torstai 2. elokuuta 2012

Crocsin lahjakortti on nyt arvottu!

Tunnelmallista kesäiltaa rakkaat blogini lukijat! Arvoin äskettäin onnekkaan, joka saa postissa 50 euron arvoisen lahjakortin Crocsin liikkeeseen. En ole perehtynyt mihinkään nettipohjaisiin arvontakoneisiin joten ihan käsipelillä mentiin. Koska Herra Onnetar oli juuri nukuttamassa Neiti Onnetarta, ei arvontatilanteella ole valitettavasti todistajia, mutta toimin erittäin lojaalisti teitä kaikkia kohtaan -sen voin luvata!:)

Ja kun kerran kameran kanssa tuli olohuoneessa heiluttua, nappasin samalla pienen tunnelmallisen nurkkakuvan:


Valaisin Asko, korurasia ja kengät Mietteen ristiäislahjoja, huone"kasvi" ja ruukku Ikea:)

Koska ette enää pysy nahoissanne tässä jännityksessä, on aika paljastaa, että arpaonni suosi seuraavaa kommentoijaa: "Mukana! Mulla ei itellä ole koskaan ollut crocseja, mutta pojalla on ollut muutamat ja ne on niin kevyet, että ehdottomasti haluaisin itellenikin! :) kasvukausi()gmail.com"

Lämpimät onnittelut sinulle Heini Kasvukausi-blogista! Pyydän yhteystietosi sähköpostitse ja saat piakkoin postia:)


Kurkkasin, että Crocsin sivuille oli päivittynyt upeita uutuuksia ja outletin puolellakin on muutama helmi! Ja hei 5.8. saakka saa ilmaisen toimituksen kaikkiin yli 30 €:n tilauksiin. Moni olikin positiivisesti yllättynyt Crocsin monipuolisesta valikoimasta -myös aikuisille (ja myös niille jotka ei niistä perus streotyyppisistä malleista niin välitä;)). Pakko liittää tähän mun mielestä ehkä makeimmat naisten Crocsit ikinä! Kuvaa klikkaamalla pääset kurkkaamaan vielä kaupan valikoimaa:)
Carlie Flat Animal Wave Outletin puolelta -vitsit miten ihqut!

Kiitos vielä kaikille arvontaan osallistuneille. Tämä oli niin mukavaa, että olen jo suunnittelemassa seuraavaa erittäin suloista arvontaa:)

2 kommenttia:

  1. vautsi mitä uutuuksia siellä oli!! Haluisin heti sellaset kumpparit artulle, ja ne lenkkaritkin oli hauskat :) Kyllä on crocseja nykyään joka lähtöön :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Laitoin sulle vasta sähköpostia, mä en tajua miten tää on mennyt multa ihan ohi! Oon kai elänyt jossain hormonihuuruissa... :)

    VastaaPoista