perjantai 21. syyskuuta 2012

Syksyn askeleet


Laittelin viimeviikolla kesäkenkiä pois ja järjestelin syyskengät kaappeihin. Muutama uusikin pari on joukkoon päässyt.


Guessin kiilakorolliset mokkanahkanilkkurit olivat rakkautta ensisilmäyksellä. Yleensä en tykkää kiilakoroista, mutta nämä toimivat. Tarvitaan paljon kuivia syyskelejä, jotta näistä pääsee nauttimaan.


Tälläiset korot ovat enemmän mieleeni, joskin näissä nuo korot ovat hieman liian korkeat arkikäyttöön. Ostin kengät H&M:ltä viime talvena "kun halvalla sai", eivätkä tällaiset tekomokkaiset kengät varmaan kovin jatkuvaa käyttöä kestäisikään.


Kiiltonahka on kaunista. Nuo mustat ovat jo aivan kuluneet käytössä ja edelleen suosikkini. Nimitän kenkiä mun feikki-louboutineiksi, koska niissä on ihanat punaiset pohjat. Haaveilenkin ostavani seuraavaksi ihan aidot! Harmaat avokkaat ovat H&M:n tämän syksyn mallistoa (ihan täydelliset: kiiltonahkaa ja mokkaa) ja punaiset nilkkurit ovat alelöytö Eccolta (kivasti toi kamera paljastaa kaiken pölyn...). Näissä on kaikissa H&M:n nilkkureiden tapaan pitkä ja kapea korko.


Stoccan kantisalennuksesta ostin syksyyn ja talveen tuollaiset hyvät Clarksin perusnilkkurit. Näillä varmaan tulee enimmäkseen töissä tallottua ja muilla kengillä sitten maustetaan tarpeen mukaan arkea ja juhlaa. Noissa on ihan kunnon pohjakin, eli pitäis pysyä pystyssä myös liukkailla keleillä.

Ai että milläs mä sitten ulkoilen lapsen kanssa? Löysin Intersportista sievät HellyHansenin mokkasaappaat. Kuvaa en ottanut, mutta ainakin HobbyHallissa on samaisia kenkiä myynnissä.
Myös Sorelin ulkoilukengistä (tai sen tyylisistä) haaveilen. Alla oleva Spartoon sivuilta napattu malli miellyttää silmääni eniten. Sinin blogissa olikin hetki sitten vinkki, että täältä löytyy joitakin Sorelin kenkämalleja hyvässä alessa!




Kyllä kengät on sitten kivoja. Huomiseksi tarvitsen kuitenkin ennen kaikkea räpylät, sillä lähdemme Mietteen ja hänen isosiskonsa kanssa kylpylään.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Onpa ihanat noi HellyHansenin kengät! Kelpais mullekin :) Menis farkkujen ja mekkojenkin kanssa. Ja toppahousujen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tosiaan kivat ja tykkäsin siitä kuinka sirolta ne näyttää jalassa. Mulla on sen verran iso jalka, että esim. UGGit näyttää mun jaloissa aika kauheilta:)

      Poista
  2. Vastaako noi Clarks-nilkkurit kokoaan hyvin?

    VastaaPoista