keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Racoon Dreaming (-30%)


Nyt kun ensi talveksi on hankittu edullinen rymyhaalari, innostuin suunnittelemaan jo enemmänkin ensi talven ulkovaatetusta. Oikeastaan mulla on aika selkeät sävelet sen suhteen, mitä toivoisin tyttöseni päällä näkeväni ensi talvena...

Tämä olisi täydellinen ns. parempana ulkoilusettinä. Noihin Racoonin sydänjuttuihin en vaan kyllästy ikinä! Takkia (Racoon Heartmade Girl Jacket) voisi käyttää myös ns. söpöstelytakkina, joten erillistä mekko/juhlatakkia ei tarvitsisi hankkia. Housut (Racoon Heartmade Girl Overalls ) ovat sävysävyyn takin sydämen kanssa, ja onneksi sen verran tummat, ettei heti kaikki lika näy. Päähineeksi lisäsin kollaasiin meillä tällä hetkellä käytössä olevan Fransa Kidsin kypärämyssyn, mutta toki tuohon olisi kiva jotain näyttävämpääkin yhdistellä...




Toisaalta mua houkuttelee myös tuo tumman luumun sävyinen takki (Racoon Heartmade Girl Jacket). Myös Mietteen Pikku Stikkarin pipo sopisi kivasti tuon takin kanssa (ja itseasiassa tuon ylemmänkin kollaasin settiin). Luukun väriseen takkiin yhdistäisin mustan ala-osan (Hummel Story Snow Pants ), kivan näköistä ja käytännöllistä.

Noita Racoonin takkeja ei juuri enää muissa nettikaupoissa ole tarjolla (korjatkaa jos olen väärässä!), mutta Booztin nettikaupassa kokoja näkyy vielä olevan. Kaikki Racoonin, Ticketin, Phister & Philinan ja Lego Wearin vaatteet myydään perjantaihin saakka -30% alella.

Kysymys kuuluu: Miten ihmeessä osaan valita?! Kumpi setti on kauniimpi?

sis. mainoslinkkejä




14 kommenttia:

  1. Mullehan on nyt käynyt niin että oon kääntänyt ihan kelkkani ja kyllästyny kaikkeen mistä oon ennen tykänny :D ...siispä viime talven alesta hankittu takki ei enää tänä talvena miellytäkkään, niimpä jätän hankinnat suosiolla siihen kun se on oikeesti ajankohtaista... vaikka olis kyllä paljon fiksumpaa hankkia ne alesta! :)

    noista sun katsomista seteistä tykkään enemmän tosta ylemmästä. jotenkaan toi luumu ei iske, vaikka se (tai ainakin lila) sopiikin kyllä tosi hyvin mietteelle <3 vaaleenpunanen on vaan aina vaaleenpunanen;) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielenkiinnolla seuraan edelleen sun tyyliä, sehän on ihana seikkailu kun maku muuttuu ja parhaimmassa tapauksessa "joutuu" laittamaan uusiksi paitsi vaatekaapin sisällön myös sisustuksen;)

      Poista
  2. Näkyy myyvän JJ:kin tämänkin vuoden Racoonia alessa jo. Taitaa olla edellisvuoden hurjat laatuongelmat vaikuttaneet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että on vaikutusta,mutta toisaalta noista pienemmistä nettikaupoista noi myydään aina nopeaan tahtiin loppuun!

      Poista
  3. Tuo vaaleanpunainen on mielestäni kaikkein kaunein, meillähän on se haalarina ja onhan se ihana!

    VastaaPoista
  4. Tuo ylin setti on ihanin! Meilläkin on haalari tuossa vaaleanpunaisessa sävyssä.
    Racoonin kanssa ei ole ollut mitään laatuongelmia. Viime kevään ja tämän syksyn on Saralla ollut Racoonin välikausivaatteet käytössä (haalari ja kaksiosainen setti) päiväkodissa ja hyvin on kestänyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että oot ollut laatuun tyytyväinen. Meillekään ei ole tullut maanantaikappaleita vastaan:) Haalarin malli ei vaan ole paras mahdollinen Mietteelle (niissä on jotenkin pitkä vartalo-osio ja suhteessa lyhyemmät puntit), siksi päädyin mieluummin takkiin. Laitoin tuon vaaleanpunaisen tilaukseen, mutta housuja mietin vielä. Ehkäpä hankin silti alaosaksi jotain mustaa...

      Poista
  5. Meillä on tuo tumma lila (luumu) ja on kyllä todella kaunis. Muutama kuva siitä löytyy myös blogistani. Hyvää loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi se todella ON kaunis. Ihan hirveiän vaikeiden valintojen edessä tässä oltiin, mut tällä kertaa toi v.pun. vei voiton:) Kävin sun upeaa blogia kurkkaamassa ja jään sitä seurailemaan jatkossakin. Hyvää loppuviikkoa myös sinulle!

      Poista
  6. Aika hauska juttu, että joku muukin on ajatellut yhdistää ton vaaleanpunaisen takin violetteihin housuihin :) Aattelin hankkia ton setin ens talveen alesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan kaunis setti:) Mä nyt tilasin sen takin, mut mietin vielä noita housuja...mustatkin vois näyttää ihan kivalta. Noi on nyt tosiaan -30% ja ajattelin jo tuohon alehintaan tilata, vaikkei se 30 prossaa mikään huippuale vielä olekaan. Se on vaan niin riskipeliä, että jääkö noita ihanuuksia enää "kunnon aleen" jäljelle:)

      Poista
    2. Loistavaa, kiitos vinkistä myös sinulle! Jonathanin tuotteista mulla on tosi hyvät kokemukset, taidankin käydä niitä katsomassa paikallisessa JJ:ssa. Luulin et noi resorit on mustat mutta tää tieto muuttaakin nyt asian ja alan miettiä harmaata vaihtoehtoa. Kiitti:)

      Poista
  7. ei noista osaa valita, molemmat ihania! :D

    VastaaPoista