lauantai 28. heinäkuuta 2012

Pois pinnasängystä ja vilkaisu neidin valtakuntaan

Mietteen pinnasänky laitettiin vihdoin pois ja tilalle tuli ison tytön sänky. Ja sänky on todellakin iso! Se on sivustavedettävä puinen vuodesohva, jonka kolhiintuneen kuultomaalatun pinnan raikastin uudella maalikerroksella, ja sopivin somistein siitä tuli aivan ihana pesä pikku Mietteelle. Kontrasti pinnasängyn ja uuden vuoteen välillä on kyllä koskettavan suuri. Hetken tunsin ihan katumusta siitä, että voinko laittaa mun pientä noin isoon sänkyyn nukkumaan...Mutta Miete rakastui "ison tytön sänkyynsä" ja siihen on hyvä nukahtaa.


Uudessa sängyssä mahtuu järjestämään vaikka piknikin.
Erehdyttävästi aidonnäköiset pullaviipaleet ja pikkuleivät olen ostanut Pajutilalta.



Näkymä ovelta (ikkunan vastakkaisella seinällä on siis ovi ja iso liukuovikaapisto)


Isi nikkaroi vuoteeseen kunnollisen turvakaiteen (joka äidin pitäisi vielä maalata valkoiseksi). Vanha yöpöytä on todellinen monitoimipaikka, jossa voi syötellä nuket tai leikkiä vaikkapa kaupan kassaa...




Pip Early Bird -tapetti

Tapettivalinta tuntuu ainakin tällä hetkellä selvältä, ja ajattelin tapetoida juuri tuon sängyn puoleisen seinän tällä ihanalla lintutapetilla. Sen värimaailma kokoaa kivasti yhteen koko huoneen. Mutta on se tapettien valinta vaan vaikeaa - on liikaa kaikkea ihanaa!


Tällä hetkellä nukkekoti- ja nukkeleikit ovat ylitse muiden
(jos ei Mimmi-lehmä ja varis -kirjojen lukemista lasketa)

Tapetin lisäksi tarvitaan vielä verhot. Tähän saakka on pärjäilty valkoisella pimentävällä rullaverholla. Musta Ikeasta ostettu verhotanko odottaa asennustaan ja siihen sitten jotain nättiä...Ideoita otetaan vastaan! Kuvassa vilahtaa vielä ikean Expedit-hyllykkökin. En ole koskaan pitänyt sitä "meidän näköisenä" kalusteena, mutta en voi kuin kehua: siihen saa mahtumaan ison määrän leluja ja kivat jutut voi asetella kauniisti näkyville.


Sellainen vilkaisu Mietteen maailmaan -toivottavasti viihdyitte:)

19 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää ja kaunis tuo tapetti. Mietin, että voisiko tuosta tapetista poimia ajatusta verhoihin.. ehkä jotain hentoa kangasta jossa perhosia? Tai sitten vaan jotkin yksiväriset.. hempeän vaaleansiniset? :) Meillä on neiti nukkunut yli vuoden eli alle 2-vuotiaasta isommassa sängyssä.. joka on sellainen vanhan ajan nuorisosänky. Muistelen, että pinnasänky ei vaan enää toiminut.. tosin meillä on alakerrassa käytössä vain yksi makuuhuone jossa koko perhe nukkuu. Haaveilen kyllä, että saataisiin neidille edes leikkihuone tehtyä :) Tällaisista kuvista saa aina ideoita ja ehkä hieman potkua omiin suunnitelmiin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo vaaleansininen väri verhoihin on ihana idea, en tullut sitä väriä edes ajatelleeksi:) Kiitos! Etköhän vielä pääse leikkihuonetta tekemään -tuo tytön huoneen laitto on kyllä äidille aika ihanaa puuhaa;)

      Poista
  2. Kiva huone tytöllä! Sänky on todella kaunis, kyllä kelpaa tytön nukkua siinä! :)
    Ihanan tapetin olet valinnut! Vaaleansininen/ turkoosi raikastaa ihanasti pinkkiä ja vaaleanpunaista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tosiaan tuo v.sin. väri kuulostaa tosi hyvältä!

      Poista
  3. Kaunis huone : ) Kivat, rauhalliset värit. Tapetti näyttää herkulta.
    -Sari

    VastaaPoista
  4. Mä valitsisin yksiväriset pitkät verhot, koska tapetti jo katseenvangitsija. Miten esim. Ikeasta pellavaverhot (oisko ollut aina-verjot n.49e/pari), niitä oli tosi monessa värissä (valkoinen ja vaalenapunainen ainakin mua miellytti).

    Huone on ihana neidin valtakunta! Expedit on kyl hyvä lelunkerääjä :)
    Mä haaveilen meille joululahjaksi kanssa jotain ihanaa nukkekotia, samanmallista kun Mietteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pellava on kyllä yksi mun suosikkimateriaali, mulla olis valmista Ikeasta ostettua pellavakangasta tosin ihan siinä pellavan sävyssä. Yksivärisyys varmaan toimisi tosiaan parhaiten, mietin tuota pituutta myös, täyspitkät ehkä veis parhaiten huomiota rumasta patterista...

      Toivottavasti unelmien nukkekoti löytyy! Kaunis lelu on samalla myös sisustuselementti:)

      Poista
  5. ihanan näköinen huone :) ja noi pullaviipaleet ja keksit on kyllä ihan aidon näköiset ! en olisi kyllä tiennyt ettei olekkaan aitoja jos et olisi sanonut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Juu ei meillä syödä pullaa ja keksejä oikeesti sängyssä (paitsi ehkä äiti joskus salaa:D)

      Poista
  6. Ihana sänky ja huone muutenkin :) Toi tapetti on aivan mieletön, oijoijoi kun tykkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Tapettia on myös vaaleansinisellä ja valkoisella -oisko ollut keltaisellakin pohjalla ja on kyllä tosi kaunis. Mietin vaan että kuinkahan nopeasti noin voimakkaaseen kuosiin kyllästyis...mut silti en löydä parempaa (enkä valitettavasti edullisempaa;)) vaihtoehtoa:)

      Poista
  7. Todella kaunis ja raikkaan värinen huone!
    Pidän todella paljon tuosta Mietteen uudesta sängystä. Se on jotenkin todella herttainen.

    Noin kaunista huonetta katsellessa tekisi mieli alkaa heti sisustamaan tyttöjen huonetta uuteen uskoon :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos kivasta kommentista:) Tytön huoneissa on taikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä hintaisia nuo pullat ja keksit olivat? Katselin noita sivuja, mutta en löytänyt hintaa enkä tietoa voiko niitä tilata :)

      Poista
    2. En valitettavasti muista hintaa, mutta täytyy todeta että yleisesti ottaen tuolla on aika korkeat hinnat. Tuota sarjaa löytyy myös erilaisia marjoja, hedelmiä, leivoksia, croisantteja jne. Itse ajattelin kerätä pikku hiljaa lisää noita herkkuja:) Tietääkseni noilla ei ole nettikauppaa, mutta kun käyn siellä seuraavan kerran voin katsoa hinnat ja halutessasi hakea sulle noita ja postittaa:) Käymme tuolla melko usein koska sieltä saa niiiin ihanaa juustokakkua (siis ihan oikeaa sellaista:)).

      Poista
    3. Oi, se olisi todella ihana! Mun heikkouteni on kaikki leikkiruoat ja kyllä tyttökin niistä tykkää :D

      Voisitko ottaa kuvia niistä muista vaihtoehdoistakin sitten kunhan seuraavan kerran käyt siellä?

      Poista
    4. Juu! Ja sain samalla idean että mähän voisin tehdä pienen blogiarvonnan muutamasta valikoidusta herkusta:)

      Poista
  9. Ihana huone. Saattaisit muuten löytää kivoja juttuja tästä ihanasta kangaskaupasta: http://bit.ly/PbrjQK. Mistä olet tuon nukkekodin löytänyt?

    VastaaPoista
  10. Kiitos kommentista ja vinkistä, täytyykin käydä kurkkaamassa mitä sieltä löytyy:) Nukkekoti on ostettu Ideaparkin ToysRus -lelukaupasta, nukkekotisarjan nimi oli jotain ruusuun viittaavaa (en muista enää) enkä valitettavasti ole enää hetkeen nähnyt sarjaa siellä myynnissä. Meillä puuttuu tuosta kalusteet vielä ja olisin halunnut hankkia niitä pikkuhiljaa nyt kun Miete on jo vähän isompi.

    VastaaPoista