keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Cupcakes by Monnalisa





Monnalisan cupcake-romper on täydellinen! Mä ehkä vähän himoitsen sitä Mietteen vaatekaappiin. Tai siis ihan hulluna himoitsen;)  Mitoitus lienee pientä eli varmaankaan koko 24 m ei olisi huono valinta kesäkuussa 1,5 vuotta täyttävälle? Se onkin isoin koko mitä tuosta on saatavilla. Vai voiko sekin olla liian pieni koko?! Laittakaahan kommenttia jos Monnalisan mitoitus on hallussa.

Toi haalari vois olla ihan kiva sukkahousujen ja pitkähihaisenkin kanssa, niin käyttöikä vähän pitenisi. Sitten olisi tietenkin myös tuo mekkoversio...

... joka olis ehkä käytännöllisempi ja monikäyttöisempi. Mut sen muoto on aikalailla sama kun meandin geishamekko, joten siksi en ehkä haluaisi tuota mekkoa. Lisäksi nimenomaan tuossa haalarissa on jotain vastustamatonta, ehkä se on se baby-fiilis mikä siitä tulee.

Mut mitäs sanotte? Haalari, mekko vai järki käteen?

27 kommenttia:

  1. Voi Unelma, sä et ois saanut tehdä tätä !
    Tiedätkö ku mä tuota haalaria kuolasin jo aivan hulluna aiemmin ja sitten vaan sain pidettyä itseni kasassa ja unohdin sen..

    ja nyt.. voi elämä !

    Miten mä pääsen tästä yli tai ympäri ?!!
    Tuo ois täydellinen, vaikken mä aiemmin oo muffinsikuvioista syttynytkään, mutta toi koko kokonaisuus, voi täydellisyyden täydellisyys ♥

    Mistä noita saa ja paljonko noin maksaa? =o
    Onkohan tuo isoin koko jo Lumialle kesällä nafti ? Lumia on noin 80-81cm pitkä, kesällä toivottavasti vähän enemmän.. sitä kasvupyrähdystä edelleen odotellessa!

    VastaaPoista
  2. haalari haalari haalaariiiii! Aivan mielettòmàn ihana!!!!!! voi ettà kun matilda olisi vielà pikkuinen vauva, viivana tilaisin! jàrki hetkeksi sivuun :)

    VastaaPoista
  3. Meillä on kokoa 2 kesään mekoissa ja ei ole yhtään ylimääräistä tilaa eli aika pientä ovat mitoitukseltaan. Selän pituudesta en tiedä, joten minä en ehkä uskaltaisi, jos on pitkäselkä, ottaa tuota haalaria.
    Sovituskuvia koosta 2 löytyy mun blogista tunnisteen Monnalisa alta niin voit katsoa kokoa.

    Tää Cupceke kuosi on hurmaava, minä tykkään eniten niistä t-paidoista joissa on edessä kuviot.

    VastaaPoista
  4. Haalari :) Sopisi teidän neidolle varmasti upeasti!

    VastaaPoista
  5. Nuo ovat kyllä kummatkin aivan ihania! Vaikka yleensä olen enemmän mekkoihminen, niin näistä valitsisin tuon haalarin. Järjestä viis... ;)

    VastaaPoista
  6. Toi kuosi on kyllä ihana ja haalari tosi söpö. Olen ihastellut itsekin. Meiltä vain ei löydy tarpeeksi pientä käyttäjää.

    Monnalisan baby malliston mekot ja housut on ainakin ennen olleet mitoiutukseltaan reiluja. Monnalisan mitoitus vaihtelee melkoisesti saman malliston sisälläkin, joten riski on aina olemassa. Itse kuitenkin uskaltaisin ottaa normaalikokoiselle 1,5v:lle 24M koon. Mekosta saattaisi riittää pienempikin koko.

    VastaaPoista
  7. Voihan ihanuutta kerrakseen! Ei saa näyttää hei tällaisiä täällä ;D.

    VastaaPoista
  8. Nuo on törkeän ihania!!!! Kääk! Onneksi ei ole vauvaa!=D

    VastaaPoista
  9. Tuo haalari on kyllä supersuloinen.

    VastaaPoista
  10. Voi iahanuuksien ihanuus! Onkohan minun nyt pakko tilata tuo lapsenlapselleni ?!
    Niin herttasen näköinen , että. EN yhtään ihmettele jos tuota haalaria himoitset =)
    MUkavaa päääsiäistä!
    -päivi-

    VastaaPoista
  11. Ylisuloinen tuo romperi, mä(kin) himoitsen sitä, mutta olen pitänyt järjen kädessä vielä, hih :)

    VastaaPoista
  12. Haalari on minusta kivempi :)
    Mutta onhan nuo molemmat todella kauniita!

    VastaaPoista
  13. Haalari saa mun äänen. Aivan ihana!

    VastaaPoista
  14. HAALARI!!! Ei mekossakaan mitään vikaa ole, mutta toi haalari olis vaan niin ihana!!! Oi että, tosi kaunis puku!!!

    VastaaPoista
  15. Oi, oi, mikä haalari!! On se hyvä, että tytöt ovat jo sen verran isoa, niin ei tarvitse tuplana hankkia;) Mutta jos olisi kesävauva, niin...oih!

    VastaaPoista
  16. Kerran jo aiemmin kuolasin tota haalaria jonkun toisen blogissa, se on aivan täydellinen! Jos Ceela olisi pienempi niin en välttämättä pystyisi vastustamaan kiusausta :)

    VastaaPoista
  17. Voi ei miten ihana toi haalari!
    Ja mekko myös! :)
    Pitäisköhän hankkia meillekin kesäks? ;)

    VastaaPoista
  18. Ei ainakaan missään nimessä järki käteen:) Haalari on aivan ihana ja niin on kyllä mekkokin. Mistä näitä saa ostaa?

    VastaaPoista
  19. *kops* Molemmat. Aivan ihania!

    VastaaPoista
  20. Tämä kollektiivinen huokailu on ihan parasta näissä lastenvaatepostauksissa:) Ihanaa kun on itse ihan täpinöissään ja huomaa tartuttaneensa saman muihinkin:D Kiitos siis kaikille kanssahuokailijoille ja kiitokset myös kokovinkeistä Saija ja -M- ♥ Postauksen lopussa on linkki Childrensalonin nettiputiikkiin (vie hiiri tekstin "Childrensalon" päälle. uusien blogiasetusten myötä mulla ei noi linkit näköjään erotu kunnolla muusta tekstistä). Ja tässä vielä suora linkki
    http://www.childrensalon.com/product_info.php?products_id=25075&csCsid=2h3ejg5ilch74tgnmvv6icipq1

    Monnalisan vaatteet ovat kyllä hurjan kalliita, joten en voi kuvitellakaan että meille niitä voisi kovin usein hankkia. Ainakaan tuossa mainitussa nettikaupassa ei tunnu juuri mitään jäävän aleen ja pikemminkin kaikki ihanuudet on aina "sold out". Täyteen hintaan suurinosa noista ihanuuksista on kyllä keskiluokkaisen perheenäidin ulottumattomissa;) Toisaalta (seli seli) meillä ei juurikaan käytetä niinikään kalliimpia merkkejä kuten Burberryä tai RalphLaurenia joten ehkä sitä sitten kestää joskus "sijoittaa" Monnalisaan.

    Mutta mihin ratkaisuun sitten päädyin? No, se selviää aikanaan;)

    VastaaPoista
  21. Voi apua miten ihania! Siis syötävän suloisia :)! Ja ehdottomasti tuossa haalarissa "on sitä jotain"!

    VastaaPoista
  22. Tuo haalari on kyllä ehkä maailman kaunein ♥
    Kävin kans sivuilla kurkkimassa, mutta en voi millään perustella itselleni (saatika isännälle ;)) lähes 100e vauvanvaatteesta :/ *nyyh*
    Täytyy uskoa, että jos se on meille tarkoitettu, niin jostain se tulee joskus vielä vastaan (sitten kun neiti ei siihen enää mahdu...) :)

    VastaaPoista
  23. Jäi vielä sen verran kesken, että en silti tuomitse muita ostavia :) Ja epäilen, että jos minäkin saisin ostaa vain yhdelle lapselle, niin sortuisin joskus tuollaiseen kalliiseen ihanuuteen ♥ Nyt se ei vaan ole mahdollista.

    VastaaPoista
  24. voi ei! niin syötävän suloisia, että tekisi ihan mieli vauvaa tollaisten vaatteiden takia :)

    ota molemmat ;) ainahan ne saa myytyä eteenpäin!

    VastaaPoista
  25. Ota molemmat! ;)

    PS. Blogissani on sulle jotain.

    VastaaPoista
  26. Kiitos Evelina ja tervetulos lukijaksi:) Tulen vastavierailulle ajan kanssa!

    Essiina: Ihan varmasti kun lapsia on useampia niin noita hankintoja tulee mietittyä enemmän järjellä. Myönnän suoraan, että sillä varjolla että on "vaan tämä yksi" tulee ehkä tehtyä välillä vähän ylilyöntejä ja on varmasti myös enemmän aikaa käytettävänä niinkin turhamaiseen asiaan kuin lastenvaatteet:)

    La Petite Princesse ja Terhi: Vai että molemmat pitäisi ottaa! Hih:) No, jää nähtäväksi...
    Kiitos Terhi tunnustuksesta♥

    VastaaPoista