maanantai 16. tammikuuta 2012

Panosta ja pihistä

Panosta




Kate Mackin uimapuku n. 52 € + postikulut ulkomailta


Pihistä


Gymboreen uimapuku n. 16 € + postikulut ulkomailta


Panosta




Kate Mackin bikinit n. 50 € + pk:t

(näin meidän kesken mä en tykkää tuosta kuvaustyylistä,
lasten uikkarikuvissa pitää olla iloa ja rantariemua)

Pihistä



Gymboreen bikinit n. 16 € + pk:t


Panostitpa tai pihistitpä




...niin älä unohda täydentää rantalookkia näillä ;)

aurinkolasit Nextiltä 6,50 € + pk:t



P.S. Illalla tulossa pieni lukijatarjous, jos vaikka uusiin Racoonin vaatteisiin kaipailet alea:)

21 kommenttia:

  1. Olipas söpöjä uikkareita :)
    Täytyy kyllä myöntää, että uima-asuissa mun tulee aina pihistettyä. Käyttökertoja tulee sen verran vähän (siis meillä), etten ole raaskinut niihin panostaa sen enempää. Mutta kyllähän nuo Kate Mackin uima-asut ovat ihan mahtavia!

    ps. Ihmettelen kyllä suuresti minäkin tuota yhden kuvan kuvaustyyliä!!

    Ja lukijatarjousta odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä sorruin Kate Mackin uima-asuun viime kesänä ja olihan se ihana! Ensi kesäksi meillä on Prisman 50% alesta ostettu UV-uikkari eikä tosiaan mikään erityisen nätti. Jonkun söpöstelyuikkarin (myös uimahallihallikäyttöön) haluaisin siihen lisäksi. Olin alustavasti harkinnut tuota Kate Mackin sydänuikkaria,kunnes törmäsin tuohon Gymboreen versioon ja minusta edullinen puku vetää kyllä täysin kalliimmalle vertoja:)

      Aika moni komppasi mua tuon bikinimallin suhteen;)

      Poista
  2. Joo, kummallisen aistillinen meikkeineen tuo bikinikuva. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu todellakin! Mä kirjoitin ensin noista meikeistä, asennosta ja haukuin tuon ruusupuskankin aikuisten rekvisiitaksi, mutta tuohon lopulliseen versioon päädyin vaan hienoisesti ilmaisemaan mielipiteeni;D

      Poista
  3. 50 euroa bikineistä (+ postikulut) alkaa olemaan itselläni siellä kipurajoilla...aika kivoja nuo Gymboreenkin. Pitää Bodenkinkin valikoima tsekata, viime vuonna tilasin sieltä kivan UV-uikkarin joka ehkä toivon mukaan menee vieläkin. Samaa muuten katsoin tuosta bikkariposesta, turhan aikuismainen asento jotenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä tuosta hinnasta. Periaatteessa ton 50e voi maksaa, jos uikkari on jotenkin tosi ainutlaatuinen, sen kuvaa ei saa pois verkkokalvoltaan eikä sille löydy lähellekään vastaavaa edullista versiota:)

      Tässä tapauksessa tuo Gymboree tarjoaa mielestäni oikein kivan vastineen, joten taitaapa Kate Mack jäädä ainakin tänä kesänä väliin...

      On tosiaan aikuisten mallimaailmasta tuon tytön pose!

      Poista
    2. Noinkin voi tietty joskus käydä, että se tietty vaate syöpyy verkkokalvoille eikä lähde sieltä kulumallakaan:)

      Poista
  4. Vitsit, kun nuo Gymbot tulisi vaikka Briteistä, eikä Jenkeistä. Olisi huomattavasti helpompaa ja halvempaa :). Ihania!

    VastaaPoista
  5. Olipas ihanan piristävä postaus näin maanantai-aamun kunniaksi :) !

    VastaaPoista
  6. Tykkään kyllä Gymboreesta enempi <3 Pitäisiköhän...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ihan samat fiilikset, eikö tuu kiva olo kun se halvempi onkin omasta mielestä nätimpi?!:) Mun kyllä tekisi mieli tilata, noi on nyt vielä jossain ystävänpäiväalennuksessa. En vaan keksi mitään muuta tilattavaa ja sen kerran kun G:lta tilaa niin kai sitä pitäis jotain muutakin ostaa kuin pelkät uikkarit;)Toivottavasti ei koot ehdi loppua ennen tätä pähkäilyä...

      Poista
  7. Täällä uusi lukijasi :)

    Nuo Kate Mackin uikkarit on kyllä syötävän suloiset! En kans tykkää tuosta kuvaustyylistä, lasten pitäisi antaa olla lapsia, juurikin iloisia ja vaikka kuvattuna rannalla leikkimässä.

    Täytyykin olla illalla katsomassa tarjousta, olen päättänyt että meille ei nyt uusia välikausivaatteita, kun niitä on ihan tarpeeksi, mutta mutta..Se Racoonin lila setti houkuttaisi..Katsotaan kuinka käy, pitääkö selkäranka.

    -Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kirsi ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani.

      Uikkarit ovat tosiaan mielettömän ihanat, hullua että niitä kuvatan kuin aikuisten katalogeissa!

      Selkäranka ja ihanat lastenvaatteet eivät aina mahdu samaan lauseeseen;)

      Poista
  8. :), mäkään en oikein tykkää noista kate mackin kuvaustyylistä enkä joistakin uikkareistakaan, rehellisesti sanottuna kaikki ei ole söpöjä vaan osa on suorastaan kuin aikuisien seksikkäitä asuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, hyvin on tässä kommenttiboksissa puettu sanoiksi niitä fiiliksiä mitä itsellänikin on. Söpöyttä ja leikkisyyttä lapsille -jätetään se seksikkyys meille ihanille mutseille;)

      Poista
  9. Mä myöskään en pidä Kate Mackin kuvaustyylistä, ja tosiaan moni uima-asukin on kuin aikuisten seksihepeniä. Mutta niin on moni muukin amerikkalainen ja siellä ihan pienetkin lapset puetaan erilailla ja seksikkyys ja kaikenlainen keimailu on ihan normaalia pienillä. Tai ainakin siellä suunnalla, missä mä oon ollut pidempään..

    Mutta suurin osa Kate Mackillä on ihania, kuten myös Gymbolla. Meillä ois valmiina asuun sopivat sydänaurinkolasit, valkoisena tosin :o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin toisella ihanalla merkillä Monnalisalla tyttöjen mekon, johon oli kuvattu korsetti:/ Mun mielestä sekin oli vähän outo...Mut joo ehkä nää on myös kulttuurieroja:)

      Ihanat aurinkolasit teillä, sitten vaan sopivaa uima-asua hankkimaan:)

      Poista
  10. Piti vielä sanomani, että muuten hyvä postaus, mutta tarvitaan vielä lisää uikkarivaihtoehtoja! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja niitä varmasti riittää:) Täytyy ehkä sellainen postaus tehdäkin, jos vain on aikaa...

      Poista