torstai 2. joulukuuta 2010

Turkoosi tilaus

Miete täyttää ensi viikolla vuoden! Yhden vuoden! Taidan viettää blogissani kokonaisen juhlaviikon ja fiilistellä mennyttä vuotta ihan urakalla. Ainakin erilaisia yhteenvetoja on tulossa, tärkeitä taitoja ja mittoja.

Nyt kuitenkin kurkkaus ihka ensimmäiseen tilaukseeni Gymboreelta. Pähkäilin ja haaveilin muutamana päivänä Gymboreen sivuilla ja se kannatti, sillä sinä aikana muutama haaveilemani ihanuus sai tuntuvan alennuksen. Sekös vauhditti ostopäätöstäni ja nyt sitten odotellaan raikasta turkoosia kevättalveen ja jännitetään tullimaksuja...







Olisi ollut vielä paljon muutakin... kuten ruskea tyllihame turkoosilla helmanauhalla ja ruskea toppaliivi turkooseilla palloilla... Kaikkea en kuitenkaan raaskinut tilata. Ruskea samettihame meiltä jo löytyykin ja täytyy toivoa että se sopii nätisti vaikkapa turkoosien sukkisten ja mäyräkoirapaidan kanssa.

Lopuksi vielä haikeat hyvästit tälle maailman suloisimmalle laukulle, jonka kuitenkin pakottauduin jättämään pois tilauksesta. Ihana!

Minä: "Mitä koira sanoo?"
Miete: "Vau, vau!"

18 kommenttia:

  1. Ihania juttuja tulossa! Minäkin olen noita kurkkinut, mutta kun en ole koskaan ulkomailta mitään tilannut, niin vielä vähän arveluttaa. Miten nuo Gymboreet vastaavat kokoaan? Jospa tästä minäkin rohkaistuisin...

    VastaaPoista
  2. noi on kyllä nättejä :) mä en ole ikinä tilannut tuolta vaikka monta kertaa olenkin käynyt kuolaamassa :D

    VastaaPoista
  3. Meillä kaikki kolme tilausta on tullut suoraan omaan postiin, mutta gymboreen sisaryhtiön grazy8:n tilaus meni tulliin, jonka sitten eilen hain. Tullimaksua ei mene alle 150e tilauksista, mutta alv meni.

    Ihania juttuja olet tilannut..kait itsekkin pitää taas jotain tilausta laittaa. : )

    Muuten minulla on blogissani sinulle jotain..

    VastaaPoista
  4. IHANIA!!!!! Sulla on tosi hyvä maku vaatteiden suhteen, noi on kaikki niin täydellisiä!!! <3 Syvin huokaisu kuului heti ton ekan hupparin kohdalla, ja toinen ton koirapaidan...sitten vielä toi ihana liivi, ja neulemekko. oijoi!!! Ja toi koirakassi, aivan uskomaton :)

    Meillä koira sanoo "vuv vuv" ;)

    VastaaPoista
  5. Vau vau! ;D Täydellisiä ovat kyllä, miten löysitkin! En kans oo koskaan tuolta tilannu mutta tässähän tuli taas uus vinkki ;)

    VastaaPoista
  6. Gymboree on aika niukkaa kokoa yläosien osalta, mutta ehkä hivenen reilua housuissa, se yksi mekko mikä meille tuli kossa 3T menee juuri 90 cm 14 kg tytölle, joka on 2 v. Yöpuku puolestaan oli reilu....

    VastaaPoista
  7. Siis aivan ihania vaatteita !!! Voi että .. siis niiiin söpöjä :)(:

    VastaaPoista
  8. Ihan kuin karkkeja! Osaat pukea tytön tosi kauniisti. Voi kun minullakin olisi tyttö.

    VastaaPoista
  9. Vitsi mikä tilaus, ja tuo hauva, uskon että sen pois jättäminen on ollut tuskallista :)

    VastaaPoista
  10. Pitikin käydä tää uusi kokoelma katsomassa. Gymboree on hauska, kun jostain mallistosta voisi ottaa lähes kaiken. Meillä kolahti se syksyn vaaleanpuna-musta puudelimallisto. Kivoja löytöjä. Tuo turkoosi on ihanan raikas.

    VastaaPoista
  11. Gymboreella on aivan ihania vaatteita... en ole koskaan tosin tilannut mitään, mutta varmaan sorrun jos saan vauvan joskus.

    VastaaPoista
  12. Oi mitä ihanuuksia! Kelpais kyllä meillekin :)

    VastaaPoista
  13. Ninni: Tuossa jo yksi anonyymi kommentoikin noita kokoja, kiitos siitä hänelle! Voin kuitenkin palata vielä aiheeseen omasta näkökulmastani kunhan tilaus on saapunut:)

    Jessica: Ei muuta kun tilaamaan, nyt alkaa hyvät alennusmyynnit olla jo ihan käsillä:)

    Martze: Jos oikein muistan, niin teillä taitaa Minealla olla tuo valkoinen neulemekko...Ja huutiksessakin olen teidän Gymboree-ihanuuksia jahdannut:) Kiva kun tarkensit tuota tulliasiaa. Itse muistelin, että se raja on 100 € (ehkä ihan hyvä, että muistin summan alakanttiin;)) ja tilaukseni jäikin alle sadan euron. Toivotaan, että kaikki menee hienosti. Varmasti tilattavaa riittäisi vielä toisellekin kerralle. *Syvä huokaus...*
    Tulenkin pian kurkkimaan blogiisi, mikä yllätys siellä odottaa!

    Lara: Voi kiitos Lara! Hymyilytti sun kommentti kun se jotenkin kuvasi omia fiiliksiäni kun näin ekan kerran noi kaikki ihanuudet:) Itse iskin ekana silmäni tuohon koirapaitaan ja siitä se mopo sitten pikkuhiljaa lähti käsistä... Aivan ihana pikku koira teilläkin haukkuu! Vuv vuv:)

    VastaaPoista
  14. Terhi: Vau, vau, niinpä:D Mä jo luulin, että suunnilleen kaikki ovat tuolta tilanneet paitsi minä;) On kyllä sellaisia vaatteita, että varmaan jokaiselle löytyy omat suosikkinsa!

    Anonyymi: Tosi kiva että kommentoit noita kokoja! Kuulostaa hyvältä, että koot menee niin päin, että housut saattavat olla reiluja. Meillä kun tyttö on aika pitkäkoipinen:) Itse tilasin vaatteet koossa 12-18 M. Jännittää kyllä vähän, että onko sopivia.

    Jensba: Kiitos:) On kyllä ihania, toivottavasti luonnossa vähintään yhtä ihania kuin noiden kuvien perusteella!


    Elmiira: Kiitos kauniista sanoistasi! Miksei meillä kaikilla äideillä voi olla mahdollisuutta pukea sekä tyttöjä että poikia;) Mutta ainahan voi tehdä sellaisia haaveilupostauksia:) Itse olen aikeissa toteuttaa jossain vaiheessa "jos mulla olisi poikavauva" -postauksen. Onhan se pientä lääkettä poikavauvahaaveisiin...

    -Anni-: Kiitos:) Tuon koiralaukun jättäminen pois tilauksesta on hiukan jopa kaduttavan tuskallista...Mutta ehkä se tulee joulun jälkeen aleen...Tosin noilla postikuluilla pitäisi sitten tilata kaikkea muutakin...Noidankehä on valmis;)!

    VastaaPoista
  15. Saija: Voi että, mäkin ihastuin siihen puudelimallistoon ihan täysillä ja klikkailin niitäkin ihanuuksia moneen kertaan koriin. Siellä olisi ollut muutama suloisuus hyvässä alennuksessakin... Päätin sitten kuitenkin keskittyä vaan yhteen teemaan, jotta yhdistely toimisi mahdollisimman kivasti. Turkoosi on aika "rohkea" värivalinta mutta uskon sen sopivan Mietteelle, on meillä siitä väristä kuitenkin yhden neuletakin verran jo kokemusta:)

    sussu: Onhan siellä isommillekin taaperoille vaikka mitä ihanaa...:)

    Johanna: Kiitos:)

    VastaaPoista
  16. Oijoi, ihania ♥ Milla ihastui tuohon hauvaan kun kävi kurkkimassa mitä mamma huokailee... :)

    VastaaPoista
  17. Syötävän suloinen tuo liivi! Onneksi gymbore ei taida toimittaa Brasiliaan ja jos toimittaakin, niin tulliin varmaan napsahtaisi... Pitäisiköhän pistää tilaus äitille menemään ja sit vauvan kummitädin mukana tammikuussa tänne :D

    VastaaPoista
  18. Aarghh miten ihania (mä täällä kommentoin kaikkea jälkijunassa kun reissun jäljiltä lueskelen taaksepäin). Käyn itse säännöllisesti kuolaamassa tuolla, löytyy niin paljon ihanuuksia, mutta tilannut en ole VIELÄ, postimaksut kun kirpaisevat niin paljon eli kimppatilaus olisi kiva (heh, mehän ei siis asuta ihan kauhean kaukana ja isomummila on samalla paikkakunnalla ;)). No joo, varmasti Stellan vähän kasvaessa vielä tuolta tulee meille säännöllisesti vaatteita.

    VastaaPoista