keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Minun me&i -valintani

Muhun iski Meandin kevätmallistosta lähinnä taas hempeä prinsessatyyli Mietteelle. Kaikki nämä kolme mekkoa ovat tosi kauniita ja, kuten yleensäkin, luonnossa vielä kauniimpia kuin kuvissa.




Aivan ihania mekkoja kaikki! Keskimmäinen medaljonkimekko on luonnossa aivan upea: oranssi, valkoinen ja pinkki ovat niin raikkaat ja tyttömäiset värit yhdessä. Geishakuvioinen frillamekko on superkaunis ja se sopisi kyllä kaikkiin kevään ja kesän juhliinkin -sekä materiaalinsa puolesta myös arkikäyttöön. Perhosmekko taas on hurjan söpö ja nuo khakinvihreät perhoset tuovat mekkoon sitä jotain. Mallistossa on myös tosi laadukkaat legginsit vaaleanpunaisena ja kirsikanvärisenä, ne olisi helppo yhdistellä kaikkiin näihin mekkoihin. Kyllä tässä valinnanvaikeus iskee!



Nämä vauvamalliston haaremihousut on kyllä pakko saada! Tiedän että Miete kvaakkuu onnensa kukkuloilla kun näkee nämä housut:) Retron ystävä yhdistää yläosaksi kirkkaita perusvärejä, joita on mallisto pullollaan. Itse stailailen yläosaksi valkoista tai vaaleanpunaista.




Olen ihan huippuiloinen tämän kevään äitien mallistosta. Raikasta, kepeää, supernaisellista ja väritykseltään neutraalia. Tykkään! Nämä kolme nostan ehkä ykkössuosikeiksi, mutta huolisin kyllä loputkin vaatekaappiani komistamaan. Valkoinen tunika on ihana kesällä ruskettunutta ihoa vasten. Helman tekstissä muistutetaan "Life is short, eat dessert first". Tummanharmaa halausmekko on mielettömän kauniin mallinen (väittäisin jopa että hoikentava). Helmassa -vapaasti suomennettuna- todetaan, että "halaus on kuin bumerangi -saat sen heti takaisin". Beige neuletakki on taas niin mun juttu! On muuten aika täydellisen mallinen vaate: sehän tekee kropasta väkisinkin tiimalasin muotoisen!

Iskeekö itsellesi Meandin kevät?

16 kommenttia:

  1. Voi miten suloiset nuo haaremihousut! Aivan ihana malli! Onkohan muissa väreissä?

    VastaaPoista
  2. Punaisena on ja niistä kurkistaa kilpikonna. Kupa voita olisikin muissa väreissä, voisin ottaa valkoiset, vaaleanpunaiset ja mustat nyt ainakin:)

    VastaaPoista
  3. Mä tykkään noista perhosista! Katselen vähän noita lisää ja mietiskelen :)

    VastaaPoista
  4. Mäkin ihastelin noita housuja eilen meandin sivuilla käydessäni. Ne on ihan hurjan hauskat! Ootko sä niitä päässyt jo livenä hypistelemään? Mitä se Italian (vai minkä lie maan olikaan) fleece on? Nyppyyntyykö samaan tapaan kuin normi fleece vai onko vaan pehmeää, ja onko siis puuvillaa? :)

    VastaaPoista
  5. maman: Siellä oli yks aivan ihana perhos t-paitakin:) Sama homma täällä, toistaiseksi katselen ja mietin vielä...

    Petuli: Se italian fleece on vähän normaalia ohkaisempaa collecekangasta, oikein pehmoista ja nyppyyntymätöntä. Vähän harhaanjohtava nimi kyllä! Pidin eilen ekat kutsut ja tänään on toiset joten olen päässyt ihan aitiopaikalta vaatteita ihastelemaan:) Toimin siis itse myyjänä näin hoitovapaalla ollessani.

    VastaaPoista
  6. Oi tykkään kyllä, paljon kivempi kuin syksyn mallisto :)
    Meillä on tällä hetkellä jopa ihan tarve uusille, isommille vaatteille, tuntuu että viikossa on kaikista hihat käyneet pieniksi :/ Saisi siis ihan hyvällä omalla tunnolla täydentää kesää!

    VastaaPoista
  7. Minäkin ihastuin noihin tipupöksyihin, harmi vaan kun en tiedä ketään joka kutsuja järjestäisi! Mistähän saisin käsiini... Täytyypä mennä heti googlettamaan:)

    VastaaPoista
  8. Voi kvaak, kuinka suloiset ankkapöksyt.
    Uskkonpa, että meilläkin pikkuneiti olisi aivan innoissaan tuollaisista!

    En ole ikinä ollut meandi kutsuilla, mutta mielelläni menisin jos vain täällä joku järjestäis!

    VastaaPoista
  9. Samat valinnat täällä suunnalla. Meillä oli eilen kutsut ja prinsessalle tuli tilattua medaljonkimekko ja siihen pipo (sekä äipälle että tyttärelle), nuo ihanaiset tipuhousut, leggarit (cherise), niin ja itselleni otin yogahousut kotioleiluun. Vähän jäi harmittamaan kun en raaskinut tilata Lily&Harry mekkoa. No toivottavasti joku kaveri järkkäisi kutsut että pääsisin taas tilaamaan =) Täytyy todeta että oikein onnistunut mallisto. Nyt vaan odotellaan pakettia saapuvaksi, niin ja kesää myös.
    Mitenköhän voisin tiedustella myyjänhommia? Oletko viihtynyt myyjänä? Voisitko tehdä vaikkapa postauksen asiasta?
    Kiitos kivasta ja elämänmakuisesta blogista.

    VastaaPoista
  10. Lotta: Kiva kuulla susta. Joko on muuttotouhuista selvitty? Sun täytyy kyllä näpytellä huutikseen niitä teidän prinsessalta pieneksi jääneitä ihanuuksia!

    Anni: www.meandi.fi sivulta löytyy sähköinen lomake, johon voi laittaa ostotoiveensa ja alueen myyjä ottaa sitten yhteyttä. Samoin sitä kautta voi pyytää myyjän yhteydenottoa jos haluaa järjestää kutsut.

    Ciancia: Toivottavasti pääset kutsuille tai innostut vaikka järjestämään sellaiset itse! (ks. edell. vastaukseni).

    Anonyymi: Voi miten ihana tilaus! Ne leggarit on kyllä mielettömän laadukkaan oloiset ja niissä on käyttöikä varmaan sata vuotta:)
    Voit ilmoittaa sähköisellä lomakkeella www.meandi.fi, että olet halukas myyjäksi ja sinuun otetaan sitten rekrytoinnista yhteyttä. Näin saat parasta ja asianmukaisinta tietoa, eikä se tietenkään vielä sido mihinkään! Toki myös omalle me&i-myyjällesi voit sanoa asiasta niin hän ohjaa sinua eteenpäin.
    Valitettavasti en taida aiheesta varsinaista postausta tehdä, sillä koen että se menee helposti markkinoinnin puolelle, eikä sellainen omatoiminen markkinointi ole välttämättä yrityksen näkemyksen mukaista:) Pidättäydyn siis "vain" hehkuttelemaan näitä ihania vaatteita -niin me&i:lta kuin muiltakin merkeiltä.
    Kannustan kuitenkin laittamaan viestiä eteenpäin meandin sivujen kautta. Itse olen viihtynyt oikein hyvin! Toki voit minulle sähköpostia laittaa jos haluat vielä tarkemmin jostain kysyä, unelmas@luukku.com.

    VastaaPoista
  11. Ihanuuksia!olen vasta viime aikoina "hurahtanut"tosissaan me&i vaatteisiin ja ehkä jotain tulee löytymään meidänkin neidin kesään tuolta... ♥

    VastaaPoista
  12. Sulle on tunnustus mun blogissa :)

    VastaaPoista
  13. tykkäsin,kerrankin on pojillekin kivoja kuoseja paidoissa. Monta niistä voisin ottaa mutta nyt en vielä tilaa kun lapsilla on niin paljon vaatetta. Odotan aleaikaan,ja sitten ostan mitä haluan. Normihinnat on kuitenkin niin korkeat. Tyttöjen froteetunika ja puutarhamekko olivat näteimmät mun mielestä.
    äitien mallisto mulle pettymys, ainakin paitojen osalta, mulle liian lyhyitä malleja ja tykkään värikkäämmistä kuoseista.Nyt niin synkkää ja tylsää. Housut on kuitenkin mahtavia, mulla noita lyhkäsiä jo onkin aikaisemmista mallistoista ja nyt tilasin yogapantsit. Sovitin sitä harmaata mekkoa ja se on kiva päällä mutta turhan synkkä kesämekoksi.

    Tilasin lapsille vaan jarrusukkia ja pojalle volkkaripipon, ja itelle sen isoimmassa koossa.

    VastaaPoista
  14. Ninsku: Mullakin tämä hurahdus on aika tuore:) Sitten vaan miettimään, mitä sinne kesään tilaisi...

    Lara: Voi kiitos♥ Olin tänään aloittamassa kommentoimaan kyseistä postaustasi, kun Miete heräsi päiväunilta. Palaan siihen vielä!

    Imdina: Munkin mielestä oli pojille vaikka mitä ihanaa. Toi on totta, että osa kaipasi enemmän värejä äideille. Itse taas pidän juuri siitä "värittömyydestä" ja mielummin sitten asustan vaatteita värikkäillä huiveilla ja laukuilla. Kumpa sitä harmaata mekkoa olisikin kaikissa mahdollisissa väreissä, on se niin upea! Kivat pipot teille on tulossa:)

    VastaaPoista
  15. Olin tänään siskoni luona Meandi kutsuilla ja oli tosi kivaa. Mulla ei ole vielä lapsia mutta lapset on ihania ja kummilapsia on joten tottakai mua kiinnostaa lastenvaatteet. Tilasin itselleni tuon beigen neuletakin, se on ihana päällä!!! Ja oikean mallinen ja kokonen eikä mikään "kinttana". Tilasin myös sen medaljonki pipon 11-vuotiaalle serkulleni synttärilahjaksi. Jäin ihan koukkuun, pakko alkaa seurailee mallistoa! :)

    Löysin tänne kun innoissani Googletin Meandia kun halusin lisää tietoa ja ihmisten kokemuksia.

    VastaaPoista
  16. Nuo ankkapökät oli kyllä niiin ihanat. Harmitti aivan suunnattomasti kun niissä ei ole kiristystä... Siis jäivät meiltä saamatta. Ja geisha sekä varsinkin tuo medaljonki oli kyllä luonnossa niin paljon kauniimpia.

    VastaaPoista