tiistai 1. marraskuuta 2011

Marraskuun ensimmäinen aamu


Ranskalaiset letit.

Innostuin tänä aamuna väkertelemään neidille kampausta. Samalla Miete katseli tyytyväisenä Pikkukakkosta ja harjaili eilen lähikirppikseltä ostettua poniaan. Mekkoihanuudet olivat tällä kertaa kaapissa tai pesussa, ja kuvassa neidin yllä on H&M:n paita ja me&i:n yogapantsit.

Miete oli melkein kokonaisen viikon varahoitopaikassa päiväkodissa ja sen jälkeen on tullut pientä takapakkia hoitoaamujen suhteen. Tai ei oikeastaan sen kummempaa kuin pienet eroitkun tirautukset aamuisin. On niin koskettavaa, kun toinen tuo itkevää aukinaista suutaan minun suutani kohti. Hali ja pusu ovat niin tärkeät.

Eilen meitä vastassa olivat kaikki kolme hoitolasta, jotka juoksivat ihan spontaanisti eteisessä Mietettä vastaan ja tulivat antamaan työlle halin. Miten suloista!

Tänä aamuna Miete heräsi vähän väärällä jalalla. Yritin piristää häntä ja ehdotin, että otetaan kettu alakertaan mukaan. "Ei kettua!" Miete kirkui, mutta lähtiessämme ilman kettua alakertaan tuli huuto "Kettu mukaan!". Nappasin ketun mukaan, mutta alakerrassa neiti ilmoitti, että kettu pitää viedä välittömästi takaisin yläkertaan;) Heitin ketun ylös koko rappusten matkan komealla viuuuuh-äänitehosteella, ja potalla istuvan tytön itku vaihtui nauruksi. Pyyhin kyyneleet pois Mietteen pyöreiltä poskilta ja esitin vielä muutaman kerran viuhahtavan heittoliikkeeni ("Uulestaan! Uulestaan!").

Eilen kävimme hoitopäivän jälkeen kirppiksellä, ja tein taas hyviä löytöjä Mietteelle: vauvanukke 3 €, puinen kaulakoru 0,50 € ja poni kera harjan ja kamman 1 €.

Uusia vaatepuolenjuttujakin olen hankkinut, mutta aika kohtuudella. Tuppaa vaan tuo kuvaaminen jäämään, kun valo ei yksinkertaisesti riitä. Tässä kuitenkin muutama ihan uusin hankinta.



Medaljonki-mekko me&i.

Näin mekon Mietteen hoitokaverin yllä ja ihastuin siihen sen verran, että samanlainen piti saada meillekin.



Tilkkumekko Lindexiltä.

Tätä mekkoa kutsumme serkkumekoksi, sillä olimme ostoksilla serkkujen kanssa ja pienimmille tytöille hankittiin kaikille samanlaiset. (Jos oot J....a kuulolla niin käy hakemassa teidänkin tytöille tällaiset:))


Sydänpaljettineuletakki Lindexiltä, paita me&i.

Tuossa paidassa on jotain satumaisen kaunista, jota kuva ei mielestäni pysty välittämään. Se sopii hyvin joulunaikaan ja talveen muutenkin.

Vähän värikkäämpiä vaatehankintoja siis vaihteeksi - piristää tässä marraskuun harmaudessa.

Tänä marraskuisena aamuna olin taas hiukan aikataulusta myöhässä, kuten tavallista. En antanut sen näkyä, taaskaan. Ulos päästyämme me katselimme sumua, ja kokeiltiin vähän kädelläkin. Samaa sumua oli hoitotädinkin pihassa, aika jännää. Nuuhkimme ilmaa ja totesimme sen olevan raikasta ja vähän viileää. Miete nuuskutti äänekkäästi ja innoissaan. Kuuntelimme kuinka linnut säksättivät puissa ja hymyilimme toisillemme poski poskea vasten. Raikas ja kauniin harmaa oli hetki ennen eroa.



Pst, osa huutokohteistani sulkeutuu ihan pian, muutamia lisäyksiäkin olen tehnyt. Linkki blogini sivupalkissa.

3 kommenttia:

  1. serkkumekko on valloittava, hitsiläinen että kävelin tänään lindexin ohi... :)

    VastaaPoista
  2. Ihanasti kirjoitettu.<3Miete on niin suloinen tyttö.=)Todella kauniita vaatteita olet ostanut.

    VastaaPoista
  3. diidah: Serkkumekko on tosiaan ihana väriläiskä:) Onneksi tulee aina uusia mahdollisuuksia poiketa Lindexillä;)

    marjakukka85: Kiitos kauniista sanoistasi <3

    VastaaPoista