tiistai 1. helmikuuta 2011

Kesän kauneimmissa uima-asuissa on

Frilloja, frilloja, frilloja


My Rocking Wardrobe

voisin adoptoida noi tytöt meille uimalakkeineen:)

Yllättävät värivalinnat

Gymboree

aurongonkeltainen väri kieltämättä toimii uima-asussa

Vintage-henkeä



Stella Cove / Childrensaloon

mukaan tulee siirtokuvatatuointeja, joita lapset rakastavat!

Seilori-tyyliä





Kate Mack / Childrensaloon

tämä asu huutaa seurakseen ripauksen punaista: ehkä huivin tai flipflapit

Näyttäviä yksityiskohtia



Kate Mack / Childrensaloon

onko tämä vähän liiankin kaunis uimapuvuksi?


Mutta kesieni suloisin uimari


Name It

..kastelee tässä varpaitaan heinäkuussa 2010. Mun pikkuinen kultakala♥
UV-uikkari mahtunee vielä ensi kesänäkin neidin ylle, mutta saattaa olla, että meille on tulossa myös yksi noista "kesän kauneimmista"...

18 kommenttia:

  1. Voihan frillat :) Mulle kolahti (varmaan tyttöjen iästä johtuen) enitennuo seiloribikinit - ne lienee pakko saada jos löytyy kokoa! Näen jo tytöt tuollaisissa ensi kesänä Kreikassa...

    VastaaPoista
  2. Oi miten suloisia, varsinkin tuo ensimmäinen frillainen! :-D
    Meilläkin on käytetty uv-asua ulkomailla ja viime kesän megahelteillä, mutta kyllä tuollainen hörsötyskin olisi saatava.

    VastaaPoista
  3. Kate Mackit taitaa tehdä hyvin kauppansa, kun Childrensalonin sivuilla kaikki uikkarit oli täyteen hintaan. Mä tilasin Lispelle ko. merkkisen uikkarin viime viikolla, ja odottelen sitä parhaillaan tulevaksi. On merkin reippaampaa osastoa kuvioinniltaan, jos löytyy siitäkin hillityt frillat.

    Kyllä joka tytön vaatekaappiin yksi uikkarikaunotar mahtuu! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania uimapukuja:)
    Tässä tää mun sähköpostiosoite, kun oli juttua niistä meandin vaatteista:)
    minna.laaksonen3@luukku.com

    VastaaPoista
  5. Voi mitä ihanuuksia! :) En oo varma oonko ennen kommentoinut mutta kuitenkin olen lukijasi ja seuraan blogiasi! Miete on tosi suloinen! :) Terveisin: 1,5v prinsessan äiti!

    VastaaPoista
  6. Ihania uikkareita kaikki. Mut mä oon kai jotenkin outo, mut tulee aina mieleen ku pikku tytöllä on söpöt ja oikeesti nätit bikinit et joku pervo setä kyttää rannalla pahat mielessä :(

    VastaaPoista
  7. titti: mun täytyy heti kommentoida, kun heräsi ajatuksia...Tavallaan ymmärrän hyvin sun pointin. Pienen lapsen äitinä tuo pelko on varmasti kokoajan olemassa, että lapselle tapahtuisi tuo kamalista kamalin. Eikä sellaiselle halua ainakaan millään valinnoillaan, vaikkapa sitten pukeutumiseen liittyen, altistaa. Itse en kuitenkaan usko että nätillä uima-asulla on mitään lisäarvoa "pervoille sedille" sen enempää kuin ruma tai tavanomainen uimapuku toimisi lasta suojaavana tekijänä. Lapsiahan näkyy paljon rannalla myös nakupelleinä ja sekin pitäisi lapsille suoda!

    Jätin postaukseni täysin pinnalliseksi katsaukseksi, vaikka mielessä kävi kyllä takavuosien keskustelut siitä, kuinka kauhistuttavaa on, kun vauvoille puetaan bikinit! Onko mitään järkeä pukea yläosaksi nirunaruja, kun lapsella ei luonnollisestikaan ole rintoja? Omalle tyttärelleni en bikineitä (vielä) pukisi, mutta siinä vaiheessa kun hän itse sellaisia osaa toivoa, voisin ne hänelle hankkia. Minulla itselläni oli ihanat punavalkoraidalliset froteiset bikinit lapsena ja rakastin niitä:)

    Nuo tankinit ovat taas suloinen uimapuvun ja bikinien välimuoto, suojaavat bikinejä paremmin auringoltakin ja niiden kanssa uimavaipan vaihtokin on kätevää.

    VastaaPoista
  8. Meiän suosikkeja on nuo Kate Mack:t, ne on niin ihania. Nyt ootellaan niitä tämän vuotisia kotiin saapuviksi. Mä en ollut edes tajunnut katsoa näitä Childrensalon:n sivuilta, mutta oli siellä halvemmat kuin monessa muussa paikassa.

    VastaaPoista
  9. Moikka vielä :) Tarkoitukseni ei ollut siis loukata, toivottavasti et käsittänyt niin :)
    Mut toi sun kirjoituskin on täysin totta. Kai sitä vain itse ajattelee aina kaiken jotenkin kamalimman kautta, liikaa katsonut uutisia :)

    VastaaPoista
  10. Titti: Ei tietenkään, en käsittänyt ollenkaan niin. Sun kommentti oli oikein hyvä ja ymmärrän sen hyvin! Omassa päässä liikuu välillä niin kauheita pelkoja mitä lapselle voi sattua, ettei niitä ajatuksia uskalla edes ajatella...

    VastaaPoista
  11. Luultavasti, arvattavasti sun on ihan pakkokin sillä näen jo teidän tyttösen päällä nuo uikkarit! Tottahan se on että paahteeseen uv-suoja-asut ovat ehdottomasti parhaimmat, mutta kun katselen vaikka tuota Stellan kukallista uikkaria niin menoa se on. Päähän vain iso, valkoinen lierihattu ja varjoon leikkimään, se on siinä. Kesän suloisen beah-babe!

    Leppoisaa iltaa sinne!

    VastaaPoista
  12. Vauhtivekaroiden äiti: Niin on:)

    Marja: Toivottavasti löytyy kokoa. Noitahan oli eri mallisina myynnissä, jos vaikka haluat ostaa tytöille hiukan erilaiset mutta kuitenkin samanlaiset:)

    Jassu: Omaa suosikkiani en vielä paljasta, mutta kiitos kannustuksesta: nimenomaan tuollainen hörsötys pitää vielä hankkia:)

    Marika: Toivottavasti laitat uikkarista blogiisi kuvaa, tuskin maltan odottaa! Itsekin olen sitä mieltä, että uima-asuun kuuluu tietty räväkkyys ja värikkyys. Vaan kuinkas sitten kävikään...

    Minna: Kiitos:) Laitan sulle meiliä huomisen aikana!

    mammuliini: Ihanaa että kommentoit! Kiitos:)

    VastaaPoista
  13. Saija: Kävin tosiaan äsken kurkkaamassa sun esittelemiä Kate Mackeja ja jätin kommenttia:) CS:n sivuilla ei tainnut olla kovin laajaa valikoimaa, mutta hinta oli tosiaan "kohtuullinen" kröhöm. Olen kyllä aidosti samaa mieltä kanssasi, että ihan äkkiä ei mitään kauniimpaa ole kuin sinun tyttösi ja hänen viime kesäinen unelmien uimapuku!

    VastaaPoista
  14. Aamunkukka: Taas sä sait mut hymyilemään! Kävin äsken lukemassa Saijan Kate Mack -uimapukupostausta ja olit sinnekin jättänyt niin kivan ja hauskan kommentin, että mua vaan nauratti:D

    VastaaPoista
  15. IHANAT nuo seiloribikinit!<3 Melkein huolisin itsellenikin.:)

    VastaaPoista
  16. MouMou: myöhässä vastailen mutta olipa kommentti iloinen yllätys tuollaiselta superbloggaajalta:) Taisit poiketa tänne Secret Wardrobe -blogin kautta:)

    VastaaPoista
  17. Ihana toi seilori :) Tommosen ostaisin heti ittelleni :)

    VastaaPoista