perjantai 3. kesäkuuta 2011

Kaksi kaunista paitaa





from H&M

Tänään tuli kierreltyä hyvä tovi Ideaparkissa, mutta siltikään en ostanut mitään turhaa. Vain nämä kaksi paitaa ansaitsivat tulla lisätyksi neitimme vaatekaappiin. Ylemmästä "silkki"paidasta ei kokoja ollutkaan enää paljon jäljellä ja nappasin mukaani viimeisen 92:n. Minusta paita on aivan mielettömän kaunis ja menee talvenkin juhlissa kauniin neuletakin tai -boleron kanssa.

Alemman kuvan t-paidassa on vaan sitä jotain. Perusvaate, josta parilla yksityiskohdalla on tehty kaunis vaate. Ei se tarvitse sen kummempaa kuin vaikkapa mukavat collegehousut kaverikseen ja silti asu on kaunis ja tyttömäinen.

Pompdeluxin tilaus saapui myös tänään ja olen todella tyytyväinen tilaukseeni (mitä nyt menin tilaamaan kolme vaatekappaletta vahingossa tuplana, vitsit että olen idiootti:D). Mut palaillaan pompdeluxeihin myöhemmin, tässä vähän esimakua...


9 kommenttia:

  1. Mekin käväistiin tänään ideaparkissa :)

    Hei meille voit tarjota niitä tuplana tulleita jos olisi sopivaa kokoa ja ajattelit laitta myyntiin..? Laita vaikka sähköpostia mitä olisi tarjolla, pienenprinsessanelamaa@luukku.com :)

    -Lotta

    VastaaPoista
  2. Mä toissapäivänä juuri pyörittelin noita samoja Ideaparkin paitoja käsissäni, mutta sain vastustettua kiusausta. Tuon topin kanssa teki todella tiukkaa. Meillä vaan on ihan tarpeeksi vaatteita kesään.

    VastaaPoista
  3. Todella sieviä puseroita :) Jään odottelemaan tuota Pomp de lux postausta :) Sehän oli niin jumissa se Pompden sivusto sillon, että minäkin jouduin välillä aloittamaan ihan alusta ku ostoskori tyhjeni itsestään, että ei välttämättä susta kiinni tuo että useampi samaa vaatetta. :) Oletko mahdollisesti myymässä eteenpäin niitä ylimääräisiä? ;)

    VastaaPoista
  4. Heippa, oi ihanan näköinen Pomp pussukka täynnä nätinnäköistä! -Tiina

    VastaaPoista
  5. Ihania H&M:n paitoja!!! Ihastuin täysillä tohon tokaan t-paitaan, siinä on sitä jotain ;) !!!

    En malta odottaa että esittelet tuon kassin sisällön! Näyttää kivalta!

    VastaaPoista
  6. Hihii!

    Käytiin tänään vähän ostoksilla ja Laura valitsi itselleen Hmstä tuon kukkapaidan pinkkinä. On se vaan tosi söpö munkin mielestä.

    Ainiin ja meidän Pomp De Lux on postissa odottelemassa.... Tultiin perjantaina kotiin niin myöhään, että posti oli jo mennyt kiinni, mutta maanantaina kiirehdin heti töistä suoraan hakemaan mitä ihanuuksia sieltä on meille tullut!

    VastaaPoista
  7. Meillä kanssa tuo ensimmäinen paita, todella kaunis on kyllä. : )

    Vitsi, kävikö sullakin niin että tilasti useamman kappaleen. Meillä kans tuli yhtä toppia kaksin kappalein. : / Siellä saa näköjään olla tarkkana ettei tilaa koko putiikkia : D

    Tuo kassi oli kyllä iloinen yllätys!

    VastaaPoista
  8. Lotta: Mä bloggailen noista ylimääräisistä vaatteista kohtapuoliin niin kaikki kiinnostuneet pääsee katsomaan :)

    Saija: Ohoh, olitpas tiukkana! Meilläkin on runsaasti kesävaatetta mutta sainkin selitettyä itselleni että toi silkkitoppi vois mennä talvenkin juhlissa ja t-paita syksyllä hoidossa;)

    riitta: Teen postauksen noista ylimääräisistä vaatteista niin kaikki kiinnostuneet pääsee kurkkaamaan. Sen tilaamisen kanssa oli kyllä melkoista sekoilua, täytyy olla ens kerralla tarkkana:) Niin ja hei lämpimästi tervetuloa lukijaksi!

    Tiina: "Pomp pussukka" :) Kieltämättä olo on kuin aarrearkun omistajalla:)


    Lara: Noi on tosiaan aivan ihanat paidat omastakin mielestä. Mä pyrin nykyisin ostamaan kyseisen ketjun valikoimasta vaan ne todelliset helmet:) Näiden kohdalla mielestäni onnistuin!

    Laura: Hyvä maku Lauralla:) Mäkin punnitsin sitä pinkkiä paitaa, mutta joku tuossa varsin epäkäytännöllisessä valkoisessa vaan viehättää! Olisi kiva nähdä mitä teille kotiutui pomppiksesta:)

    Martze: Hih, en ole yllättynyt että teiltä löytyy tuo toppi:) Ja hauska kuulla että muutkin on sekoilleet tilauksen kanssa:D Toi kassi oli tosiaan iloinen yllätys, jää asiakkaana kiva mieli:) Tilasitko Minealle täksi kesäksi vai jemmaan?

    VastaaPoista
  9. Shiiiiit, tajusin vasta äsken kun palasin tänne kurkkimaan kommentteja, että unohdin hakea paketin postista. Nyt joutuu odottelemaan huomiseen... Hmph!

    VastaaPoista