maanantai 28. marraskuuta 2011

Sittenkin uusi takki

Isi nukuttaa parhaillaan Mietettä ensimmäistä kertaa "ison tytön sänkyyn" (=pinnasängyn toinen laita otettu pois). Ajattelin pienen hetken blogata, sitten menen tekemään lämpimiä voileipiä ja katselemaan digiboxilta lemppariohjelmaani Diiliä:)

Eräs takkikaunokainen on kerta toisensa jälkeen pysäyttänyt katseeni, joten viime sunnuntaina kun kyseinen takki tuli vastaan viimeisenä kappaleena ja juuri oikeassa koossa, tiesin, että kyse on kohtalosta;)Takin kaveriksi minulla oli välitön visio: ne kauniit kengät, joita olin nähnyt aiemmin Prismassa rivitolkulla -50% alennuksella! Hmm, enää puuttuu mätsäävät asusteet. Arvatkaapa ottaako päähän kun menin myymään pois meidän viimetalven vanharoosa-tummanruskean UNQ:n sydänkäpyhatun!







takki H&M, kengät Ciraf

8 kommenttia:

  1. UNQ:n mallistossahan on myös perhoshattu, jossa on samanlainen perhonen lentoratoineen kuin noissa kengissäkin;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on myös tytöillä nuo takit, ja ne on ihanat! Laatu on ollut todella (yllättävän) hyvä. Koko syksyn kovalla käytöllä olleet takit ovat pysyneet siisteinä ja nypyttöminä. Hintaansa nähden aivan loistava hankinta!

    VastaaPoista
  3. ihanat! Mä juur selailin nextin sivuja uuden paremman takin toivossa, mutta täytyy vaan vieläkin jatkaa etsintää. Ja noi kengätkin on mageet!

    VastaaPoista
  4. Sopii kyllä tosi hyvin yhteen! Ihana värimaailma :)

    VastaaPoista
  5. aivan ihanat takki ja kengät!!! noista en minäkään olisi päässyt ohi. pienellä tytöllä pitää olla kaunis hametakki. loisto-ostokset.
    -kaisa

    VastaaPoista
  6. Oliviah: Kiitos vinkistä:) Tosin muistin että meillä on yksi välikauteen teetetty UNQ:n hattu jossa värimaailma käy aika hyvin yksiin takin kanssa ja sitä voisi kypärämyssyn kanssa käyttää...

    Triinu: On tosiaan hinta takissa kohdallaan, kuulostaa niin söpöltä kun on kaksin kappalein neitejä ihanissa takeissaan:) Kiva kuulla että olet ollut laatuun tyytyväinen!

    diidah: Toivottavasti mieleinen takki löytyy teillekin:) Pomp de luxin alessa oli muuten aika kivoja takkeja;)

    Terhi: Kiitos, noi hempeät värit kolahtaa aina vaan, vaikka välillä onkin kiva käyttää myös niitä lapsekkaita kunnon perusvärejäkin:)

    Kaisa: Kiitos kivasta kommentista:) Nyt vaan odotellaan tilaisuutta päästä käyttämään uutta settiä!

    VastaaPoista
  7. Mitä noi kengät Prismassa maksoi?

    VastaaPoista
  8. anonyymi: Kengät maksoivat alessa 15 €. Siellä oli paljon muistakin kivannäköisiä kenkiä -50%. Ainoa vika on että noi kengännauhat on mun mielestä tosi likaisen väriset, täytyy katsoa muuttuuko väri pesussa tai sitten ostan tilalle ruskeat kengännauhat:)

    VastaaPoista