lauantai 19. maaliskuuta 2011

Oi mitä shortseja!

Meillä on reilusti vaatetta varattuna kesään, mutta yksi tärkeä vaatekappale vielä uupuu. Nimittäin shortsit. Jos olisin kovasti varoissani tekisin täsmäiskun Childrensalonin huikeaan nettikauppaan ja klikkailisin ehkäpä jotakin näistä akuuteimpaan shortsitarpeeseen...


Blumarine



Burberry


Catmini


Fendi



Sonja Rykiel

Kenzo


oilily

lili gaufrette


monnalisa


Huhhuh, eikös ole pyörryttävän upeita. Ottaisiko nuo klassisen tyylikkäät burberryt (valkoinen t-paita ja punaiset sandaalit vaan jalkaan), olisiko neiti supersuloinen runsaan romanttisissa kenzoissaan vai miten olisi ihana merihenkinen kokonaisuus rakennettuna lili gaufretten shortsien ympärille... Siinä olisi ehkä mun top kolmonen. Toki löysin muutamat edullisempaakin hintatasoa edustavat shortsittimet. Kivalta se kesä näyttäisi näissäkin:
 Gymboree
Gymboree



ja jo aiemmin esittelemäni Toffeen fiftaripöksyt:)


Löysitkö omat suosikkisi?

P.S. Tänään alkoi päivä tehokkaalla lenkillä (lue:tarpomisella) tuolla vaakasuorassa lumipyryssä. Lounaaksi nautiskelin ihanaa kanasalaattia. Viikonloppuherkuksi on varattuna ihania tuoreita hedelmiä...Kesä -here I come! Kohta lähden vaatekutsuille ja illalla palaan blogien ja vastaamattomien kommenttien pariin. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille!

12 kommenttia:

  1. Heippis, meilläkin kesään vaikka ja mitä. Viime käsältä vielä mahtuvaa ja jotain uuttakin. Minun suosikit noista olisi Fendin söpöisen hempeät ruudut sekä Lili Gaufreten siniraidalliset. -Tiina

    VastaaPoista
  2. oih mitä ihanuuksia, veit mun suklaan syömisestä ilon kun luin lenkkeilystä ja terveellisestä ruoasta :Dnimittäin suklaa tässä vieres, vienpäs lopun kaappiin:)

    VastaaPoista
  3. Minun mielestàni suloisimpia pikkutytòllà ovat nuo pidemmàt mallit eli nàistà esim Oilily, Kenzo ja Burberry.
    Pitàà vielà snaoa tuosta ylàpalkin tyllihamekuvasta, se on niiiiiin valtavan ihana! <3

    VastaaPoista
  4. Mun suosikit on nuo Lilit. Niin kauniit ja sopisi hyvin meidän kesätyyliin.

    VastaaPoista
  5. Catmini ja Lili Gaufrette versiot vois meillä olla kivat.

    VastaaPoista
  6. Aivan ihania kaikki mutta erityisesti noi Monnalisat. Olisinpa miljonääri:-)

    VastaaPoista
  7. Huolisin noista kaikki:), mutta kaikkein ihanimmat shortsit on ehkä Kenzon ja Burberryn versiot.

    VastaaPoista
  8. Mä ottaisin noi Catminit. Vaikka kaikki on kyllä nättejä :)

    Mä olen varautunut muutamalla kesävaatteella vasta. Lisää täytyy hankkia. Kesähousuissa suosin mieluiten capreja, jotta polvet olisi suojassa. Siksi en tykkää käytännössä noista minishortseista, kun kaatuessa polvet on ruvella :/

    VastaaPoista
  9. Lilit kalliimmasta kategoriasta ja siniset gymbot alemmasta, iiiihanat.
    Zarassa oli myös tosi kauniita, mutta nuo lilit pyörii nyt päässä aika kovaa.

    VastaaPoista
  10. siis aivan upeita! syötäviä! tää on taas tasan niitä hetkiä kun tulee sellainen olo että miksei mulla oo tyttöäkin niin voisin pukea sitä tollasiin söpöihin <3 (vastaaviin halvempiin siis :D)

    VastaaPoista
  11. Aivan ihania shortseja!! Varsinkin nuo Catminit, jos olisi tyttö, niin varmasti nuo löytyisi meidän vaatekaapista! :)

    VastaaPoista