tiistai 12. lokakuuta 2010

Ticket to Winter Wonderland (part I)

Aloitetaan nyt tämä talvivarusteiden esittely ihan uusimmasta hankinnasta, Ticketistä. Tilattu Ellokselta tuntuvalla alennuksella. Koko 74 on täysin passeli jo nyt. Tänään päästiin ottamaan sovituskuvat in action.


Tuo vahva vaaleanpunainen väri vähän tökki ensinalkuun, mutta nyt kun päästiin haalarin kanssa ulkoilemaan niin olen ihan myyty! Ihana puku. Eikä edes niin tönkkö kuin kuvittelin. Hyvin tyttö pääsi asussaan konttailemaan.


Ignooratkaa noi violetit asusteet, ei ole tarkoitettu tämän haalarin kanssa.


Asusteet ovat vielä osittain hankkimatta. Kypärämyssy on heräteostos Prismasta. Juuri tuollaista tummanharmaata (jopa mustaa?) haluan asusteiksi. Tuo särmää kokovaaleanpunaiseen.



Karvareunushuppu♥


Hakusessa siis tähän asukokonaisuuteen vielä
♥ tummanharmaat ja mustat rukkaset
♥ joku suloinen päähine, musta tai harmaa
♥ talvikengät (alkuun varmaan mustat kuomat)

11 kommenttia:

  1. Ihana haalari :)
    Tosi kivanvärinen !

    Itse tilasin saman haalarin myös, mutta ei meidän ikiliikkujalle oikein sopinut, kun likkkuvuus ei ollut ihan parasta kun oli niin topattu ja lisäksi oli tosi leveä, meille siis on ehdottomasti passelinpi tuo baggie tough vaikka baby baggie on kyllä niin suloinen! Mutta mietteelle, voi ihana toista♥

    Tuo hattu sopii hyvin tuon haalarin kanssa. Meillä on tumman harmaat reimatecit, eli Reimalta siis ainakin harmaat rukkaset löytyy.
    Mä oon kans aatellu meidän ticketille kaveriksi harmaita asusteita. Mä en jotenkin osaa siihen keksii et minkäväriset asusteet, kun ne vetskarit mua hämää siinä.. Eli varmaan harmaata/beigeä mä niihin koitan metsästää. :)
    Onko tuo teidän hattu siis ihan talvihattu ? Tuollainenn vois olla kiva :)

    Mä ite en myöskään kauheesti tykkää kovin kirkkaasta vaaleanpunaisesta, enemmän murretut värit on mun juttu, mut tuo haalari on kyllä aivan yltiö lällysulonen ♥

    Aivan ihana tuo sun edellinenkin postaus, mä niin rakastan noita sun kuukausipostauksia, harmittaa että itse ei oo tullu tehtyä noin selkeitä kuukausipostauksia ainakaan joka kuukaudesta :/ Ne on tosi hieno muisto!

    VastaaPoista
  2. Mietteen päällä näyttää kyllä tosi suloiselta! Niin kuin kaikki vaatteet :)

    Minä lähetin meidän samanlaisen takaisin, jotenkin väri ei ollut kiva neidille, ja onneksi -sillä löysin meille toisen -aivan täydellisen :) Siitä lisää kun löytää tiensä kotiin!

    VastaaPoista
  3. Musta ja harmaa sopivat ihanasti ton sävyn kanssa! Ja jos saan pienen neuvon antaa niin älä osta kuomia ensikengiksi. Mieluummin sellaiset nauhalliset, niin ne tukevat jalkaa parhaiten. Usko pois, teillä kävellään kohta, Miete on niin noheva neiti. Niin meni hienosti se pottajuttukin;-).

    Mukavia päiviä Söpöliinit!

    VastaaPoista
  4. Tuo haalari on todella kaunis.
    Karvareunus hupussa aivan ylisöpö!
    Tummanharmaat/mustat asusteen kuulostaa mun mielestä todella hyvältä. Tuo vähän särmää :)

    VastaaPoista
  5. Tosi ihanalta näyttää! Itse tykkään kyllä tuosta väristä, niin teillä kuin meilläkin :)

    Teille tuo haalari näyttää tosiaan jo sopivalta, meidän neiti on siis aika pienikokoinen.. no ehkä talvemmalla sitten meillekin sopiva jo :)

    VastaaPoista
  6. Lumian äippä: Olin iloisesti yllättynyt, kuinka passeli tuo haalari meidän neidille on, noi Ticketin koot kun tuntuvat olevan aina vähän yllätys. Toi hattu on munkin mielestä kiva löytö, ei täydellinen, mutta menettelee:) Mä en suoraan sanottuna tiedä, mikä luokitellaan virallisesti välikausihatuksi ja mikä menee talveen! Tuo on kuitenkin tosi paksua kangasta ja aivan ihanan lämpöisen oloinen, suojaa hyvin myös kaulaa ja hartioita. Luulisin että sitä voi talvella käyttää, huppu sitten vaan päähän jos tulee se jääkausi;)
    Toivottavasti teillekin löytyy mieleiset asusteet! Reiman rukkasia varmaan katselen meille, ovat niin laadukkaita ja ne on myös helppo pukea (miehen toive:)). Kiitos jälleen kerran kivasta kommentista:)

    VastaaPoista
  7. Voi ihana :) Sopii Mietteelle hyvin. Ja tummanharmaat tai mustat asusteet olis kyllä ihan nappiin! Jään seurailemaan mitä löydät ;)

    Meillä tuo samainen haalari tummanviolettina odottais matkahuollossa.. Pitää muistaa hakea se, oli nimittäin jo tänä aamuna niin kylmä, että oltais jo tarvittu.
    Saa nähdä miellyttääkö violetti väri meitä.
    En viitsinyt tuota lollipoppia ottaa, kun meiltä löytyy jo kaksi vaal.punaista talvihaalaria.. Josta päästäänkin aiheeseen "mihinköhän meidän 7kk ikäinen tarvitsee kolme toppahaalaria" :D (Mies ainakin innostuu!)

    VastaaPoista
  8. Lotta: Odotan mielenkiinnolla minkälainen haalari teille kotiutuu! En tainnut ehtiä vielä viimepostaustasi kommentoida, mutta se teidän lila Benettonin takki on kyllä aivan suloinen -ihania kuvia olit prinsessasta laittanut:)

    Aamunkukka: Mua nauratti toi "noheva". Piti ihan mieheltä kysyä että mitä se tarkoittaa:) Kiitos hyödyllisestä vinkistä kenkien suhteen! Voi olla että mun on haettava ne kuomat, vaikka käyttöikä jäisikin tosi pieneksi... ne olis vaan niin helppo sujauttaa jalkaan kun mennään keinumaan ja konttailemaan hiekkalaatikolle. Täytyy niitä kunnon ensikenkiä vielä vähän miettiä...

    Ciancia: Kiitos:) Oon kääntänyt kelkkani tuon mustan värin suhteen:) Se on yllättäen ihan kiva väri, muistan sitä nähneeni teidänkin neidillä ja sopii tosi kauniisti!

    Johanna: Kiitos:) Pelkäänpä että meillä jää tuosta puntit jo lyhyeksi ennen joulua:)

    -Anni-: Ihana kommentti:)

    VastaaPoista
  9. Uusi lukija ilmoittautuu =)

    Söpö tyty ja kaunis haalari. Ja tosiaan tummanharmaat asusteet sopivat tuohon haalariin varmasti tosi hyvin.

    VastaaPoista
  10. Miete näyttää niin suloiselta haalarissaan!

    Tuo väri on jännä. Toisaalta se on ihana, toisaalta siinä on liikaa jotain... Meillä on nyt tuota väriä se toppapussi ja koetan totutella sitä katsomaan... Ja kyllähän se aikasta ihana onkin ♥

    Mutta kuinka sä raskit laittaa tuon puvun hiekkikselle! :) IIK. Mä oon tässä ihan superhuono. Näille keleille annan aina lapsille karseimmat ja kuluneimmat ryysyt pihalle. Uusimmat toppavaatteet vasta kun on lunta... Toki nuo pojat nyt kuluttaakin niitä ihan eri tavalla kuin nämä pienet neidit...

    Mä oon muutenkin tyhmä siinä että säästelen liikaa, ja sitten huomaan että jäi lähes käyttämättä kun ei raskinut pitää.. (siis sisävaatteissa). Nyt olen koettanut opetella pukemaan nättiä päälle kotonakin. Käyttöä vartenhan ne on hankittu. Silti melkein aina kuvissa neidillä on vaan body ja sukkahousut :D

    VastaaPoista