lauantai 4. elokuuta 2012

sailor, cute and messy look



sailor
 
Meillä on ollut ihanan arkinen kesä. Ei mitään erityisiä matkoja, mutta mukavia poikkeamisia tärkeissä paikoissa. Mietteellä on minun puoleltani sopivan ikäisiä serkkuja ja molemmissa serkkuloissa pääsimme tämän loman aikana poikkeamaan. Harmi vain että välimatkaa on sen verran, että kovin usein ei tule nähtyä. Serkkutytöillä oli sattumalta kauniit samantyyliset uima-asut. Toinen tyttönen sattuu olemaan myös minun suloinen kummityttöni! Mietteen toppi on ulkomaantuliainen ja yhdistetty H&M:n kauniin tummansinisiin capri-legginseihin.


cute

Ihana Lili Gaufretten mekko on tainnut olla pari kertaa tänä kesänä käytössä. Toivon mukaan ihanuudesta on iloa vielä ensi kesänäkin. Bogin huivi on vanha kirppislöytö. Meiltä on tänä kesänä puuttunut sellaiset söpöstelykengät kokonaan, joten mekkojen kanssa on käytetty paljon noita Mini Bodenin nahkasandaaleja. Voisin ajatella hankkivani samanlaiset myös ensi kesäksi jossain pirteässä värissä, mutta kyllä me tarvittaisiin myös valkoiset vähän juhlavammat nahkasandaalit, joita voi yhdistellä hempeimpiin kesämekkoihin.


messy

Kirppikseltä löytynyttä peikkotytön asua päästiin jälleen käyttämään kun osallistuimme heinäkuun alkupuolella lasten Satumetsäseikkailuun. Me&i:n suosikkisukat mätsäsivät kivasti mekkoon:) Ikapoka-nukke (ensimmäinen Mietteen nimeämä lelu) pääsi käymään "nalletohtorilla" ja sai siellä laastarin kipeään käteensä.

7 kommenttia:

  1. Ihanat uikkarit tytöillä, ja Miete niin söpönä :)!

    VastaaPoista
  2. Tosi ihania tyylejä! valkoiset nahkasandaalit olisivat todella kruunanneetnuo ekat asut :) Esim. Vertbaudetilla on ihastuttavia sandaaleja keväisin (Ellos).

    Nyt leffailtaa miehen kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietteen muutama asu tosiaan huutaa valkoisia nahkasandaaleja. Jos olisi ollut edes yhdet kesäjuhlat olisin ne hankkinut, mutta kun käytännössä suurin osa kesäpäivistä on menty crocseilla, päätin, että pärjätään me ilmankin. Mut ensi kesänä annan mun estetiikan kaipuulle periksi;)

      Poista
    2. Niin ja hei leffailta kuulostaa hyvältä! Meillä akka bloggaa ja ukko katselee olympialaisia. Meneehän se näinkin;)

      Poista
  3. Voi miten isolta Miete näyttääkään! Niin suloinen neitokainen :)

    VastaaPoista
  4. Miete on tosiaan aika ison tytön näköinen ja oloinen:) Joku mummeli luuli tyttöä kylpylässä 4-5 vuotiaaksi...Tyttö on kai perinyt mun geenit: mäkin näytän nykyään ihan liian vanhalta;D

    VastaaPoista