sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Kirppissaalis

On aika ihanaa aloittaa aamunsa, kun pieni Miete mitä hellimmällä äänellään hokee vieressä "Voi äiti mussukkaa". Niin ja tasapuolisuuden nimissä, myös isi sai neidiltä silityksiä ja helliä sanoja osakseen:)

Aamupäivällä suuntasimme taas kirppikselle. Miete työnteli reippaasti pieniä ostoskärryjään ja ne täyttyivätkin tällä kertaa ääriään myöten. Pitkästä aikaa tein ihan huippuja vaatelöytöjäkin neidille.


"Heli-Kitty"

Hello Kitty on kova sana, taitaa olla hoidossa isommalta tytöltä opittua:) Hintaa neulemekolla oli 3,5 €.
Kivaa perusvaatetta arkeen, Mietteen mieliksi. Ja kyllähän nuo kirkkaammat värit virkistävät vaihteeksi itseäkin.



Värimaailma just eikä melkein mun makuun!

KappAhlin ruututunika maksoi 5 € ja Lindexin hopeisesti kimalteleva neuletakki 4 €. Näitä tulee yhdisteltyä varmasti paljon tummansinisten farkkulegginsien kanssa. Niin kaunista.


Vikingin coret koossa 24 hei kolme euroa!!!

Eihän nuo kengät mitkään kauniit ole, mutta en voinut jättää ottamatta tuohon hintaan. Toivottavasti on vielä tekniset ominaisuudet tallessa, ihan hyviltä nuo silmämääräisesti vaikuttavat. Meillä on nyt käytössä toiset Vikingit koossa 23, mutta eivät varmaankaan mahdu koko talvea.



No onkos tullut kesä...

Kaunis kukkamekko ensi kesäksi merkkiä Bubblegum. Hinta vaivaiset 3 €.Helma on kerrostettu ja mielettömän runsas -todellinen prinsessamekko. Tulee näyttämään syötävän sulloiselta Mietteen yllä:)



Viihdykettä

Lisäksi löytyi kauan kaivattu Kolme pientä porsasta, kirja, jonka olemme lukeneet tänään läpi jo neljä kertaa. Miete on ollut kyseisestä tarinasta jo pitkään innoissaan ja ihan äskettäin lähikirjastomme täti laittoikin meille tilaukseen "kaksivuotiaalle sopivan version" eräästä' toisesta sivukirjastosta. Vaan nytpä meillä on oma ja voimme trallatella loputtomiin Pahaa sutta ken pelkäisi...

Itselleni löysin hömppäleffan ja pokkarin -korkea aika lukea ensimmäistä kertaa Sofi Oksasta. Kuvassa komeilee myös söpö hiussolki (0,50 €).


Nalle Puhin apartementos

Nalle Puh -hässäkkä osoittautui takuuvarmaksi hitiksi. Tällaiset lelut vievät tilaa jatkuvassa käytössä, mutta toisaala näitä leluja voi pitää muutaman viikon esillä ja laittaa sitten muutamaksi viikoksi jemmaan, niin mielenkiinto säilyy yllä. Lelusta maksoin 20 €.


P.S. Mietteellä on nyt menossa joku kakka-vaihe. Se laulaa lauluja vaihtaen laulunsanoja kakaksi. Se vastaa kysymyksiin sanalla kakka.
Minkäs värinen on joulupukin parta? Kakan värinen. Mihin tuo kakkajuttujen hauskuus oikein perustuu?!

9 kommenttia:

  1. Moikka, toistenkin kirppistelyjä on niin kiva katsella. Ja hintoja on hauska vertailla hieman. Kaunis tuo Kappiksen tunikka. Ja meilläkin sanotaan muuten Heli Kitty. Kakka huumori puree aina... -Tiina

    VastaaPoista
  2. Pissa- ja kakkavaihe on kaiketi lapsilla enemmän sääntö kuin poikkeus jossain yhden ja kolmen ikävuoden välillä. (Freudkin kirjoitteli jotain anaalivaiheesta, joka osittain menee kai päällekkäin tämän kanssa.) Meidän 1,5-vuotias miehenalku, joka hädin tuskin osaa puhua, vastaa myös joka toiseen kysymykseen "kakka", koska isommat lapset hoidossa tekevät niin ja se on hauskaa. :D (Joka toiseen kysymykseen vastataan sitten "ei"...)

    Aikas hienoja kirppislöytöjä! Kateeksi käy. :)

    VastaaPoista
  3. Tiina: Mustakin on kiva nähdä mitä toiset ovat kirppikseltä bongailleet, siksi kai itsekin teen näitä postauksia:) Kakkahuumorista: just todettiin miehen kanssa että kiva kun meidän jutut ja huumori osuu yhteen 2-vuotiaan kanssa;)

    Tii: Kiva nimi sinulla:) Lukion psykan tunneilla Freudin teoriat olivat musta erityisen mielenkiintoisia: Mullakin kävi mielessä että onko toi joku anaalivaihe... toisaalta ihan hyvä jos kyseinen vaihe ilmenee lähinnä verbaalisesti, mä kun luulin että lapset alkavat jossain vaiheessa sottailla kakallaan ja sellaista ilmiötä ei meillä ole nähty;) Onpas teidän nuorellamiehellä mainio sanavarasto, siitä se lähtee:)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja kirppislöytöjä tosiaan! :)
    Siitä tulee aina hyvä mieli kun löytää jotain halvalla, voi kun pääsis itsekin useammin!

    Tuo Nalle Puh talo on mahti!Meillä ois taatusti takuuvarma hitti, Lumia toivoo nytkin joulupukilta ties mitä Hello kitty-hökkeleitä ym, äippä vaan ei halua enää yhtään.. mut kaikenmoiset talot, nukkekoti, muumitalo,ponitalo, Lilli Lemmikin mökit ovat niitä suosikkeja. Mun yksi kaikkien aikojen parhaimmista kirppislöydöistä onkin yksi ponitalo, sellanen my little pony- miniatyyri ponien iso talo, on musiikkia,ääniä ja valoja-aivan ihana, ja ihan uud-ver kunnossa oli sek' talo että kolme ponia, hintaa oli jotain 9euroa (alle kympin kuitenkin) vaikka ovh netistä katsottuna muistaakseni jtn 80e luokkaa- se ollut myös Lumialle ihan tosi mieleinen !

    Rupes heti tekee mieli kirpparille!!

    Kakkavaihe.. hmm, ole tosian iloinen siitä että ilmenee vain verbaalisesti. Mä nimittäin tässä abput kuukausi sitten heräsin kun Lumia "siveli" kasvoja, laittoi äidille vähän kasvonaamiota. Ekana havaitsen kamalan hajun, sitten avonaisen kakkavaipan lattialla ja sen jälkeen vasta tajuan mitä mun kasvoille levitellään.. olipa tosi kiva herätys ! Vielä kun se naamio naamalla piti ensin pestä neidin kädet ja peppu ja sitten vasta oma naama- voin kertoo että oli oksut lähellä.. YÖK!

    Meillä on ollut pari sellaista vaihetta että kaikki kakka jutut ovat olleet varsin hauskoja. Toinen tuossa kesällä jolloin se ilmeni tosiaan vain verbaalisesti - näitä kakkakepposia milloin seinillä ja milloin omalla naamalla,on kyllä ollut muutama muukin mutta niiden en nyt muista liittyvän välttämättä näihin itse vaiheisiin- mutjuu,onse kiinnostanut. Samoin kun joskus nuorempana oli "äiti on kakka,kissa on kakka, isi on kakka, nukke on kakka"- juttuja hyvin paljon ja ne nauratti kovasti. Nyt hetki sitten tämän kasvonaamion aikoihin oli toinen ihana kakkavaihe menossa, jolloin kyllä piti olla tarkkana kun tyttö kävi potalla- sitä nimittäin piti tutkia ihan käsikopelolla. Samoin kaikenmoiset kakkajutut olivat äärimmäisen hauskoja ja neiti viihdytti itseään/ja muita pieruvitseillään- päästi pieruääniä suustaan ja syytti toista "Isi piejas, hyiii!" ja hulluna naurettiin päälle.

    Niin äärimmäisen kamalia kuin nuo ovatkin, lähinnä tuo kakkaan tutustuminen käsillä, niin eikö se ihan normaali vaihe ole joka on tullut jossain kohdin ainakin kaikille minun tuntemilleni lapsille.. :S

    VastaaPoista
  5. Nyt löytyi hyviä vaatteita lähikirpparilta (etkös sä kirjoitellut jokin aika sitten että sieltä ei oikein mitään vaatteita ole vähään aikaan mukaan lähtenyt?). Hieno juttu ja nättejä ovat :-) Itsekin ehdin vain piipahtamaan tänään lähellä sulkemisaikaa lähikirpulle (kun ajattelin myös, että ei sieltä ole mitään muutamaan viikkoon mukaan lähtenyt)... mutta kuinkas kävikään (uusi sadetakki ja ruututunika tytölle) ja jäi paljon katsomatta. Se on aina kun ei olisi aikaa niin silloin voisi jotain löytyäkin :-) edullisista kirpputorilöydöistä tulee aina niin iloinen olo. Joskus sitä miettii, että minkälaisestahan kodista tämäkin paita on tullut. Minä rakastan lastenvaatteita eli varmasti pääsevät hyvään kotiin!
    -Jonksu

    VastaaPoista
  6. Kivoja löytöjä, ja kummasti nuo mustatkin kengät menee talvella, ne on itse asiassa helpot siitä että ne voi yhdistää minkä värin kanssa vaan. Viime vuonna meillä oli mustat kuomat ja ne oli helpot just siinä mielessä. Nyt on serkkujen perua punaiset ja olen nyt jo hukassa että minkä kanssa...no päiväkodissa nyt ei aina tarvi ehkä olla sävy sävyyn:) Meillä ei vielä ole tuota kakkavaihetta, mahtaako aikuisten reaktiot vaikuttaa myös siihen että kuinka kauan ne jaksaa lastakin huvittaa?

    VastaaPoista
  7. Löytyispä meidänkin kirpuilta joskus jotain... Meillä sanotaan Hello Kitti, neiti tykkää, äitillekin kelpaa pieninä palasina...

    Ja tuosta kakka-asiasta. Meidän neiti pomppii tarmppiksella ja huutelee koko ajan "kurakakka"... :) Sama vaihe siis täälläkin menossa :P

    VastaaPoista
  8. Hih, mä myin just MLL:n kirpparilla tuon ekan kuvan neulemekon, 6 egellä, se oli tosin käyttämätön ja vaaleanpunainen ja koossa 116 cm :)

    Ihanat tunika ja neuletakki ja tosi kivoja noi sunkin löydöt!

    VastaaPoista
  9. Kiva, että laitoit myös hinnat :) On helppoa vertailla hintatasoa ja muiden ostopäätöksiä omiin.

    VastaaPoista