torstai 7. helmikuuta 2013

Nova Star

Tykkäättekö te Nova Star -merkin vaatteista? Mulle ne oli alkuun liian street-henkisiä, mutta syytän eritysesti Pinjuus-blogia siitä, että ihastuin merkin vaatteisiin pikkuhiljaa...:)

Nova Starilla on ihania huppareita, tosi makeita farkkuja ja materiaalit ovat todella laadukkaita. Ihan ilmaisia nuo vaatteet eivät ole, mutta veikkaan että kyseisen merkin vaatteilla on jälleenmyyntiarvoakin.

Booztilla on nyt Nova Starin vaatteet -30% alennuksessa. Pääset kurkkaamaan tuotteita suoraan TÄSTÄ.



Meiltä löytyy nuo Nova Starin ihanat "Cosy Trousers Super Pinkit". Valitettavasti vaan täyteen hintaan ostettuna, sillä en pystynyt vastustamaan tuota housujen edessä olevaa kengurutaskua:) Pipo meillä on jemmassa ja pääsee varmasti keväällä käyttöön.

Nyt kun katsoin tuota Booztin Nova Star -tarjontaa niin nämä ovat edelleen mun suosikit. Farkkuja meillä käytetään niin vähän, että edullisemmatkin vaihtoehdot kelpaavat.

sis. mainoslinkkejä

9 kommenttia:

  1. Meillä tykätään ja matskut tuntuu olevan tosi kestäviä, eli sen puoleen olen valmis maksamaan hieman enemmän :)

    VastaaPoista
  2. Suosikkimerkki =) Varsinkin hupparit / svetarit käytössä jo useana vuotena. Reilua mitoitusta kyseisellä merkillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitoitus on tosiaan reilua ja mallit sellaisia, että käyttöikä on pitkä. Ne hupparit mistä oon tykännyt, on ollut aina Mietteen koon osalta loppuunmyytyjä:/ Ilmeisen suosittuja siis:)

      Poista
  3. Meillä poikanen varsinkin tykkää rennoista farkuista. Nämä myös jostain syystä pysyvät päällä, vaikka vaikuttavat aika löysiltä vyötäröstä. Pipoja meiltä löytyy jo pidemmältä ajalta, ne on huippuja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KOhta mekin päästään korkkaamaan toi pipo:) Ne farkut on aivan ihania, pääsin niitä eräillä vaatekutsuilla hypistelemään ja olin todella lähellä sortumista:)

      Poista
  4. Meillä ei ole muita kuin NS:n pipo, jonka voitin blogiarvonnassa. Se pipo on kyllä ihana, mutta muuten nuo vaatteet eivät ole mitenkään erityisesti sytyttäneet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei noi tosiaan ole lähimpänä teidän tyyliä:) Mulla meni myös aikaa ennen kuin lämpenin...

      Poista
  5. Tulin vinkkailemaan Nova Star -faneille, että myymme ko. merkin kaikki tuotteet Outletissa pois :)

    http://www.lillacompany.fi/tuotemerkit/novastar

    - Lilla companysta Jenni

    VastaaPoista