maanantai 16. tammikuuta 2012

Lastenpuoti Aarrearkun lukijatarjous





Lastenpuoti Aarrearkku tarjoaa lukijoilleni -20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista.

Kauppaan onkin juuri sopivasti saapunut mm. Racoonin (ent. Cupcake) kevättä,

joten tässä on hyvä mahdollisuus ostaa kevätuutuuksia alennettuun hintaan.

Olen aika varma että moni blogini lukijoista on kyseisen merkin vaatteisiin vähintäänkin hurahtanut;)


Alennuksen saat koodilla Miete.





mun omat suosikit Racoonilta <3


Huom! tarjous on voimassa lauantaihin 21.1. saakka.

15 kommenttia:

  1. Mä tykkäsin ihan hirveesti cupcaken vaatteista ja oli ihan onnessani kun löysin merkin. Mutta nää uudet racoonit ei kyllä oo mistään kotoisin! Siis noi tyttöjen on pysyneet yhtä ihanina mutta mitä on tapahtunut poikien vaatteille!?! Ei tähtiä eikä ihania värejä! Ihan kamalia mun mielestä ainakin mitä olen kuvia nähnyt ja oon tosi pettynyt:( menin ja huusin huutonetistä meille vanhaa cuppista kevääksi, onnes sieltä löytyy! Mut kiva lukijatarjous, täytyy mennä vilkaseen mitä siellä on:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei pojille ollut tällä kertaa mieleistä, mutta toivottavasti tulevaisuudessa. Ne vanhat cuppikset ovat kyllä ihania, ja vaikken mitään aktiivisesti haekaan, niin huutista tulee kyllä kurkittua sillä silmällä, että jotain kivaa tulisi vastaan:)

      Poista
    2. Onhan siellä tähtiä ainakin välikausihaalarissa (joka on ihan saman näköinen kuin V:n toppahaalari ja musta siis ihana) ja fleeceissä..? :)

      Poista
  2. Kääk, mieli tekisi tilata Lispelle tuo lila setti, mutta neiti ei siitä itse tykännyt vaikka kuinka sitä markkinoin. Harmi, kun pienille ei ole lilaa haalaria.

    Viekää nyt nopeasti tuo meidän koko, niin ei jää mua harmittamaan ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi lila on kyllä mielettömän kaunis. Se väri ei vaan mielestäni ole paras Mietteelle, olisi kiva päästä luonnossa mallailemaan... Harmittaa että olin pinkkiä jo varannut meille ensi kevääksi/syksyksi, en voi mitenkään enää kolmatta pinkkiä haalaria perustella:D Sydämen ansioista tuo Racoonin pinkki on kuitenkin ihanuudessaan asteen edellä muita;)

      Poista
  3. Huh. Onneksi ei tarvita :D. Taas säästin ;). Mikähän muuten mahtaa olla isoin koko tuosta haalarista (siis ei tuolla kaupassa vaan yleensä)?

    Kivojahan nuo on mutta itse mieluusti odotan käyttäjäkokemuksia, välikausi kuitenkin vaatii vaatteilta paljon (ainakin meillä :D).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En osaa sanoa valitettavasti noista kokoasioista:(

      Meillä on cuppista ollut aina enemmän ns.söpöstelykäytössä. Välikautena tosin yhdistin vaaleanpunaista sydäntakkia Reiman ruskeisiin vk-haalarihousuihin (teiltä löytyy muuten ne samat:)) ja sillä tavoin käytettynä toimi kunnon pihaleikeissäkin...

      JOS tuohon lilaan takkiin sorrun, niin haluaisin siihenkin ehdottomasti tummanruskeat housut alaosaksi.

      Poista
    2. Tokihan meilläkin on ollut ne söpöstely-cuppikset ja on tulevallekin kaudelle :D. Ajattelin vaan että kun tuo Racoonien kangas nyt on sitten erilaista ja vahvempaa niin ne voi toimia sitten ihan ulkoilukäytössäkin :).

      Sorru vaan siihen lilaan takkiin ja myy se meille ensi vuodeksi ;).

      Poista
    3. Hih, toi on kyllä totta että nuo on helppo aina kierrättää myös eteenpäin:) Hmm... Ihan hullua kun just vasta pakkasin jemmaan neidin välikausivaatteet ja nyt pitäisi jo sovitella ja miettiä ensi kevättä.

      Poista
    4. Joko tilasit ;). Ja meille päin ainakin kierrättyy ihan kivasti ja vaivatta ;).

      Poista
    5. Pähkäilin liian kauan, sillä lukijatarjouksen ansiosta ne takit myytiin aika salamannopeasti loppuun:/ En tosin ole tiedustellut, onko niitä lisää tulossa. Mutta...meille on matkalla yksi ihan toisenlainen välikausi-kaksiosainen, siitä on ajastettuna postaus pian tulossa:)

      Poista
  4. Kiitoksia koodista, tällaista olin odotellut että tämäkin hamsteri sortuisi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä! Tai siis kiitos Aarrearkulle mahdollisuudesta tällainen alekoodi antaa:) Oon tosi iloinen jos tästä on oikeasti lukijoille hyötyä!

      Poista
  5. Mä sorruin tilaamaan...mutta kiitos mukavasta alekoodista. Tuli taas säästettyä ;)

    -Milla-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nettikaupan palautteen perusteella et ollut ainoa:) Tosi kiva että tästä oli hyötyä ja silkkaa säästöä;)

      Poista