perjantai 24. elokuuta 2012

Sadeasu sittenkin


sadeasu Ticket to Heaven, geishapipo me&i, fleecepäähine Tinttu

Huolimatta siitä, että heti ensinäkemältä tämä Ticketin sadeasu vei sydämeni, olin vakaasti päättänyt, että tätä ei meille tule: Väri ei ole se käytännöllisin kura-ajan väri, ja nyt käytössä olevat haalarit ovat niin teknisiä, etten ole varsinaiselle kura-asulle juuri tarvetta kokenut. No, kun puku tuli alessa vastaan niin kuinkas sitten kävikään...





Parasta kauniissa sadevaatteissa on se, että kun alkaa sataa, tulee oikein kiire päästä äkkiä ulos. Meille tosin kävi niin, että sade pysyttelikin poissa juuri sen ajan, kun ulkoilimme.

Oletteko muuten huomanneet, että sateisen päivän saippuakuplat ovat kaikkein kauneimpia ja kestävimpiä?

saappaat CeLaVi

Sadepäivänä myös keinuminen sujuu ihan itse, kokeilkaa vaikka. Kätevän keinuunkiipeämisdemon tarjoilee pilkkutakin onnellinen omistaja.

15 kommenttia:

  1. Ihana asu on! Tilasin meille tuon saman :)

    VastaaPoista
  2. Näin se on, samaa vannoin minäkin ja silti se puku meille tuli. :-)
    Mutta olen perustellut itselleni asiaa sillä, että enhän niitä vaatteita ole miksikään museokappaleiksi ostanutkaan.

    Tosi kivat nuo hatut! Nyt ainakin meillä etsinnässä vaaleanpunaiset kurarukkaset, joten vinkkailethan jos osuu eteen jossain!

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En näin lämpimänä syksynä ole muuten ajatellutkaan, että kurarukkasillekin on pian käyttöä. Täytyy tosiaan etsiskellä sopivansävyiset kurarukkaset tuohon settiin:) Ja näinhän se on, että käytössä ne ihanimmat vaatteet pääsevät oikeuksiinsa. Joskus on käynyt niin että on "säästellyt" jotain ihanaa vaatetta ja sitten harmittaa kun kierrättää sen superkunnossa eteenpäin ilman että siitä olisi ollut itselle tarpeeksi silmäniloa...

      Poista
  3. Suloinen sadeasu sopii Mietteelle todella kauniisti. Onneksi kotiutit sen teille :)

    Tuota saippuakupla-juttua täytyy testata seuraavana sateisena päivänä. Toivottavasti ei kuitenkaan ihan heti :)

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä:) Ja kokeile ihmeessä niitä saippuakuplia sadepäivänä. Se on varmaan joku ilmankosteusjuttu, mutta ne kuplat ovat todellakin erityisen kestäviä silloin!

    VastaaPoista
  5. mäkin kattelin tota sadepukua, mut tilasinkin sitten vaihteeks Reiman puvun. Olin vähän pettynyt Tickettiin edellisten välikausivaatteiden kanssa (tai suurimpana oli ne jalkalenksut jotka hajoo heti).
    Sekotatko muuten ite saippuakuplasaippuat? nykyisistä astianpesuaineista ei oikein ole siihen, ni aattelin että jos sulla on joku ässä hihassa... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä taas on ollut Reimalta tasan yhdet vk-housut joskus ja ne olivat kyllä huippuhyvät. Muuten en ole Reimaan vielä kauheasti tutustunut. Oon ehkä saanut vähän väärän kuvan niiden laadusta, kun lähikirppiksellä näkyy niin usein puhkikulutettua Reimaa (eli varmaan ovat kiertäneet ensin useamman lapsen:)).

      Saippuakuplista: meillä on iso pinkki pullo saippuakuplanestettä mutta en valitettavasti muista yhtään, mistä se on ostettu...

      Poista
  6. Meillekään ei pitänyt tätä tulla, mutta kävi kääntymässä kuitenkin. Tosin kelpuutin vain lilan :) Mutta joo.. malli ei oikein iskenyt niin tilasin sitten saman pallokuosin lilana ja punaisena perusmallin takilla :D Lila nyt sopiva ja punainen sitten ensi vuoteen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta taas tuo malli on aivan ihana ja takkia voi käyttää minkä kanssa vaan. Kuulostaa aivan ihanalta tuo teidän kokoelma, punainen polka dot -kuosi olisi ihan mieletön!

      Poista
  7. sama asu löytyy meiltäkin jemmasta:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Veikkaampa, että vaikka onkin jemmavaate, ei maku ehdi sinä aikana muuttua:)

      Poista
  8. Tuo on kyllä kaunokainen ja sopii nätisti neidille. Meillä on POMPdeLUXIN t.sininen asu ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. -Tiina

    VastaaPoista
  9. Oih, se pomp de luxin tummansininen asu on aivan ihana ja se olisi ehdottomasti tullut meille, jos sitä ei olisi samantien alejen alettua myyty loppuun (vai olikohan peräti jo ennen aleja? jokatapauksessa alesta mun piti se napata, mutta en ehtinyt). Toivottavasti saan sun blogissa sitten ihastella pukua Adéan päällä:)

    VastaaPoista
  10. Aivan ihana asu :) Tätä itsekin pitkään katselin, mutta en saanut perusteltua meidän tytölle ;) (Blogissani on sinulle tunnustus.)

    VastaaPoista