tiistai 21. kesäkuuta 2011

Nettikaupoissa haahuilua, osa 1

Mä en ole löytänyt Gymboreelta pitkään aikaan mitään must have -juttua. Tai sitten sitä on vaan tullut varovaisemmaksi, kun viimeksi tilaus oli pienoinen pettymys: Ensin piti vaatepakettia odottaa tuhottoman kauan ja kun se vihdoin saapui perille, osoittautuivat vaatteet turhan pieniksi mitoitukseltaan.

Mutta koska mulla ei muka ole parempaa tekemistä, tässä muutama poiminta ihanuuksista, jotka huolisin meille. Ainakin jos ne sais pikana ja tismalleen sopivassa koossa;)


Ihana leppismekko. Merihenkisyys ja leikkisyys somasti yhdistettynä -täydellisyyttä!




Samoissa värimaailmoissa liikutaan tässä aivan ihanan mallisessa haalarissa. Tästä oli vaan ne pienimmät vauvakoot enää jäljellä, muuten olisin saattanut jopa sortua tilaamaan...


Oikein kunnon prinsessakeijukaisen asu. Tää olis ihan huippu Mietteellä ns. kesäyökkärinä. Kelpais illalla tehdä tanssi- ja lauluesitykset tutubody päällä ja olisi sopivan vilpoinen nukkua.
Näitä shorteja olen ennenkin ihastellut. Niin kauniit kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kokoja näistäkin on huonosti jäljellä.




Ja kun Gymborelle tekee tilauksen, täytyy tietenkin valita lopuksi joku ihana mätsäävä asuste:)


Tällaiset oli mun löydöt. Toi leppäkerttu mekko oikeasti kyllä houkuttelisi, mutta enpä taida yhden mekon takia alkaa tilailemaan. Eikä siinä ollut kovin hyvää alennustakaan vielä.

6 kommenttia:

  1. Kaikki miellyttivät myös minun silmääni.

    Luulen, että meidänkin neiti mieluusti pyörähtelisi tuollaisessa keijuasussa. Pari päivää sitten tyttö näki telkkarissa balleriinoja ja huokaili "vauh, hame" :)

    VastaaPoista
  2. Kivoja juttuja olet bongannut! Mulle ei oikein seilorityyli sellaisenaan iske, liian konservatiivista, mutat tuosa leppismekko on ihana, sopivasti leikkisä!

    VastaaPoista
  3. Moi!
    Gymbolla on se Express toimitus ja
    se tulee nopeasti alle viikossa tai ihan muutamassa päivössäkin.
    Mielestäni kerran tilasin keskiviikkona ja se tuli oli jo maanantaina perillä.Se express tais olla 5 ekeä kalliinpi.
    Vuosi sitten tilasin gymbucksien tms aikaan sillä hitaammalla ja se kesti 5viikkoa :/
    Mä olinkin siihen asiakaspalveluun yhteydessä muutamaankin kertaan.Sit kun se paketti tuli niin sain niiltä hyvityksenä postikulut pois.
    Viimeksi kun tilasin tuli viikossa eli kai sekin vähän vaihtelee
    -Sanni

    VastaaPoista
  4. Hei!

    Kiitos blogistasi, sitä seurailen mielenkiinnolla. :) Ihania nuo kaikki Gymboreet, varsinkin tuo shortsihaalari, harmi tuon takia kun ei ole tyttövauvaa.
    Olisin kiinnostunut tilaamaan Gymboreelta, mutta miten ne tullasujutut menee? Oletko joutunut tullaamaan ostoksiasi, kun tilaat jenkeistä?

    VastaaPoista
  5. Milleen tuolla noi koot menee? Mikä esimerkiks vastais suurin piirtein 86:sta?

    VastaaPoista
  6. Satu: Voi tedän pitää laittaa Stella balettitunnille:)

    Mizumi: Huomaan itsekin kaipaavani seilorityyliin jotain "poikkeavaa" -vaikkapa sitten kukkakuosia -tai niitä leppäkerttuja;)

    Kiitos Sanni vinkistä! Täytyykin seuraavan kerran perehtyä asiaan vähän tarkemmin. Aina kun on ekaa kertaa jossain ulkom. nettikaupassa niin ne sivut tuntuu monesti tosi sekavilta (mä onnistun sekoilemaan ihan jo Elloksellakin;)).

    Laura: Kiitos kivasta kommentista:) Käypä kurkkaamassa tää mun aiempi postaus Gymboreesta, kommenttiboksissa on keskustelua mitoituksesta ja maksuista:
    http://aitiyslomalla.blogspot.com/2010/12/turkoosi-tilaus.html#comments
    Itse tein n. 100 €:n tilauksen eikä mitään tullimaksuja tullut.

    diidah: Suosittelen myös sinulle yllä olevaa linkkiä postaukseeni, jossa on keskustelua mm. gymboreen mitoituksesta. Muistaakseni koko 18M oli melko niukka vaikka oletin sen vastaavan n. kokoa 86. Eli kannattaa varmaan valita koko 24M/2Y jos haluaa kokoa 86. Tosin alaosissa mitoitus ei taida olla yhtä niukka kuin yläosissa.

    Juhannusterkuin edelleen kommentointiongelmista kärsivä Unelma Säleikkö:)

    VastaaPoista