perjantai 9. marraskuuta 2012

Haalari on saapunut


Ihastuin Fransa Kidsin lilaan haalariin (mainoslinkki) ensisilmäyksellä ja sorruin tilaamaan sen Mietteelle. Haalari ei tuottanut pettymystä livenäkään ja mikä parasta, meiltä löytyi valmiiksi täydelliset asusteetkin haalarin kanssa käytettäväksi: rukkaset H&M, pipo Pikku Stikkari. Päähine on ollut huutiksessa parikin kertaa tyrkyllä. Ei siksi etteikö se olisi aivan ihana vaan siksi ettei se ole oikein väreiltään aiemmin sopinut minkään kanssa. Vaan nytpä sopii!

Lisäksi tilasin saman sarjan kypärämyssyn ja rukkaset. Myssylle on varmasti käyttöä, mutta rukkasia en suosittele, niiden malli oli huono: tosi lyhyt varsiosa ja ylimitoitettu "sormiosa". Palautukseen meni. Paketissa oli mukana myös aivan yli-ihania sisävaatteita, mutta niistä en ole vielä kuvaa napannut (valoa, anyone?).


Tänään kuitenkin valo riitti kuvaamiseen ulkona. Nappasin kameran mukaan kun lähdin hakemaan tyttöstä hoidosta. Neiti olisi halunnut minun kuvaavan taivasta, eikä häntä. Mutta kun sinä olet minulle taivas...


Kengät ovat viimetalviset Vikingin goret. Onneksi juuri sopivat. Yksiväriset haalarit näyttävät olevan tämän hetken trendi, mutta muhun iskee kuosit! Ja ennenkaikkea pitkästäpitkästäaikaa violetti väri.

Kiitos muuten kivoista kommenteista viime postaukseen, vastailen niihin viikonlopun aikana. Mulla on muuten tulevan viikon sisällä kahdet teemabileet: 80-luku ja 1920-luvun Hollywood Glamour. Oon kai tullut vanhaksi, koska oikeasti haluaisin vaan olla kotona ja leipoa!



Kiitos Kultasiskojen Terhille juustokakkuinspiksestä. Jääkaapissa on hyytymässä Taivaallinen mokkakakku (alkuperäinen resepti Kinuskikissalta), jonka uskon vievän kielen mennessään! Taidetaan ottaa huomenna pieni varaslähtö isänpäiväjuhlintaan...(Ensi kerralla kiinnitän vähän enemmän huomiota tuohon kuviointiin, nyt sotkin vaan vapaalla kädellä :/) Huomenna kakku saa vielä päälleen keon rouhittua Daim-suklaata. Eikun ääntä kohti!

15 kommenttia:

  1. Olipas ihana haalari! Värikin on just mun mieleen :) Pitääpä pistää korvan taa ensi vuotta ajatellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin minustakin:) Tuon voisi hyvin napata aleprossilla ensi talveksi jemmaan...:)

      Poista
  2. Todella kaunis kuosi ja värit tuossa haalarissa. Harmi, että malliston takki näyttää kuvissa jotenkin säkkimäiseltä ja leveältä, muuten olisin ehkä voinut sortua. Nuo näyttävät olevan nyt -35 % alessa. Meillä kyllä on ihan liikaa takkeja eli ehkä hyvä vaan ettei takin malli näytä kivalta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mäkään noille saman kuosisille takeille lämmennyt, housut tosin näytti kivoilta ja pari muuta siistimpää ns. mekkotakkia oli myös tosi söpöjä...Alkaa meilläkin olla aika läjä talvivaatteita kertynyt, nyt tarvitaan enää se TAL-VI :)

      Poista
  3. Kaunis haalari ja asusteetkin sopii tosi hyvin!! Viime vuonna minäkin katselin noita Fransan haalareita, todella kauniilta ovat näyttäneet, mutten ole uskaltautunut tilaamaan. Ehkä ensi talveksi sitten...;) Kerrohan talven loputtua kokemuksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tosi innostunut tuosta merkistä ja ehdottomasti katson jatkossakin tarjonnan. Mielenkiinnolla odotan minkänäköistä välikausihaalaria sieltä on tulossa. Kerron toki käyttökokemuksia haalarista kunhan päästään sitä kunnolla kuluttamaan:) Käsituntuma on hyvä, mutta käyttöhän sen sitten paljastaa:)

      Poista
  4. Oikein raikas haalari :)

    Mun oli kans tarkoitus tehdä joku suussasulava kakku isänpäiväksi, mutta isukki ja tyttö eivät kakkupuheistani piitanneet vaan haluavat kuulemma tehdä ihan itse muffinsseja :) No, pääsenpä helpolla.

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana haalari!! Minkälainen mitoitus tuossa on, onko reilua vai niukkaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitoitus on kokoavastaava/reiluhko. Mietteelle tilasin haalarin koossa 98, se koko on muissakin vaatteissa nyt käytössä. Haalarin vyötäröllä on kiristysnauha, jonka päät saa vielä kätevästi neppareilla kiinni niin eivät jää roikkumaan. Aika reippaasti pitikin tuota vyötäröä kiristellä että haalarin sai nätisti istumaan. Mutta on kyllä aivan ihana haalari ja käsituntumalta oikein laadukkaan oloinen, notkea mutta lämmin:)

      Poista
  6. Ihanan näköinen ja värinen asu! Sopii Mietteelle hyvin.
    Mistä olet ostanut tuon söpön pipon? : )
    -Sari

    VastaaPoista
  7. Ai sori, ku tarkemmin luin löyty mistä pipo hankittu : )

    VastaaPoista
  8. Pipo on teetetty Pikku Stikkarilla:) Siellä on aivan ihania mallivaihtoehtoja ja pipon voi teettää myös omien toiveitten mukaisesti.

    http://www.pikkustikkari.fi/

    VastaaPoista
  9. Onpa nätti haalari, kivan erilainen! :)

    VastaaPoista