lauantai 15. joulukuuta 2012

*The Body Shop: Lahjalauantai*

The Body Shopilla on tänään lahjalauantai, jolloin kaikista lahjapakkauksista saa -10% alennuksen etukoodilla M8487NSB. Taas näitä "ihanan käteviä" alekoodeja;)

Mulle The Body Shop oli sellainen varhaisteini-iän ensimmäinen shoppailuparatiisi (Yves Rocherin rinnalla). Oli ihana ostella niitä kaikkein pienimpiä suihkugeeliputeleita ja ennenkaikkea me tytöt rakastettiin niitä huulirasvoja! Nykyään mun suosikkeja on laadukkaat meikkisiveltimet ja ne ihanan tuoksuiset koostumukseltaan oikein täyteläiset vartalovoit.

Kävin kurkkaamassa, minkälaisia lahjapakkauksia nettikaupan puolella on tarjolla, ja oi mitä löysinkään! Niin suloisen lahjapakkauksen, ettei ole enää epäilystäkään, mitä tilaan sukulaistytöille joululahjaksi.


Ihana tikkarinmuotoon pakattu "säästöpakkaus" huulirasvoja kaikissa ihanissa tuoksuissa. Ilahtuisin tällaisesta lahjasta itsekin! Näitä tulee muutama jaettavaksi joulupukin konttiin...



Toiseen tikkariin on pakattu juurikin niitä ihania vartalovoivoiteita. Näitä eri tuoksuja voisi sitten lotrailla ihan mielialan mukaan: rentouttavaa vaniliaa tai piristävää sitrusta...



Vielä yksi poiminta, jooko! Tarjolla on siis vaikka mitä ihania lahjapakkauksia ja ne on kivasti jaettu vielä erilaisiin hintakategorioihin. Chocomania-pakkaus on täydellinen vaihtoehto niille jokapuolelta tuleville suklaakonvehtirasioille. Tämä suklaapakkaus tekee hyvää myös vartalolle;)

Nämä (ja kaikki muut lahjapakkaukset) ovat siis -10%:n alennuksessa tämän lauantaipäivän ajan koodilla M8487NSB .

Ai että vieläkö ehtii ennen joulua? Lupaavat että 17.12. mennessä tehdyt tilaukset ehtivät ennen joulupukkia;)

sis. mainoslinkki


6 kommenttia:

  1. Mun teini-iän body shop -ihastus oli kylpykuulat :)

    VastaaPoista
  2. Oi mä olin ihan unohtanut kylpykuulat!!! Ne oli ihan parhaita:)

    VastaaPoista
  3. Toi tikkarijuttu on ihana :) En muista missä, mut jossain blogissa on nyt arvonnassa just tollainen:)

    Mun eka bodyshop ostos oli syksyllä :D moringa tms tuoksuinen hajuvesi joka miehen mielestä haisee kissan pis... :D Kiva!

    VastaaPoista
  4. Noi tikkarit on hauskoja! Itselleni mieluusti ottaisin Body Shopin suklaarasian :)

    VastaaPoista