perjantai 28. syyskuuta 2012

Kruunuhattu ja haalarit




Halusin esitellä meidän tulevaa talvea vasta kun UNQ:lta tilaamani kruunuhattu on saapunut. Valitsin värin siten, että se käy nätisti molempien talvihaalareiden kanssa. Itseasiassa muutkin asusteet on helppo yhdistellä kumpaankin haalariin.


Miten saat kuvattua talvihaalarin lapsen päällä? Sano, että nyt leikitään talvea.
Tulos: neiti teki lumienkeleitä eteisen lattialla:)

Lennen kukkahaalarin olen ostanut jo kauan sitten, mutta se oli viime talvena reilu, joten tänä talvena päästään sitä vihdoin käyttämään. Onneksi en ole tässä välissä ehtinyt kyllästyä kuosiin: päinvastoin, haalari on mielestäni todella nätti ja kivan "erilainen"!



Tämä nurkkaus on valon suhteen asunnon paras kuvauspaikka,
mutta argh kun mun silmiin ottaa noi johdot ja töpselit.
Ei ne siis elämää haittaa mutta valokuvia kyllä! Nimimerkillä on mulla ongelmat.

Pomp de Luxin haalarin ostin viimetalvena alesta. Jos jollakulla on tarpeettomaksi jääneet saman kuosin topparukkaset (koko 3 Y) niin ostaisin ne mielelläni! Olisi muutenkin kiva kuulla kokemuksia tuosta pomppiksen haalarista. Tarkeneeko sillä myös paukkupakkasilla?

Meillä on myös jemmassa yksi Ticketin vaaleanpunainen haalari, koska sen lämpimyyteen luotan täysin. Mulla ei vaan ole oikein ajatusta siihen sopivista asusteista, enkä toisaalta ole kovin innokas sellaisia hankkimaankaan -nuo kaksi esittelemääni haalaria asusteineen ovat kuitenkin niin mieleiset!


Loppuun vielä vinkki kylmän talven varalle. Ainakin Jyväskyläläisesta Vauvauvasta saa tilattua ihanat merinovillaiset ManyMonths -tumput ja kypärämyssyn. Värivaihtoehtojakin on useita ja ennen kuin päädyin tuohon ruskeaan harkitsin toki myös pinkkiä ja luonnonvalkoista vaihtoehtoa. Myssyssä saman koon pitäisi mennä useammankin talven tuon joustavan niskakuminauhan ansiosta. Tumput otetaan käyttöön jo syksyllä kurarukkasten alla.

Miete ja mieheni tekevät parhaillaan kettiössä vohvelitaikinaa. Nam! Mä olen ollut koko viikon vähän flunssainen, mutta hirveä hinku olisi jo lenkille. Pitäisköhän sitä tehdä pieni kävelylenkki niin sitten olisi vohvelit ansaittu;)

Hyvää viikonloppua!

15 kommenttia:

  1. Kivat setit talveksi:) artulla taitaa olla samat kengät, jos nois on tähtiä? :) ihan mainiot, tallusteltiin jo kerran niillä kun oli kirpeä syyspäivä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On varmasti samat kengät, mulle ne tähdet tuli tosin yllätyksenä kun kengät kotiutuivat meille. Nuo on kyllä superlämpimän ja laadukkaan oloiset. Harmi vaan että koko on vielä tosi reilu ja jos ei neidin jalka saa kasvuspurttia, joudun keksimään jotkut toiset kengät tilalle:(

      Poista
  2. Nätit setit!

    Meillä kaksi vanhinta puhtaasti lahjotaan sovitushommiin, tai pidetään "muotishow". Pienimmällä odotetaan vaan päivää, milloin olisi mahdollisimman hyvällä tuulella :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä mäkin taisin jotain herkkujen syömisestä tuossa sovittelun lomassa puhua... Julkaisematta jäi kuvat missä oli kyllä totaalitympeä ilme kasvoilla:D

      Poista
  3. Todella kivoja talvivaatteita :) Tuo Pompin haalari on todella suloinen!

    http://kaksitassua.blogspot.fi/2012/09/walldesign-arvonta-voita.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Minustakin tuo pompin kuosi on aivan ihana!

      Poista
  4. Ihania juttuja teillä talveen. :) Minä jätin UNQ:lle jo toisen tilauksen kun päädyin vielä siihen, että haluan yhden uuden dino-hatun vielä talveen meille.
    Pitäisi itsekkin tehdä tämä talvivaatepostaus, mutta tuo valon määrä on tosiaan niin huono, että kuvaaminen pitäisi juuri ajoittaa valoisan aikaan ja Pinja taas ei halua sovittaa kun tulee kuulema kuuma. :)

    Hyvän valinnan olet tehnyt villojen suhteen, minä nappasin meille juuri uudet isommat villalapaset töistä, meillä oli aikoinaan juuri tuo sama setti, ruskea kypärämyssy ja lapaset, mutta kypärämyssy on jäänyt jo pieneksi ja nyt jäi lapasetkin pieneksi, joten Pinja sai nyt pinkit lapaset tällä kertaa, kypärämyssyä ei nyt tarvita kun Ruskovillan silkkimyssy mahtuu edelleen Pinjalle. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo myönnetään mäkin aloin jo miettiä uutta tilausta, meillä on kahtena edellisenä talvena ollut sydänkäpyhattu ja se on kuitenkin mun suosikki edelleen:) Kiva kuulla että oot ollut tyytyväinen tuohon villasettiin, itsekin pidin sitä ihan kuningasideana kun hintakin oli kohtuullinen:)

      Poista
  5. Ihana tuo kruunuhattu! Rakkautta ensisilmäyksellä!

    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  6. Pompin haalari on niiiiin ihana. Söpö M!
    Asusta se tiksu ruskealla myös ;) jokin kiva pipo vaan.
    Meillä taitaa kengät+hanskat mennä myös ristiin hyvin, ja hattuja varmaan on taas liikaa.. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se tiksu on tosi hempeän vaaleanpunainen mutta siinä on musta aika näyttävä vetoketju... jotenkin noi ruskeat ei mielestäni sovi sen kanssa, ei sillä että se mitenkään tarkkaa olisi;) Mut tässähän ei suinkaan ollut vielä esillä meidän kaikkia talvivaatteita, joten ehkä mä pystyn perustelemaan itselleni vielä jotain asustehenkintoja joiden värimaailma olis sitten harmaaseen/mustaan suuntaan:)

      Poista
  7. Tervetuloa osallistumaan arvontaan blogissani:
    http://odotusta-jonna.blogspot.fi/2012/09/me-179-110.html :)

    VastaaPoista
  8. Kiva arvonta, kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
  9. Todella hyvältä näyttää Mietteen talvi :) Lennen haalari on oikein sievä.. kivasti menee toi väri että yläosa kuviollinen ja alaosa yksivärinen. Ton tyyliset kun on likaystävällisempiäkin ;)

    VastaaPoista