lauantai 12. maaliskuuta 2011

Merkkipäiväristeily


hame ja body H&M
neuletakki Deux par Deux / huutonet
sukkikset Claire
tossut Decoy

Olimme koko uusperhe alkuviikosta risteilyllä Silja Galaxylla ja Miete sattui samana päivänä täyttämään 1 vuotta ja 3 kuukautta. Laivalla oli menomatkalla Tukholmaan vain kourallinen ihmisiä, joten vapaa juoksentelu käytävillä onnistui hyvin ja juoksentelun ohessa Miete pulahti välillä pallomereen. Mitä muuta sitä pikkuprinsessa olisi kaivannutkaan? Ja ihmeellistä kyllä, verrattuna aikaisempiin melko kosteisiin laivareissuihini, istuin milloin missäkin ikkunasyvennyksessä (silloin kun en juossut perässä) onnellisena tyttöäni tuijotellen. En kaivannut muuta - paitsi tietenkin buffetpöydän antimia ja pistäytymistä taxfree-ostoksilla;) Ja olihan sitä siinäkin, miehenikin totesi olevansa ihan poikki siitä juoksentelusta:)


Pienen harjoittelun jälkeen pallomeressä käväisy onnistui ihan omatoimisesti.
Se oli Mietteen mielestä i-ha-naa!


Päiväunia neiti malttoi nukkua tunnin verran


Ja taas mentiin!
Lounasbuffet sujui pienen matkustajamäärän ansiosta hyvin vapaamuotoisesti
ja neiti sai välillä vähän jaloitella...


Pikkuisen maltettiin piirrellä ja katsella kirjojakin,
kunnes pallomeri ja pitkät käytävät taas kutsuivat.


Kiharat♥


Taxfree-ostoksia

Mietteelle halusin ostaa jonkun pienen muiston ja päädyin kivaan juomapulloon. Meillä on kesäksi vaunuihin barbababa-peitto, joten nyt on sitten peittoon täydellisesti mätsäävä juomapullokin:) Itselle hamstrasin pari edullista suihkugeeliä ja ihanan ylellisen käsisaippuan. Luottoripsari (Estee Lauderin Double Wear) lähti myös jemmaan. Ja tietenkin myös karkkia tuli ostettua, mutta niissä ole enää mitään kuvattavaa...


Tuttu ja turvallinen unipussi

Aikamoista meteliä laiva piti, ja itse heräilin pitkin yötä, mutta Miete nukkui hyvin yönsä lattialle kiskaisemallamme patjalla. Aamulla suuntasimme hyvissä ajoin aamiaiselle ja siitä mummolan kautta kotiin.
Kiva reissu! Otetaan ehdottomasti uudelleen -viimeistään kesällä.

8 kommenttia:

  1. mikä uusperhe tai siis mitä tarkotat sillä :D:D

    VastaaPoista
  2. Mun miehellä on siis tytär, joka oli meillä nyt viime viikon ja mukana myös laivareissulla:) En kyllä miellä tuota "uusperhettä" yhtään meidän sanaksi, joten omaankin korvaan se kalskahtaa. En tosin tykkää myöskään puhua siskopuolesta vaan mieheni tyttö on Mietteelle sisko ilman mitään puolikkaita:)

    VastaaPoista
  3. Oi vitsit, näistä kuvista tulee kauhea reissukuume itsellekin. Ne kosteat...ööö meri-ilmastoidut risteilyt on meillekin tuttu ilmiö mutta olen miettinyt että tuskinpa sitä kaipaisikaan jos lasten kanssa lähtisi. Todellakin se ruokapöytä houkuttaa ;D

    Ja ihana tuo Barbababa-juomapullo! Itse muistan nuo hahmot lapsuudesta ja vasta nyt olen alkanut syttymään että jos lapsille jotain Barbababaa hankkisin minäkin.. :)

    VastaaPoista
  4. Oi miten ihanat Mietteen kiehkurat ovat <3
    Ja kivalta vaikuttaa teidän reissu myös.

    VastaaPoista
  5. Oi tuo Mietteen villatakki on aivan ihastuttava! Tyttö laivaillut kyllä aivan yli syötävän söpönä taas :)!

    VastaaPoista
  6. Voi kun söpönen risteilijä täällä kuvissa:)

    VastaaPoista
  7. Heippa , olen lueskellut ennenkin mutta nyt liityin ihan virallisesti lukijaksesi :) Tervetuloa vastavierailulle, bloggaan Sisiliasta, meillà on 2 ja 3 vuotiaat muksut :)
    Aivan ihan tuo kuva jossa pikku prinsessa nukkuu!

    VastaaPoista
  8. Sari-VS: Meri-ilmastoidut, niinpä niin;) Mä en hirveästi mistään satuhahmokuvioista välitä, mutta siitä huolimatta viehätyn toisinaan juurikin barbababoista - ja muumeista. Selitys löytyy siis mitä ilmeisemmin niiden muotokielestä johon on kenties helppo samaistua;)

    jarna: Nuo kiehkurat on niin hurmaavat, tosin niitä saa ihastella lähinnä kylvyn tai hikisten päiväunien jälkeen:)

    Mimnu: Itsekin pidän tuosta villatakista hurjan paljon ja se odottikin meillä pitkään käyttöönpääsyä. Toivottavasti mahtuisi vielä kesälläkin!

    Minna: Kiitos:)

    Anna: Kylläpäs bloggailet kiinnostavasta paikasta! Tulen vastavierailulle. Kiva kun jätit kommenttia ja tervetuloa virallisestikin lukijaksi:)

    VastaaPoista