maanantai 9. tammikuuta 2012

Dagens


Joko odotatte, miltä me&i:n kevätmallisto näyttää? Minä ainakin. Meille on onnekkaasti osunut meandilta vain vaatteita, jotka eivät mene pesussa "miksikään". Kuvan mekko on viime syksyn mallistosta, ja olen tykännyt yhdistää sitä mustiin tai tummanruskeisiin sukkiksiin. Innostuin kokeilemaan uutta kampaustakin neidille...



..."otetaanko nää pois", tyttö kuitenkin tuumasi. Pakkasta saatiin sen verran lisää, että ensi kertaa puettiin toppahaalarin alle välikerrosta, ihana fleecehaalari Cupcakelta. Ensi talveksi onkin jo jemmassa samalta merkiltä kaunis harmaa villakerrasto -40%:n alesta.


16 kommenttia:

  1. Voihan juku tota sun tyttöös, hän kuuluu ehdottomasti kauneimpiin näkemiini lapsiin <3 NIIIIIN NÄTTI! Ihana toi tunikamekko, toi kuosi on mun lemppareita, jos olis tyttö ketä pukea niin pukisin noin :)

    Artulla on toi cupcaken kerrasto myös, saatiin se joskus syksyllä hyvällä alella kun kaupassa oli tullut siihen väärä hintalappu :) Kovin paljoa ei olla tänä talvena sitä käytetty, mutta otin sen verran reilun että menee varmaan vielä ens talvenakin... jos se talvi tulis vaikka vähän aikasemmin kuin nyt ;)

    -Lara-
    en pääse kirjautumaan taaskaan :/

    VastaaPoista
  2. hih, meil on menty samassa kampauksessa nyt kolme päivää! Lopultakin joku kampaus joka osui ja upposi eikä lenkkejä vaadita heti ottamaan pois. "minulla kaksi töpöhäntää" :)

    VastaaPoista
  3. Miten nuo Cupcaket on nuin järjettömän isoja järistään? Tuohonhan mahtuis kaksi tyttöä samaan pukuun.

    VastaaPoista
  4. Voi kuinka kaunis tuo Cuppiksen villakerrasto <3 Ja ihana Miete myös <3

    Mä odotan sitä mallistoa jo innolla :) Varsinkin kesämekkoja ja äitien mallistoa!

    VastaaPoista
  5. Miksihän esim. tuo Me&I:n mekko näyttää niin kivalta Mietteen päällä, mutta ei sitten taas ollenkaan hyvältä jos sitä suunnittelee itse ostavansa :)

    Paljon siellä on kyllä ihanaa, joskin nyt syksyn mallistosta minua miellytti vain se pinkki pöllö-paita. Ihme ja kumma, äitini oli sen pikkuneidille ostanut mustien leggareiden kera. Ja ihan ilman mun vihjailuja edes! :)

    Mielessä on käynyt että joko varais kutsut uutta mallistoa varten...

    Ihana tuo villakerrasto. Mistä kaupasta sen löysit?

    VastaaPoista
  6. Kiitos Lara niin kauniista sanoistasi <3 Muistinkin että teillä on A:lle tuo cuppiksen kerrasto -toivottavasti sille tulee vielä käyttöä. Mä otin itseasiassa koon 104, se on niin kapeaa mallia että voisi hihat ja puntit käännettynä käyttää vaikka nyt ja menee varmaan kahtena seuraavana talvena:)

    Petuli: ihana kommentti E:ltä, kaksi töpöhäntää :) Taidanpa taas huomenna kokeilla kuinka kauan kampaus tällä kertaa pysyy...

    Anonyymi: Todellakin:) Mietinkin että miten ton saa tungettua toppahaalarin sisälle...Toi malli on hyvin tuollainen vauvamainen, tulee ihan teletappi mieleen:) Mun mielestä noi Cuppiksen fleecehaalarit on muutenkin parhaimmillaan vähän pienemmillä niin että haalaria voi käyttää ihan päällysvaatteena syksyllä tai keväällä. Pääsee kaunis vaate oikeuksiinsa. Ei ole tosiaan kaikkein käytännöllisin väliasuna haalarin alla!

    Terhi: Kiitokset:) Vielä 2,5 viikkoa h-hetkeen... Bloggaillaan sit suosikit eikös vaan:)

    Essiina: Niinhän se usein menee. En mäkään tuolle mekolle lämmennyt ennen kuin näin sen Mietteen hoitokaverin päällä...Kutsut varmaan kannattaa varata, saahan siitä rahanarvoista etua ja kaupanpäälle syyn kutsua kavereita kylään:) Itsekin ajattelin kutsut pitää, mutta varmaan ne must have -jutut pitää tilata heti, aina kun on niitä suosikkeja jotka myydään nopeasti loppuun:( Villakerraston ostin Ideaparkista Balloon -nimisestä liikkeestä.

    VastaaPoista
  7. Meillä on tuo sama mekko... kröhöm itse asiassa myös koossa 110/116 myös sen 86/92 lisäksi, sen verran tykästynyt olen kyseiseen kuosiin ja kun ystäväni on esittelijä ja sen sai nyt alesta hyvään hintaan (9,30) niin sellainen meille eksyi. Yksi koko on väliä, saa nähdä vieläkö parin vuoden päästä tykkään ;D. On meillä muuten saman kuosin pipojakin sekä äidillä että tyttärellä (apua, me jo samistellaaan...). Tuo mekko oli ainoa "pakkosaadameille"-juttu syksyllä :D.

    Eli siis juu, todellakin odotetaan uutta mallistoa täällä päin. Syksyllä meille tuli parit velourhousut (niitä kapeita taskuttomia) ja vähän ennen joulua alesta vielä winter-paita. Syysmallisto ei siis kauheasti sytyttänyt siksi toivonkin keväältä vähän enemmän. Jaa niin on meillä punaiset yogatkin.

    Viime kevään mallistoon en syttynyt alkuun ollenkaan mutta kas kun loppukesästä sitäkin meille tuli odottamaan tätä tulevaa kesää ja itse asiassa mekot ovat päässeet käyttöön tällä viikolla kun kaipasin kesää ja tarvitsin piristystä (toki sinne alle on saanut tunkea pitkähihaista mutta eipä haittaa). Tänään oli päällä perhosmekko ja oli jopa niin hyvän näköinen että mieheni sanoi sitä hauskaksi (se on paljon! Olisin odottanut kommentiksi vain että "perhosia" tai jotain yhtä nerokasta ;)).

    Jep jep. Ajattelin näköjään sitten täyttää sun kommenttiboksin omilla horinoillani. Seuraavaksi mun täytyy varmaan harkita sitä oman elämän hommaamista ;).

    VastaaPoista
  8. Ihana tuo haalari, mä havahduin että meilläkin ois fleecehaalarin akuutti tarve, onko tuo miten paksua tuo fleece? Ja saako noita vielä jostain..

    VastaaPoista
  9. L-E: Kääk mihin hintaan oot tuon medaljonkimekon saanut! Kävin katsomassa heti meandin sivuilta, mutta siellä sen hinta on alennettunakin reilut 20 euroa! Ne medaljonkipipot on kivat ja olen ollut vähällä tilata meillekin samikset. En vaan tiedä miten tuo värimaailma toimii sitten ulkovaatteitten kanssa jotka ainakin Mietteellä ovat hyvin vaaleanpunapainotteisia:)

    Aloin okein miettimään että mitä meille tuli syksyn mallistosta: jos oikein muistan niin Mietteelle ainoastaan tuo mekko ja winter-paita ja itselleni tilasin sellaisen trikoisen mustan "jakkutakin". Keväältä odotan eniten mekkoja ja pipoja, toki jos yogapantseja tule kivan värisenä niin on suuri houkutus tilata (yhdet pinkit meiltä löytyykin). Se perhosmekko viime keväältä oli meilläkin miehen suosikki.

    Kaunis kiitos horinoista, antaa tulla vaan, horisen mielelläni takaisin:)

    -Anni-: Tuo fleecehaalari on suhteellisen ohutta fleeceä. Olen nähnyt jossain suomalaisissa nettikaupoissa tosi hyvällä alennuksella joten kannattaa ehdottomasti googletella.

    VastaaPoista
  10. Ihanat sykeröt, siis tosi suloiset :)

    Onko tuo cuppiksen villakerrasto minkälainen? Onko ihan siis alusasuksi tarkoitettu ja onko 100%villaa vai jotain sekoitetta? Olen sitä useampaan kertaan harkinnut, mutta kun en ole päässyt livenä näkemään, niin on jäänyt vain harkintaan.

    VastaaPoista
  11. Meillekin on tulossa tuo sama mekko (toivottavasti kun webshopista ei koskaan tiedä...) alle kympin hintaan. Olen syksyn aikana lievästi hurahtanut noihin, meillekin osunut vain hyvälaatuisia yksilöitä. Odotan siis kesämallistoa myös innolla!

    Niin ja toi Cuppiksen villavaatetus on aivan paras, meillä ollut nyt talvena se villahaalari käytössä ja todella loistava ohuen sisävaatetuksen päällä ulkoillessa. Ja kauniskin on kun mikä :)

    VastaaPoista
  12. Kyllä ne hiukset siitä vielä suttaantuu ja saat olla kokoajan vääntämässä jotain, mitä kaikilla muillakin on päiväkodissa :D Ja vielä mitä ihmeellisimpiä koristeitakin joutuu laittamaan! Balettiin ja juhliin sitten enemmän laitan, nykysin pitää saada tyvikohottajalla kuvioitakin hiuksiin.. :D

    Meillä on myös tuo ihana kerrasto! Joulupukki toi molemmille! Nyt eilen pesin ekaa kertaa (ohjeiden mukaan) ja minusta veti molemmat paidat kasaan, ei kuitenkaan pöksyjä. Tarttee kokeilla onko mitat pysyneet samoina..

    Ihanaa viikkoa <3

    VastaaPoista
  13. Vink! Outletissa (siis meandin webshopissa http://shop.meandi.se/fi/) hinta putoaa nyt 70 prosenttia kun lisäät tuotteen koriin ;). Toki sieltä kautta tulee toimituskulut yms.

    Eikä siellä kyllä ole enää paljon mitään jäljellä :/. Onneksi ystäväni on esittelijä niin kuulee kaikesta aina vähän etukäteen :D.

    VastaaPoista
  14. Voi kuinka suloinen malli!

    Meiltäkin löytyy tuollainen villasetti. 92 sisävaatetta käyttävä tyttö käyttää kevysti 104cm settiä. Malli on tosi kapea!
    Minä päädyin ottamaan sen tähdellisen kerraston, tuo pilkullinen tuntui käteen tosi karhealta. Puku kun puetaan meillä ainakin kaikkien vaatteiden alle, se ei saa yhtään kutittaa.

    VastaaPoista
  15. Ihanat nuo tunika ja haalari!:)

    VastaaPoista
  16. Ida-Antonia: On 100 % villaa mutta ihoa vasten tarkoitettu (tosi kapealinjainen) En kokenut sisäpuolta liian karheaksi tosin käytössähän sen sitten näkee:)

    maman: Ihana mekko siis teille tulossa - ja lisää sitten kevätmallistosta:) Se haalariversio tosta villa-asusta olisikin ollut tosi hyvä tähän talveen jos ei nää pakkaset tästä tän enempää nouse.

    La Petite Pricesse: Hauska kommentti, hihittelin ääneen:) Olipas joulupukilla hyvä maku;) Onneksi otin reilun koon jos sattuu pesussa vähän kutistumaan...

    L-E: Kiitos vinkistä:) Mä kävinkin jo melkein sortumassa pieneen tilaukseen, mutta päätin sit kuitenkin olla tilaamatta. Toisaalta ihan älyttömän halvalla nyt lähtis...hmm, taidanpa käydä vielä katsomassa onko siellä mitään jäljellä..:)

    Triinu: No niinpä, meilläkin 92 cm käytössä ja ajattelin myös, että tuota voisi tarvittaessa hihat ja lahkeensuut käännettyinä käyttää jo nyt. Itse en tullut verranneeksi tähtikerrastoon, toivottavasti ei tunnu tytön päällä liian karhealta, omaan käteen se tuntui ihan ok:lta:)

    nitta: Kiitos:)

    VastaaPoista