torstai 19. tammikuuta 2012

Ihan vähän välikautta






























ulkoiluvaatteet H&M



Yllätyin kyllä vähän itsekin, mutta tällä kertaa H&M:llä oli tarjolla minun silmääni oikein kauniita ulkoiluvaatteita. Laitoin tilaukseen tuon kukallisen softshell-takin ja vaaleanpunaiset kuorihousut. Kuraisemmilla keleillä takin voi yhdistää mustien housujen kanssa, ja sellaiset meillä onkin jo valmiina ostettuna Lindexin alesta (kuvan housut H&M).

Asusteeksi tarvitaan jotain kukikasta tietenkin ja kunhan näen takin luonnossa alan suunnittelemaan vaaleansinisen ja -punaisen väristä tilausta Pikku Stikkarille alla olevien kuvien inspiroimana...



Pikkustikkarit söpöt pipot

9 kommenttia:

  1. Meillä oli viime keväänä isoimmalla vk-housuja Lindexiltä ja Kappiksesta, ja oikein yllättyin kuinka hyvin ne kesti. Jos tarvitaan lisäystä housuostolle, ehdottomasti haetaan tuolta suunnalta.

    Stikkarilta saakin ihanat kevätpipot, just tuohon settiin sopivan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oot ollut laatuun tyytyväinen. Meillä ei vielä ole päästy testaamaan oikein kunnolla tuota vaatteitten kuluttamista mutta kun ikää ja vauhtia tulee lisää niin laadun tarvekin lisääntyy. Toisaalta kun noita edullisia alaosia on useampiakin, niitä voi vaihdella ja senkin takia säilyvät tosi hyvinä. Meillä oli nuo Lindexin housut myös viime syksynä, mutta jäivät kyllä aika vähälle käytölle -haalari on niin paljon kätevämpi pienellä.

      Poista
  2. mäkin eilen huomasin tuon kukallisen takin ja tekisi mieli tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä söpö ja aika edullinenkin. Muistathan 10% alekoodin 9602, voimassa 22.1. saakka:)

      Poista
  3. Kerrotko mulle että mitä ihmettä on nuo softshell-takit (tai windfleecet)? Millaisella kelillä niitä käytetään? Meillä kun ei sellaista ole ikinä ollut ja nyt on alkanut ihmetyttää että tarvitaanko sellaista :D.

    Tuo kukallinen pitäisi kyllä nähdä livenä kun kuosi on juuri sellainen että kuvista on vaikea saada käsitystä miltä näyttää oikeasti :).

    Mun täytyisi itse käynnistää kevätpipotehdas mutta kun viime päivät olen jumittanut vielä talvipipoissa. Luonto ei anna periksi että ostaisin joskus jonkun toisen tekemää vaikka helpommalla niin pääsisikin :D.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaankaan ole mikään asiantuntija:) Mä ajattelin että toi softshell korvaa ihan tavallisen välikausitakin, sillä se pitää tuulen ja kosteuden, ja on sellaista kivan pehmoista materiaalia.Ja väittävät että olisi kuitenkin hengittävää materiaalia...

      Voi kun osaisi itse tehdä käsitöitä, mulla riittäisi kyllä ideoita, mutta taidot ja kärsivällisyys puuttuu. Alotin ennen joulua neulomaan yhtä pipoa Mietteelle ja alkuinnostuksen jälkeen neule jäi jonnekin lojumaan...täytyykin tsempata ja koittaa saada se kevääksi valmiiksi:)

      Poista
  4. Meillä ei ole vielä hommattu välikausivaatteita ja kävin kanssa H&M sivuilla kurkkimassa..Oli kyllä kivan näköisiä ja mietin kanssa tuota softshell-takkkia että tulisiko tarpeeseen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottelen mielenkiinnolla miltä tuo takki sitten luonnossa näyttää, liikkeissä ei näitä samoja näyttäisi olevan.

      Poista
  5. meillä on ollut kokoon 116cm saakka noita FIX ulkohousuja. vaan yhdet menneet rikki; jäi mummolassa pyörän ketjujen väliin ja näppärä 5v kisko lahkeensa irti ja oho :D mutta siinä olis itakulla hajonnut muutkin.
    lime softshell oli isovelen lemppari, piti sitä melkein jokapäivä kevään+syksyn kun valitsi itte aamuisin.

    VastaaPoista