lauantai 15. syyskuuta 2012

Edullisia ostoksia ja heräteostoksia




Miete yllätti äidin poseeraamalla!:)

Kirppikseltä löytyi aivan ihana ja uudenveroinen H&M:n paitapusero kolmella eurolla. Ostin 110 cm kokoisen paidan jemmaan, mutta kun Miete huomasi paidan pienet Hello Kittyt, se piti saada heti päälle. Jättikokoinen paita toimiikin ihanasti tunikana, vaikka hihoja täytyykin kääräistä reilusti. Paitapuseron päälle löytyi kaapista yli-iso neuletakki, mutta hihat käytettynä sekin on mielestäni oikein suloinen jo nyt! Päivän teema: oversized.

Tänään olikin lämmin päivä ja tässä asussa käytiin kaupungilla asioilla (tai no asia oli niinkin tärkeä kuin minulle mustan laukun löytäminen). Neulelegginsit ovat KappAhlista ja ballerinat H&M:ltä. Ulos lähtiessä asuun lisättiin vielä ohut pitsineulepipo ja kaunis kukkahuivi.

Tässä on hyvä esimerkki siitä, että huokeaan hintaankin löytyy nättejä asukokonaisuuksia lapselle. Neuletakkikin on joku Lindexin  -70% alelöytö. Edullisuutta tietenkin lisää se, että yläosien käyttöikä on pitkä.

Edullisuudesta puheenollen ainoa kiva musta laukku jonka olisin kauppareissultamme kelpuuttanut oli Marc by Marc Jakobsin ihana nahkainen ja todella simppeli laukku. Just sellainen mitä haen: voi käyttää työssä ja vapaalla ja siihen mahtuu läppäri, meikkipussi, lompakko, eväät, lapsen vaihtohousut... Hinta oli kuitenkin sen verran kova, että jäin vielä miettimään. Jäljellä tosin oli vain enää yksi kappale, joten ehkä se ei ollut mua varten.

Laukun sijaan ostin todellisena heräteostoksena aivan sairaan makeat housut! Nimittäin leopardikuvioiset pillifarkut Gina Tricotista. Googletin heti kotona "leo pants" ja alla oleva nätti kuva osui silmiini.



Omat leopöksyt ovat vielä pienikuvioisemmat ja hillitymmät, itseasiassa hyvin harmooniset värimaailmaltaan. Ajattelin yhdistää ne mustiin (tai konjakin värisiin) korkkareihin/nilkkureihin, ylöosaksi valkoinen paitapusero tai musta tai valkoinen toppi, ja musta pitkänmallinen pyllynpeittävä ohut neuletakki. Kaikki luetellut vaihtoehdot minulta jo onneksi löytyvätkin. Mutta olipa kyllä rohkein ostos aikoihin:D Ehkä pakko kehitellä jotain leffassa käyntiä tai muuta ohjelmaa, töihin kun noi on ehkä vähän överit... Mut on ne vaan ihanat! GT:n sivuilta sain vain surkeat pikkukuvat kopsattua, joten jos haluut kurkata minkänäköiset mun leopantsit ovat, ne löytyvät täältä.



Meillä on muuten automatkalla ollut viimeaikoina tapana bongata keltaisia autoja, opetella liikennemerkkejä ja puhua tärkeistä rakennuksista (kuten Tampereen yliopistollisesta sairaalasta). Tänään Miete kiinnostui TAYS:n viereisestä rakennuksesta, ja minä kerroin, että siellä opiskellaan insinööriksi. "Minusta tulee isona insinööli!" Miete hihkaisi innoissaan.

4 kommenttia:

  1. Kiva idea,voihan lapsellakin käyttää oversized-mallilla.. :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Miete :) Neiti on jo ihan ison tytön näköinen :)

    VastaaPoista
  3. Tuo paita on kivannäköinen noin tunikanakin ja leopardi-housut on varmasti hienot! :)

    VastaaPoista
  4. Hienosti saa käyttöikää lisää pikkuihmisille =)

    Sinulla on ihana blogi, kateellisena katson kun juuri itse aloitin. Kirppislöydöt ja aleissa "säästäminen" myös aiheina. Olisin iloinen kaikesta palautteesta ja vinkeistä, eli jos ehdit ni käypä kurkkaamassa:

    edullista@blogspot.fi

    Olen tänä syksynä "säästänyt" jo noin 900 e syyshankinnoissa!

    Sanna

    VastaaPoista