tiistai 19. heinäkuuta 2011

Täydelliset mekot osa 2

Vertbaudet

Ruutu rulettaa tänä(kin) syksynä. Vertbaudetin syysmallistosta löytyi meille tasan yksi juttu, minkä ehdottomasti haluan: Täydellinen ruutumekko vauvapuolelta. Isoin koko on 92 cm joten se meille kiitos! Yhdistäisin mekon kuten kuvassa ruskeisiin sukkahousuihin (tai valkoisiin) ja tarvittaessa päälle joku suloinen neuletakki tai vaikkapa pitsi/turkisliivi. Siis ai-van i-ha-na! Ja olisihan tuo nätti myös näiden H&M:n syysmalliston tregginsien kanssa:



Nämä housut ovat mulle ainoa must have H&M:n syysmallistosta. Tietääkö kukaan onko näitä liikkeissä? En viitsisi tehdä tilausta yksien housujen takia.

Ellokseltahan ei toimiteta alle 25 €:n tilauksia, mistä syystä tilauksentekoni on viivästynyt. En vain yksinkertaisesti ole keksinyt mitä muuta me tarvittaisiin. Tänään sitten soitin Ellokselle tilaukseni kun siinä eilen oli jotain häikkää, ja tuli ilmi, että toisin kuin nettisivut antavat ymmärtää, on kyseinen mekko ilmeisesti jo varastosta loppu! Voi surkeus. Jätettiin nyt kuitenkin tilaus sisään jos vaikka joku ihme tapahtuisi.

Täydellisten (ruutu)mekkojen kategoriaan pääsee siis yksinoikeudella tuo Vertbaudetin luomus, mutta jos ruskean sävyt eivät uppoa, vinkkaan vielä tästä Nextin syysmalliston hempeästä röyhelöhelmasta. Pieni kuva ei tee oikeutta, mutta uskoisin tuon olevan luonnossa tosi kaunis...


Next

Ruutukuosia tarjoilee myös Lindexin syysmallisto. Ihan sievä mekko tämäkin mutta jotenkin räikeä noiden edeltäjien rinnalla, eikä muutenkaan kyllä yllä samalle tasolle! Plussaa sydämenmuotoisista napeista.


Lindex

Kukkakuosifanina huomaan jo fiilisteleväni vähän syksyä (tai ainakin niitä syysvaatteita) ja vaihto kukista ruutuun tuntuu ihan virkistävältä ajatukselta. Ja jos jollain löytyy toi Vertbaudetin ruutumekko koossa 92 mutta haluat siitä luopua niin otathan yhteyttä (*epätoivoa ilmassa*)!!!

Mutta tänään suuntaan vähän toisenlaisten shoppailujen pariin. Ajattelin ostaa meidän puolitoistavuotiaalle opiskelijakämpän;) Ehkäpä siitä olisi neidille opiskelija-asunnoksi joskus tulevaisuudessa, mutta oikeasti olen siis pitkään pyöritellyt mielessäni pienen sijoitusasunnon hankkimista (köyhän on pakko yrittää) ja nyt ollaan jo niin pitkällä, että pitää mennä pankkiin laskemaan onko siinä mitään järkeä ja yksi asuntonäyttökin olisi tänään. Jos jollakulla taviksella on kokemusta tällaisesta sijoittamisesta niin tosi mielelläni kuulen vinkkejä ja kokemuksia, vaikka se ei blogini kevyeen aihepiiriin ihan kuulukaan...

6 kommenttia:

  1. Ihana ruutumekko toi eka!!! Voi elämä sentään :) Tässä huomaan kuolaavani sitä vaikkei meillä asukaan ketään kelle sen pistäisi päälle ;) Tai olishan mulla kummityttö....hmm ;)

    Sijoitusasunto kuullostaa hyvältä, oon itekkin miettinyt miten se kannattais, mutta en oo uskaltanut! :)

    VastaaPoista
  2. Mulla ei ole omakohtaistakokemusta tollasen sijoitusasunnon ostosta, mutta asumisesta on :)

    Isä siis osti n. 10v sitten asunnon kasvavasta kaupungista jossa silloin aloitin opiskelut. Tällä hetkellä kämppä on vuokralla ja se on arvoltaan noussut n. puolet. :) Mun mielestä ainakin toimii, ja toi oli ainakin tosi hyvä sijoituskohde :)

    Jos mä olisin kauhean rikas niin ostaisin varmaan myös jonkun sijoitusasunnon.. Tai ei siihen nyt niin rikaskaan tarvi olla, kun vaan ei olisi tätä just otettua asuntolainaa :D

    VastaaPoista
  3. ai niin pitipä tulla muuten vielä sanomaan, että voi vitsit on muuten ihana toi sun uus profiilikuva :)

    VastaaPoista
  4. Kannattaa kyllä! Itselläni oli sijoitusasunto ollessani ulkomailla ja maksoi itse itseään. Sen verran siis lyhensin lainaa, kun sieltä tuli vuokraa. Oli kivasti arvo noussut ja lainakin jonkin verran lyhentynyt, kun kolmisen vuotta olin reissussa..

    Mekoista en sitten niin innostunutkaan. toi ruutu ei ole yhtään mun juttu. Vieläkään, vaikka sitä alkaa olla ollut jo niin kauan, että luulisi silmän jo tottuneen :o)

    VastaaPoista
  5. Lara: Siis niin onkin, olen ihan rakastunut siihen ja käynyt monen monta kertaa mekkoa ihailemassa. Tosiaan tilaus vaan jäi tekemättä kun en koskaan löytänyt mitään muuta tilattavaa:( Harmittaa kyllä jos sitä ei ole enää saatavilla! Aika moni tuntuu noita sijoitusasuntoja miettineen, mutta onhan se kuitenkin tosi iso päätös jos ei ole valmiiksi pahemmin sitä pääomaa. Mutta olen kyllä tosi kiinnostunut asiasta ja pyrkimys olisi tässä vuoden sisällä jonkinlainen ratkaisu tehdä jos vaan sopiva asunto osuu kohdalle:)

    Jensba: Kiitos kuvakehuista:) Ja mä taas olisin ostamassa sitä sijoitusasuntoa just sen takia kun en oo kauhean rikas;) Olis kiva että olis sitten joskus pientä pääomaa ja pääsis eläkkeellekin ennen 100-vuotissynttäreitään... Hurja arvonnousu sun isukin asunnossa, toi tuntuu melkein pikavoitolta!

    VastaaPoista
  6. Hei!

    Olen parhaillaan tekemässä tilausta Ruotsin Ellokselle, ja sun vinkkaamana ostan mm. tämän mekon, joita näkyy Ruotsin puolella olevan jäljellä joka koossa, myös 92 cm. Jos haluat, voisin ostaa sen myös sulle, jos maksat sen hinnan sekä postikulut (ihan Suomesta, kun sinne tässä kuussa matkaan). Noin niin kuin kiitokseksi hyvästä vinkistä. :)

    Vastaa mahd. pian blogini kommenttilootaan tai osoitteeseen vadelmia@hotmail.com.

    VastaaPoista