maanantai 3. tammikuuta 2011

Ikuiset ale-hinnat

Kirppiksellä on aina ale, se kannattaa muistaa silloinkin kun oikea alekauppa käy kuumana. Uuden vuoden alussa ihmiset tyhjentävät kotiaan kevättä kohti ja yrittävät joulutuhlailujen jälkeen pitää taloutensa kurissa -on siis hyvä aika tehdä löytöjä kirppikseltä.

Oli kyllä virkistävää pitkästä aikaa poiketa kirpparilla, olihan tässä taukoa näiden pitkien pyhien verran! Lähdin katsomaan, löytyisikö Mietteelle isoa pehmoista vauvanukkea ja hoitotarvikkeita (kävimme viikonloppuna mummolassa, jossa neiti niin kärsivällisesti yritti pukea vauvanukelle myssyä päähän että tajusin tyttöni olevan jo nukkeleikkikypsässä iässä♥). Sopivia nukkejuttuja ei kirpparilta kuitenkaan tällä kertaa löytynyt. Sain kuitenkin vahvistusta sille, että synttäreitä ja joulua lukuunottamatta meille kyllä ostetaan jatkossa lelut kirpputorilta. Ensimmäisenä vastaan tuli puinen vedettävä kärry täynnä palikoita kolmen euron hintaan. Olin juuri ostanut vastaavan lelun kaupan "joulualesta" kympin kalliimmalla.

Mutta nyt niihin löytöihin:


Täydelliset, monelle varmasti hyvin tutut H&M:n farkut kevääseen/kesään, koossa 86. En voisi suloisempia pikkutytön farkkuja keksiä: on pitsiä, kukkaa, leppäkerttua ja kärpässientä. Maksoin näistä kuusi euroa.Toisessa pöydässä oli muuten samat farkut kolmella eurolla, mutta ne olivat tahraiset -nämä taas ovat kuin uudet!


Kaulahuivi eurolla. Sisäpuoli pehmoista fleeceä, kuviopuoli polyesterineulosta. Huivi on nätti vaikkapa Mietteen tulevan kevättakin kanssa (= se ihana vaaleanpunainen H&M:n uudesta kevätmallistosta). Kuvattuani tämän kaulahuivin tajusin pyyhkiä pöydästä nuo kahvitahrat...Vauvan kosteuspyyhkeet ovat muuten käteviä yleisrättejä.


H&M:n Hello Kitty -plyysihousut (86) maksoivat kaksi ja puoli euroa. Punteissa ja vyötärön suulla on suloiset hopeaompeleet, ja takana pepun päällä on riittävän hillitysti hopeinen Hello Kitty -aplikaatio. Juuri tuollaisia helppoja ja rentoja kotihousuja meillä tarvitaan enenevässä määrin. Ennen meillä sotkeentui ruokailun aikana lähinnä vain paita, mutta nyt kun Miete pyytää (mikä on siis hyvin harhaanjohtava verbi, mutta tiedätte kyllä kaikki miten 1-vuotias "pyytää" kun jotain tahtoo) itselleen lusikan, ei mikään vaatekappale - ei edes sukat, jotka voi vaikka välillä ottaa pois jalasta ja käyttää suussa- pysy puhtaana. 

Gymboreen ruskea (ilmeisesti pyjama-)paita on kiistatta aika herkullinen! Kahden euron paitalöytö kelpaa meille kotikäyttöön oikein mainiosti ja sopii hyvin vaikka noiden housujenkin kanssa. Eivätkös olekin syötävän suloiset nuo cupcaket!♥ On se muuten kiva ostaa Gymboreeta kirppikseltä kahdella eurolla kun oma joulukuun alussa tehty satasen (+ pikku postikulut) Gymboree-tilaus on edelleen matkalla. No, toivotaan että harmitus unohtuu siinä vaiheessa kun saan vaatteet käsiini ja ne ovat sopivia ja ihania...


Pari kirjaa ja hirveätä meteliä pitävä suloinen ankka yhteensä 3,40 €.


Tilkkupeitto sitä keväistä ja romanttista sisustusta silmälläpitäen. Maksoi kympin.

Lisäksi -jos muistatte mun kampaajapurnaukseni- sain uuden kampaamoajan, joten toivottavasti saadaan porkkanan väri purkautumaan;)

10 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä!

    "Kiva" kuulla että muillakin on tilaus Gymboreelta vielä matkalla. Taisin tehdä sen vielä marraskuun lopussa.

    VastaaPoista
  2. Hiuppulöytöjä!
    meillä on nuo hippifarkut ja on ihan mielettömän söpöt.

    VastaaPoista
  3. Oletpa tehnyt hyviä löytöjä taas! Hyvä muistutus tuo kirppareiden everyday sale, pitääkin taas kipaista katsomaan meidänkin lähimpää :) Kestää muuten kauan tuo Gymboree, ihania tosin jaksaakin odottaa...

    VastaaPoista
  4. Mä aina näitä sun kirppislöytöjä ihailen. On se hienoa, kun joku jaksaa kiertää. Mä en jotenkin osaa ja en tiedä kunnon paikkoja.

    VastaaPoista
  5. Triinu: Kiva tosiaan kuulla, että on kohtalotovereita:) Gymboreelta tilanneiden vertaistukiryhmä..;) Olisi mukava saada sinulta linkki, mikäli kirjoitat omaa blogia.

    jarna: Kiitos:) Hippifarkut on aika osuva nimitys noille housuille! Vain trumpettilahkeet puuttuu;)

    maman: Kiitos:) Näin alehuumassa teki tosiaan itselleni ihan hyvää pyörähtää kirpparilla ja muistaa missä hinnoissa siellä liikutaan! Jään odottamaan, mitä löytöjä teet teidän lähikirppikseltä:) Laitoin emailia jo G:eelle ja vastasivat että 20 päivää voi hyvinkin mennä, eikä siihen tietenkään lasketa pyhiä.

    Saija: Sä osaat sitten vastaavasti bongata kaikkia nettikauppa-alennuksia ja ihanuuksia:) Itse en oikein osaa nettikaupoissa seikkailla -paitsi tietenkin niissä "kaikille tutuissa".

    VastaaPoista
  6. ihania löytyjä,niin teidän näköisiä! :)
    Mä taas tilasin newlookilta itselleni mekon viikonloppuna oleviin häihin joulukuun alussa ja ei ole vieläkään tullut :( Tosin se lentosotku joulukuussa sotki paljon postiliikennettäkin ja sen takia ne nyt kestää saapua:(

    VastaaPoista
  7. Kivoja löytöjä! Mä en oo nyt hetkeen käynyt kirpparilla, pitäs tällä viikolla ottaa ja käydä jossain ;)

    VastaaPoista
  8. Kierrätys kannattaa! Itse pyrin ostamaan kirppiksiltä ja 2nd handina muutenkin niin paljon kuin mahdollista. Melkein joka kerta jotain löytyy, eilen viimeksi Sohville iso prinsessapalapeli 3 egellä :) Ellen paita ja hame kesäksi olisi irronnut pikkuneidille 9 eurolla, niitä en hennonut ostaa, jotenkin pidin kirppikselle kalliina :)

    VastaaPoista
  9. Ihania vaatteita! Itsekin ostan paljon kirpparilta vaatteita ja ostan myös jemmaan ihanuuksia aina kun löydän. Suloinen tuo cupcake-paita. Oliko Pirkan kirppikseltä?
    -Jonsku

    VastaaPoista
  10. Emmy: Lentosotku tosiaan on hidastanut muitakin tilauksia, omille vanhemmilleni tilasin joululahjaksi valokuvista teetetyn kalenterin, mutta ei sekään ehtinyt jouluksi:(

    Jonna: Kiitos:) Joskus muuten kirppistauko tekee ihan hyvää ja sinne jaksaa mennä silloin uusin silmin tekemään löytöjä!

    Terhi: Hassua muuten, kuinka erilailla kirppiksellä iskee pihiys ja yhtäkkiä joku 9 euroa on iso raha, vaikka sen saattaa sutata jossain henkkamaukalla tai nettikaupassa ihan tosta vaan... Toisaalta, hyvähän se on pitää kirpparilla jotain periaaterajoja, jotta hinnat pysyisivät alhaalla!

    Jonsku: Kiitti:) Ei ole eka kerta kun joku lukija hoksaa, että oon tehnyt löytöni nimenomaan Pirkan kirppikseltä:) Oikein siis arvattu!

    VastaaPoista