perjantai 10. helmikuuta 2012

Pinkkiä ja limeä meidän kevääseen



Meidän välikausi rakentunee pääasiassa näiden Ticketin haalareiden ympärille. Oikeanpuoleinen haalari osui eteeni -50%:n alennuksella ja ostin sen edullisen hintalaatusuhteen, en niinkään ulkonäköseikkojen vuoksi. Pinkin haalarin pienet limenvihreät yksityiskohdat antoivat suuntaa asusteiden väreille ja niinpä sitä vihreää löytyy sitten jonkin verran asusteista. Pallohaalari löytyi huutiksesta uutena ja kuosi on mielestäni todella raikas ja kaunis. Ainoa miinus on yksiväristä haalaria vieläkin reilumpi mitoitus -molemmathan ovat kokoa 92 mutta vastaavat mitoitukseltaan vähintään 98:a.


Alkukevään viileämmille keleille löysin Lennen vuorellisen pipon, joka tuo kivasti särmää överipinkkeihin haalareihin. UNQ:n dinohattu ja sydänhiippahattu periaatteessa sopivat väreiltään, mutta vaarana on kyllä jonkin sortin yliannostus pinkkiä...

Kun ilmat lämpenevät, otetaan ohuempi materiaali käyttöön. H&M:n trikoopipo menee vielä ensi keväänä ja meidän kevään hitiksi povaan me&i:n veikeää froteista sammakkopipoa.






Ihania trikoopipoja tulee vastaan tämän tästä, mutta Pinjuus-blogista bongaamani Nosh Organicsin kevätmalliston kirahvipipo taitaa olla vielä sellainen "ihan pakollinen" hankinta. Eikö se sopisikin täydellisesti Mietteen kevätasusteeksi!

Pinkkejä vk-rukkasia on riittävästi, yhdet limenvärisetkin löytyy. Kenkäostoksille pitää suunnata lähempänä kevättä. Jalkineet voi mielestäni olla vaikka ihan perusmustatkin, mutta kumppareihin kaipaan jotain kivaa jujua. Saa ehdottaa jos tulee jotkut kivat mieleen:)

25 kommenttia:

  1. Pinkki on just ihana! Meillä oli Lispellä viime vuonna yksivärinen Ticketin pinkki haalari, ja sitä oli ihan ihanan helppo asustaa. Meillä oli asusteväri justiinsakin vihreä.

    Epalla taas on ollut hävyttömän monta vuotta pinkki-musta yhdistelmä välikauteen, kun sattumoisin suosikkitakki on ollut aina pinkki ja mikäs siinä kun asusteet menevät monta vuotta. Mutta kun ei ole ainoa setti, niin ei tuohon ehdi edes kyllästyä :).

    Mä etsin pinkki-vihreitä kumppareita, sopis siis teillekin. Vinkataan puolin jos toisin, jos kivat löytyy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä toi vihreä tuli tosiaan sattumalta värivalinnaksi tuon Ticketin haalarin vuoksi, mutta tykkään kyllä kovasti. Itseasiassa usein keväisin kaipaan kotiinkin pinkkiä ja vihreää (vähän vaan hempeämmissä sävyissä). Vinkataan tosiaan jos sopivat kumpparit löytyy, yksivärisiä on tullut vastaan mutta jotkut ihanat kuviolliset oikeassa värissä olisi tosiaan hakusessa:)

      Poista
  2. Moikka, kivan pirtsakkaa kevääseen! Meille tulee lilaa kevät täyteen ;) -Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se lila on niin teidän väri!:) Mä tyydyn ihailemaan vaan muilla...

      Poista
  3. Ihana kevät,
    mä tykkään pinkin ja limen yhdistelmästä paljon!
    Pinkki vaan ei oikein musta sovi Lumialle vaatteissa, mutta kevääksi olisi kyllä ihanan raikas yhdistelmä !

    Ja ehkä käytännöllisempi päiväkotihaalariksikin kun meidän Ticketin vaaleanpunainen kukkahaalari valkoisilla kukilla.. öhöm.
    Meillä on toissavuoden ticksun kukkahaalari koossa 86 ja Lumia hukkuu siihen, toivotaan että senttejä tulee lisää kevääseen :P Että reiluja ne kyllä oikeesti on.

    Paljon Miete on muuten pitkä? Me tultiin just neuvolasta ja Lumian 2v7kk mitoiksi saatiin 87,2cm.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se Ticketin kukkahaalari on aivan mielettömän kaunis -ehkä kaunein ikinä! JOS sellainen tulisi huutiksessa vastaan saattaisin kyllä sortua...ja siinä värimaailma on enemmän mun mieleen kuin noin vahva pinkkin, mutta toisaalta tuo väri kyllä Mietteelle mielestäni sopii:) Miete on nyt ainakin sen 92 cm pitkä (viimeksi suuttui kun yritettiin tyttöä isin kanssa mitata:)). Taitaa olla ikäisekseen melko pitkä ainakin kun muskarikavereihin vertaa. Voi olla että toi pallohaalari on kuitenkin vielä keväällä aivan liian iso mut sit keksitään jotain muuta...

      Poista
  4. Ihanasti koossa kevät teillä jo :) mä oon katellut mutta en oo tehnyt vasta kuin yhden hankinnan...täytyy vielä sovitella miten viimevuotiset mahtuu mut tänä vuonna tekis mieli vähän jotain muuta... Noi teidän setit on kivat ja lime piristää ihanasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkaa tosiaan olla:) Meillä oli viime keväänä aivan liikaa kaikkea ja tänä keväänä yritän vähän rajoittaa...jotain viimekeväisiä mahtuu varmaan tänäkin keväänä, ainakin cuppiksen thermosetti josta pidän kovasti. Odotan innolla miltä teidän kevät tulee näyttämään!

      Poista
  5. Minua innostaisi ehkä myös tuo pallokas haalari. ja meillähän taitaa olla sama kuin teillä tuo pinkki. Onko väri strong pink?
    Meillä on rakentumassa pinkin kaveriksi keltaista ja toki limekin saattaa siihen vielä tulla yhdeksi yhdistelyväriksi, kun lime sopii niin hyvin pinkin kanssa. Toisaalta on lievähkä pinkki-lime-ähky, kun yhtenä keväänä se oli mulla ihan hitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ihan varma tuosta virallisesta väristä mutta ainakin silmämääräisesti se on melko strong;) Pinkki ja keltainen kuulostaa ihan älyttämän hyvältä -tyylikästä ja leikkisää, ihan teidän näköistä. Ja ne teille tulleet aurinkoiset kumpparit on huikean kauniit. Melkein sellaiset pitäis saada vaikkei mitään muuta keltaista olisikaan:)

      Poista
    2. Pakko mun on työntää lusikkani tähänkin soppaan :D. Mun mielestä tuo teidän pinkki on viime vuotinen raspberry rose (ainakin siinä oli tuon värinen hupun vuori kun ystäväni sellaisen kotiutti viime vuonna ja värit päinvastoin kuin meidän viime vuotisessa punaisessa).

      Poista
    3. L-E on hyvä ja lusikoi vaan oikein mieluusti:) Kiitos värianalyysistä!

      Poista
  6. Ai noi kuosilliset haalarit on vielä reilumpia :O. Meillähän on 80 senttinen punainen viime vuodelta ja sekin vastaa ainakin 86 senttistä ellei jopa vielä vähän isompaa.

    Viime vuonna en tykännyt tuosta pallokuosista yhtään mutta nyt se näyttääkin tosi kivalta... Kyttään sitä sitten kun se lähtee teiltä eteenpäin ;).

    Ja toki, kirahvipipokin tarvitaan. Mitenkähän olin missannut sen että noita Nosheja tulee myös pipoina! Siis pipohamsteri missaa jonkun pipon, en ymmärrä :D.

    Ja mekin tarvitaan kumpparit, pähkäilen vielä että millaiset (syksyllä oli Vikingin enkelikumpparit, nyt jotain muuta). Ehkä haluaisin limenvihreät Bungaardit mutta katsotaan nyt keväämmällä mihin päädyn sitten lopulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ero ei ole kovin iso (kuten tuo kuva antaa ymmärtää) mutta jonkin verran on kyllä reilumman oloinen. Mä huomaan kaipaavani aina jotain kuosia yksivärisen lisäksi ja kyllä nuo pilkut ja pallot omaa silmääni aina vaan miellyttävät:) Ticketin kukkahaalarit ovat myös upeita, mutta mustakukan hinnat ovat käytettynäkin tähtitieteelliset ja se hempeämpi on ehkä turhan arka väri...

      En muista minäkään onko Noshilla ollut aiemmin pipoja?! Mutta nyt on ja hyvä niin:) Oletkos pipohamsterina jo innostunut Maxomorran pipoista, mielestäni sielläkin oli ihania värejä ja kuoseja mutta olen toistaiseksi saanut pidettyä itseni kurissa enkä ole tilannut...


      Ne Bungaardit on kivoja (jos muistan oikein niin katselin niitä Brandoksen kenkäkaupassa). Sellaiset limethän kävis meillekin, mutta haluaisin mieluummin jotain kuviollista kaikenmaailman ruseteilla ja hörhelöillä höystettynä :D

      Poista
    2. Hieman olen katsellut niitä Maxomorran pipoja kyllä mutta vielä ei ole tullut niistä sellaista pakko saada oloa... Ehkä jos joutuisi hypistelemään livenä niin saattaisi joku(nen) lähteä mukaan...

      Mutta nyt mä en saa mielestäni tuota Noshin kirahvipipoa että kiitos vaan ;).

      Vinkkaan sulle jos tuollaiset rusetti-hörhelö-kumpparit kävelee vastaan.

      Poista
    3. Sama juttu tuon Noshin pipon kanssa, on se vaan ihana:) Mä melkein jo tilasin pari Maxomorran pipoa, mut sitten toi Noshin pipo ilmestyi näkökenttään ja löi kaikki muut laudalta.

      Nextillä on ihanat persikka-valkoiset kumpparit joissa on kukkia ja rusetit...tosi nätit mutta ei ihan väreiltään sopivat. Jos budjetti sallisi niin hopeiset Hunterit vois olla aika makeat, hopea kun sopii kaiken kanssa. Saa antaa vinkkejä jos niitä myydään jossain puoli-ilmaiseksi;)

      Poista
  7. Saman suuntainen kevät on meilläkin (+ lilaa) :). Pinkki/vihreä väriyhdistelmä on kasattauna kahdessa eri setissä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa kivalta, muistankin että tästä jo mainitsit blogissasi, täytyykin tulla kurkkimaan joko olet niitä vilauttanut:)

      Poista
  8. Meillä on sama Ticketin pallohaalari kuin teillä ja samassa koossa. Mä tykkäänkin nyt aivan todella paljon tuosta pallokuosista vaikka kerran keskitalvella laitoin jo huutikseen alehintaan, mutta onneksi ei mennyt kaupaksi :)
    En ole kertaakaan sovittanut pallohaalaria, minusta aivan todella reilulta näyttää meidän tytölle ja jätän syksyyn. Samoin ostamani Racoonin pinkki ihanuushaalari jää syksyyn (se on koko 98 ja hirrrveen iso kun sovitettiin). Pitää vaan toivoa että tyttö kasvaa monta senttiä kesällä.
    Kevääksi meillä on käyttöön yksi- ja kaksiosaiset Reimatecit kokoa 92 cm. Tyttö on nyt noin 87-88 pitkä, Mietettä pari kuukautta vanhempi.
    Syksyksi meillä on kyllä aika pinkkipainotteista, varastossa on vielä kylmempää syksyä odottomassa po.pin fleecevuorinen pinkki kuorihaalari. Onneksi nyt kevääksi on lilaa ja v.punaista, jaksaa sitten katsoa noita kolmea pinkkiä haalaria koko syksyn ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, onneksi et päässyt siitä eroon silloin talvella:) Meilläkin todennäköisemmin jää haalarin aktiivikäyttö syksyyn, ellei sitten ole jopa sopiva vielä vuoden päästä keväällä! Meillä Miete on aika pitkähkö tyttö ja sisävaatteissakin osa 92 kokoisista on jo jäänyt käytöstä.

      Sen Racoonin haalarin olisin meillekin ostanut, jos en olisi tuota Ticketin yksiväristä ehtinyt hankkia. Onhan se nyt niin paljon ihanampi kun on sydänkin edessä:)

      Poista
  9. Pinkin ja limen yhdistelmä on kyllä ihanan raikas! Ja tuo kirahvipipo todellakin on pakollinen hankinta :)

    Onko teillä vielä se Kappiksen valkoinen velourtunika? Sitten jos se lähtee kiertoon, niin minä olisin kiinnostunut siitä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pidän mielessä että oot siitä tunikasta kiinnostunut, oon ajatellut että se olis meillä vielä pääsiäisen pupuasu jos sillon vielä menee päälle. Sen jälkeen voidaan siitä luopua:) Siihen on tosiaan pupun töpöhäntä ommeltu joten täytyy tietty katsoa onko ompeleesta jäänyt jotain ikäviä jälkiä kankaaseen. Mut näillä puheilla varaan sen teille:)

      Poista
  10. Meillä on lime softshell ja pinkit rukkaset. parit pipot siis puuttuu, ja toivon myös että VIHREÄ takki kelpaa kun kaiken pitäisi olla 4vn mielestä pinkkiä ;)

    VastaaPoista
  11. Heh, täytyykin muistaa pitää tässä välissä muutama pinkitön (tai ei-ihan-niin-pinkki) välikausi, koska sitten 4-vuotiailla taitaa se pinkki olla aika kova sana;)Toivottavasti vihreä kelpaa pinkin kaveriksi teidän prinsessalle, onhan se ihanan raikas yhdistelmä!

    VastaaPoista
  12. Ihanan raikkaan näköistä. Meilläkin on pinkki takki ticketiltä, housut vain vielä pitää hankkia. Tuo lenne pipo on ollut meillä tosi tykätty, meillä on vaaleanpunasävyisenä sama pipo.

    VastaaPoista