tiistai 24. tammikuuta 2012

Suloinen sekamelska

Meillä kotona on kaikkea muuta kuin suloinen sekamelska, mutta Mietteen asua voisi kuvata näillä sanoilla.






 paita ja neuletakki NoaNoa
shortsit Lindex
(itse puetut) sukkikset Next


Mietteen mielestä nuo shortsit ovat ihanat, koska niissä on taskut. Ja paita on ihana, koska siinä on pilkkuja. Minusta tuo neuletakki on I-HA-NA. Katsokaa nyt vaikka noita hihoja! Sukkiksia lukuunottamatta kaikki vaatteet ovat alelöytöjä. Salama hieman kärjistää vaatteitten sävyeroja, mutta vaikka en normaalisti yhdistäisikään kukkakuosia kahteen eri pilkkukuosiin, tuo kokonaisuus oli mielestäni aika toimiva.

Huutiskohteeni muuten sulkeutuvat tänään ja seuraavaksi päivittelen myyntikohteita kevään ulkovaatteitten osalta (86-92 cm). Mm. tästä postauksesta pääset kurkkaamaan minkälaisia kokonaisuuksia meillä on ollut.

18 kommenttia:

  1. Kävin kurkkimassa teijän välikautta. Lähteekö popin haalarikin kiertoon? Onko se mitä kokoa?

    -Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todennäköisesti laitan. En oo nyt ihan varma koosta, muistaakseni on kokoa 92 cm.

      Poista
  2. Moikka, juu ihana neuletakki! Ja söpö kokonaisuus todellakin. -Tiina

    VastaaPoista
  3. Moikka, Aikaisempaan postaukseen liittyen, minkä kokoiset Mietteen luistimet ovat? Olen pojalleni metsäsätänyt käytettyjä huutiksesta, mutta kaikki ensiluistimet tuntuu olevan kokoa 24-25, ja pojan kuomat on kokoa 23.Miten on onko luistinten koko mielestäsi kuinka samanlaista suhteessa kenkiin? Josko tuo isompi kokokin menis jos laittais viel pohjallisen. t. Krisu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo 25 saattaisi olla ihan hyvä koko. KÄykää jossain kaupassa vähän testailemassa jos vaan lapsen kärsivällisyys riittää;) Itseasissa noissa Mietteen luistimissa on niinkin hurjan iso kokomerkintä kuin 28! Tällä hetkellä Miete käyttää kengissä kokoa 25. Malli on kuitenkin kapea ja luistin pienen oloinen. Sporttipohjalliset oli kai kokoa 26 ja sopi ihan hyvin noihin luistimiin + vielä villasukat jalkoihin.

      Poista
  4. Paljonko ajattelit haalarista? Onko siinä fleecesisus?

    -Kirsi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole fleeceä. Täytyy tarkistaa haalarin kunto ja hinnoitella sen mukaan lähtöhinta.

      Poista
  5. Sopivat kyllä hyvin yhteen. Myös ihania välikausi asuja, odottelenkin innolla mitä laitat myyntiin:) meillä kaivattaisiin varmaan tuota 86cm kokoa ensi syksyksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia:) 86 koossa meillä on ainakin H&M:ää ja Lindexiä.

      Poista
  6. Oli niin ihana tuo neuleliivi, että piti heti metsästää omalle tytölle samanlainen :) Todella kaunis asukokonaisuus muutenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla:) Toi neuletakki on kyllä niiiiin kiva!

      Poista
  7. Taskut on täälläkin ykköset :) Tirppa saattaa valita vaatetta ihan vaan siitä syystä, että siitä löytyy taskut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu en ole aikaisemmin tullut ajatelleeksi kuinka kivat kapistukset taskut ovat. Lapsissa on niin piristävää juuri se, että kaikki meille aikuisille tavalliset asiat ovat uusia ja jänniä:)

      Poista
  8. Moikka, mistä oot löytänyt noita noanoa:n ihanuuksia..?

    Kiitos jos jaksat vastailla!

    Paula

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Paula:) Noita oli Ideaparkin Jesper Juniorissa - 50% alessa. Valikoimaa ei ollut enää kovin paljon jäljellä. Kannattaa googletella Noa Noa ale (tai sale:)) sillä nettikaupoissakin näyttää noita ihanuuksia olevan, tosin vähän pienemmillä aleprossilla ainakin toistaiseksi. Noa Noa on kyllä aivan ihana merkki, mutta en kyllä raaskisi sitä normaalihintaisena ostaa.

      Poista