuntuivat lämpöisiltä niin hiekkalaatikkoleikkien kuin pitkien ulkopäikkäreidenkin jälkeen.


Hyvin tarkeni tyttö nukkua lähes neljän tunnin päikkärit. Haalarin alla pelkät legginsit ja pitkähihainen paita, lisäksi äp:n makuupussi ja rattaiden jalkapeitto.


pstt...onko kuvat mielestänne liian isoja?!?

14 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia. Eikä mun mielestä ole liian isoja.
    Pikkuinen tupsunsyöjä ♥ Ja tuo kuva nukkuvasta Mietteestä on niin hellyyttävä ♥

    VastaaPoista
  2. Olipas kivoja kuvia ja suloinen pahantekijä. Minun makuun kuvat on liian isoja.

    VastaaPoista
  3. Ihania asusteita !
    Meiltä löytyy myös reiman tummanharmaat rukkaset.
    Onko tuo tummanharmaa kypärämyssy sellainen että tarkenee talvella ? Eikös se ollut prismasta ? oliko minkähintainen ?
    Taidan käydä itsekin saman ticketin kaveriksi ostamassa :)

    VastaaPoista
  4. Namskis, namskis ;D
    Mekin tarvittaisiin tuollainen paksumpi kypärämyssy, päiväunille lähinnä. En ole vielä mieleistä löytänyt, teillä on kiva!
    Mä tykkään näistä isoista kuvista (kuten olet ehkä huomannut). Ja mä sentään yleensä kattelen miniläppäriltä, jossa ne ei sitten näy kokonaan... Mut ei haittaa! Itseäni mua vain ärsyttää, että miksi, jos tuon tosi ison vaihtoehdon ottaa poikittain olevalle kuvalle, sitä ei ole mitoitettu niin että se kuva mahtuisi blogipohjaan vaan menee reunojen yli? Kuitenkin kyse bloggerin omista asetuksista ja omasta pohjasta. No, se on taas näitä.

    Kiitos pompulatarjouksesta, nuo teidän kuvassa on just niitä mitä halajan! :) Sain aika monta vinkkiä minne tehdä uusi katselukierros, mutta jos ei tärppää niin palaan asiaan.

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo alin kuva.
    Tykkään itse, että joku kuva voi olla isompi ja muut vähän pienempiä, kun itse bloggaan, mutta muiden blogeissa on jos jonkilaista tyyliä ja kaikki menee=)

    VastaaPoista
  6. Suloinen tyttö kauniissa asuissa. Ja ihan samat puuhat näköjään mielessä kuin meilläkin. Juuri meidän uudesta piposta syötiin toinen tupsu ihan märäksi rievuksi ja vedettiin vielä irti. Pöh =)

    VastaaPoista
  7. Kuvat on aivan ihania, sopii mun silmään. Olet jo ottanut tuon Ticketin käyttöön, mä vähän pähkin just tota ulkopukeutumista, mulla on näillä etelän nollakeleillä ollut Neidillä vielä fleecekerros+väliasu, ja lämpöinen hän on kun on nukkunutkin ulkona, tosin on semmoisessa Brion lämpöpussissa vielä melkein kokonaan...eli paksumpi haalari vois mennä sitten äp:n makuupussin kanssa. Noh, kunhan pohdin ääneen:)

    VastaaPoista
  8. Rukkaset matchaa ihan täydellisesti yhteen :)
    Ja jos jotain positiivista Hello Kitty -pipon tupsun syömisestä pitää etsiä, niin Mietteeltä löytyy ihan loistavaa sorminäppäryyttää :D

    Ja minä tykkään isoista kuvista.

    VastaaPoista
  9. Voi miten suloinen pikku tuholainen :)
    Mun mielestä kuvat ei ole liian isoja.

    VastaaPoista
  10. Ihania asusteita! Ja suloisia kuvia Mietteestä!

    VastaaPoista
  11. Hihi, pieni tupsun mussuttaja. :) Mielestäni kuvat ei ole liian isoja. :)

    VastaaPoista
  12. Ciancia: Kiitos taas kivasta kommentista! Noi unikuvat on vaan niin ihania:)Ja kerrankin sain napattua pienen tilannekuvan tupsunsyöjästä;)

    Saija: Osasin arvata, että joitain kuvat varmasti häiritsevät vaikka itse niistä pidänkin:( Mä tässä haeskelen "visuaalista linjaani" joten katsotaan mihin päädytään...

    Lumian äippä: Tossa myssyssä ei ole korvien kohdalla mitään erityisvahvikkeita joten kovassa talvimyrskyssä ei ehkä toimi, mutta uskoisin että sillä talvellakin pärjää kun voi tarvittaessa hupunkin laittaa päähän. Hintaa en oikein muista, eiköhän se ollut 10-20 euron välissä:) Sopii kyllä kivasti tohon Tickettiin!

    jatkan kommentteihin vastaamista huomenna, nyt ei pysy silmät auki, meillä oli pitkä reissupäivä tänään Mietteen kanssa:)

    VastaaPoista