sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Täydelliset mekot osa 1

Olen viimeaikoina törmännyt muutamaan mekkoon, jotka ovat saaneet sydämeni pamppailemaan -tai jopa jättämään muutaman lyönnin välistä:) Niinpä on aika pyhittää muutama postaus näille mekkokaunottarille. Aloitetaan heti kahdella ihanuudella, joista toinen huutelee päästä meille ensi syksyksi ja toisen voisin ottaa meille odottamaan seuraavaa kesää.




Täydellinen neulemekko syksyyn, Gymboree

Voi että! Mä niin näkisin tämän mekon Mietteen yllä. Ihan supersuloinen eikö olekin!? Mekon kaveriksi voisi samasta putiikista valkata kengät, jotka eivät nekään jätä kylmäksi:




Toistaiseksi mekkoa näyttää olevan vielä hyvin saatavilla. Itse odottelen, josko sitä saisi alennuksella ja jos ei saa, itken ehkä itseni uneen ja uusien täydellisten mekkojen metsästys jatkuu;) Mutta jos käy niin onnellisesti että löydän itseni tekemästä tilausta, klikkailen kyllä samalla ostoskoriini laukun, joka saa minut suloisuudellaan hymyilemään:


Ja kun tuota laukkua katselee tulee taas mieleen tämä aiemminkin ihastelemani mekkokaunotar: Kyllä me vaan tämäkin tarvittaisiin...
Voi että!!!

Miete muuten kiljuu nykyään aina innostuessaan "Voi että! Voi että!". Mistähän lienee oppinut;)

Ensi viikolla meillä on tiedossa kavereiden tapaamista ja junareissu mummolaan. Nyt viikonloppuna äiti oli tammerfesteilemässä, joten on ihanaa taas pujahtaa siitä maailmasta kotiäidin kolttuun. Mutta oli kyllä huippuhauska viikoloppu!

11 kommenttia:

  1. Todella ihanat mekot, voi että!! ♥

    VastaaPoista
  2. Tuo neulemekko on kyllä ihana! Meille se on tulossa nyt muutaman muun vaatteen kanssa, kun Gymbuckseilla sai hinnasta -50%. Ootko jo Gymbon s-postilistalla? Sitä kautta putkahtelee alekoodeja ja ennakkoilmoituksia aleista ;)

    VastaaPoista
  3. Ihania mekkoja kyllä todellakin!!! Jos mulla olis tyttö niiin...... ;)

    Arttu puolestaan huutaa innoissaan aina "OI, OIJOI"!! Huuli pyöreenä ja silmät innosta suurina ;) Mistä lie meilläkin oppinut moisen ;)

    VastaaPoista
  4. jos mulla olisi tyttö, niin varmasti kuolaisin samaisia mekkoja. itseasiassa ostin lindexin alesta yhden aivan ihanan kukkamekon, jos mun sisko sattuu saamaan tytön taikka meille sellainen vielä jokupäivä suotaisiin. että joopa joo vaan... :D

    VastaaPoista
  5. Siis mistä näitä ihanuuksia voi tilata???

    VastaaPoista
  6. IHANIA!!
    Olen tietoisesti koittanut pysyä poissa Gymboreen sivuilta, sinne kun tulee aina tässä vaiheessa ihania syksyjuttuja ja meillä pursuaa kaapit edellisiäkin mallistoja:)
    Toivottavasti saat omasi vielä alesta!

    VastaaPoista
  7. Nanna: Voi että, niin on:)

    Jonspe: Voi mä oon ihan kade... en muuten taida olla postituslistalla, täytyypä liittyä! Ihan samantien lähtee tilaus jos onnistun saamaan sen 50% alen!

    Lara: Miten noi lapset omaksuukin just noi kaikki huudahdukset ja voivottelut... meillä Miete oikein liioitellusti matkii, jos menet huokaisemaan väsyneenä tai innostumaan jostain...:)

    Sara: Jos tietäisin että meille tulee vielä joskus toinen niin ihan varmastiti sortuisin jotain söpöjä vauvanvaatteita välillä hamstraamaan, joten ymmärrän sua täysin:)

    marjakukka85: Mun kone jumittaa, sori etten linkittänyt. Mutta googleta Gymboree, niin pääset kyseiseen nettikauppaan. Takaan että sieltä löytyy katseltavaa:) Ja tosiaan kauppassa on usein ihan hyvätkin aleprossat joten ei välttämättä kannata täyteen hintaan sieltä vaatteita tilata.

    riikka: Kiitos:)Mutta hyvä tilanne teillä kun on niitä vanhojakin ihanuuksia. Itsellä meni edellinen tilaus kokojen puolesta metsään joten meillä olis kaapissa iso Gymboree-vaje;)

    Unelma Säleikkö

    VastaaPoista
  8. Hiukan täydellinen tuo eka, kuten saappaatkin!

    VastaaPoista
  9. Hih, meillä kuuluu aina vaan "voi voi" - hieman erilaiset hihkumisen aiheet meillä ;)

    Ihania mekkoja kyllä ja ihan Mietteen näköiset. Maltatko tosiaan odotella?

    VastaaPoista
  10. Sini: On kyllä ihan teidän näköinen...

    Anni: ...ja teidän myös:)

    Petuli: Kyllä mä maltan odotella, luulisin:) Nyt syksyn myötä kun tämä vaatebudjetti alkaa sisältää pikkuneidin lisäksi myös äidin vaatehankinnat. Muahan ei näin kotona ollessa hirveesti noi omat vaatteet kiinnostaneet, mutta nyt kun palaa töihin on ihan pakko päivittää omakin vaatekaappi:)

    VastaaPoista