maanantai 6. elokuuta 2012

Kesäshortsit muuntautuvat syksyyn

Kävin nappaamassa kehutut Mini a Turen topparukkaset talven varalle Booztin nettikaupasta. Samalla piti vielä vähän vilkaista kesäalen jämiä... Mä olen selvästi aiempaa vähemmän ostanut alesta ensi kesää varten vaatteita. Suurin syy on se, että kesävaatteita on aina ihan liikaa, ja nytkin meillä on sellaisia vaatteita, jotka menevät varmaan vielä ensi kesänäkin. Pari ihanaa kesäistä juttua piti kuitenkin saada...




Phister & Philinan mekko -50%  ja Espritin farkkushortsit -60%


Oikeasti luulin tuota mekkoa topiksi ja ajattelin että se kävisi kivasti noiden farkkushortsien kanssa. Tilauksen tehtyäni ja hakiessani vaatteesta kuvaa tähän postaukseen tajusin tilanneeni mekon;) Vaan eipä tuo haittaa, olen tuota mekkoa katsellut aiemminkin sillä silmällä, joten kelpaa se noinkin.

Innostuin luomaan noiden minut hurmanneiden farkkushortsien ympärille vähän syksyisemmänkin asukokonaisuuden.




Syksyllä shortsien alle puetaan hennon vaaleanpunaiset sukkahousut (H&M), romanttista linjaa jatkava kukkapaita (Lindex) ja asun värejä toistavat söpöt pinnit (Gymboree).

Missä vaiheessa teillä on lapsi ruvennut itse "päättämään" mitä pukee yllensä? Meillä edelleen lähes kaikki on Mietteen mielestä ihanaa, mitä hän yllensä saa. Nyt syksyyn meiltä löytyy tuttuun tapaan ruskeaa ja myös ihanaa tummansinistä (ks. alin kuva), sekä harmaata. Voisin kuvitella että ne eivät ole mitään pikkutyttöjen suosikkivärejä...


... mutta onneksi H&M:n syysmalliston tummansinisissä on ilmapalloja:)

3 kommenttia:

  1. kiva asupostaus ja ihanat vaatteet. Tekisitkö teidän mietteen syyspukeutumisesta jonkinlaisen postauksen? Mitä hankintoja jne?

    VastaaPoista
  2. Laura on valinnut itse vaatteensa noin vuoden... Housut jäävät kaappiin ja mekkoja ja hameita pidetään jatkuvasti. Se on tietenkin johtanut siihen, että meillä mekkokorit pullottelevat niin, etteivät meinaa kiinni mennä.

    Ostin viime viikolla Lauralle tuon tummansinisen bambimekon. Se sujahti suoraan suosikiksi ja piti oikein puhumalla puhua tyttö valitsemaan jonkin toisen mekon viime viikon hellepäiville. Mä tykkään siitä kanssa.

    Noissa shortseissa ja välillä hameissakin on vähän sitä ongelmaa päiväkodissa, että jos tuollaiset laittaa päälle tuntuu tytöt (varsinkin Venla) sitten iltapäivällä kulkevan pelkissä trikoissa tai sukkiksissa (aivan kamala tyylivirhe, miksi ketään hoitajaa ei kiinnosta...?) ja paidassa vastaan kun tulen hakemaan... Plaaah.

    VastaaPoista
  3. Anonyymi: Kiitos postaustoiveesta:) Teen erittäin mielelläni postauksen tulevasta syksystä, meillä on nimittäin vaikka mitä ihanaa sekä sisä- että ulkovaatepuolella;)

    -S-: Aivan ihana ja tyttömäinen maku Lauralla, mielummin noin kuin se, että ei saisi tytölleen puettua kaikkia ihania mekkoja;) Tuo bambimekko on kyllä munkin suosikki, vaikka ei olla sitä kyllä kertaakaan vielä päälle puettu. Mietin myös, että ei noita shortseja ja sukkiksia välttämättä viitsis hoitajan riesaksi pukea: ei mikään helpoin vaihtoehto kun lapsi käy itsenäisesti potalla jne. Pitäis niitten hoitajien toki vähän enemmän huomioida tuota esteettistä puolta ;)

    VastaaPoista