perjantai 31. toukokuuta 2013

Kolme kesätyyliä

Huomasin ilokseni, että mun on ihan aiheellista tehdä pitkästä aikaa vaatehankintoja Mietteelle. Toisin kuin muistelin, kesäksi löytyi yllättävän vähän jemmoista käyttövaatetta. Mekkotilanne on hyvä, mutta ihan sitä perusvaatetta tarvitaan lisää, kuten esimerkiksi t-paitoja.

Nettikaupan tarjontaa tarkastellessani vastaan osui aivan mielettömiä ihanuuksia. Innostuin tekemään pienet kollaasit kaikista niistä tyyleistä, joilla tykkään kesän mittaan leikitellä: Mietteen vaatekaappiin eksyy siis tänäkin kesänä jotakin hempeää ja romanttista, tuulahdus merihenkisyyttä ja tietenkin myös jotakin värikästä ja leikkisää.

Ja voi katsokaa mitä ihania, ihania juttuja mä bongasin! En voi millään näitä kaikkia meille kotiuttaa, mutta luulenpa että jotain näistä on ihan pakko saada...



Tämän Romanttisen kollaasin hame saa mun sydämen jättämään pari lyöntiä väliin. Voi jospa meillä olisi tulevana kesänä edes yhdet kunnon ns. pukeutumisjuhlat niin tilaisin tuon hameen oikopäätä. Kaappiin sitä on turha ostaa roikkumaan, joten ei auta kuin huokaista ja ihailla hametta tuon suloisen tyttösen päällä.

Aivan ihanat ovat myös nuo tennarit. Niissä on samaa henkeä tuon hameen kanssa, vaikken niitä välttämättä keskenään yhdistäisikään (ei tosin ihan mahdoton ajatus sekään!). Tennarit löysin Halensilta, josta yritin etsiä Mietteelle verkkareita:)



Merihenkiseen kollaasiin bongasin Stockmannin nettikaupasta kivan Bogin perushameen, joka kannattaa hyvän hintalaatusuhteen vuoksi ottaa samalla myös pinkkinä:) Hello Kitty -tennarit eivät ehkä vedä vertoja edellisen kollaasin kaunottarille, mutta veikkaan että ne vievät aika monen pikkuneidin sydämen. Noa Noan raitapaidassa on juuri täydellinen "auringon haalistama" värimaailma ja tuo materiaali näyttää ihanan pehmoiselta ja ohkaiselta...



Taitaa olla ensimmäinen kerta kun minä lämpenen Molon sisävaatteille! Turkoosi t-paita on mielestäni satumaisen kaunis. Ehkä kuosissa viehättää myös se, että paita on helppo asustaa iloisen värikkääksi, mutta yhtälailla yhdistämällä paidan vaikka vaakeanpunaisiin housuihin, saisi ilmeestä tosi sievän ja romanttisen.

Turkoosi on vuodesta toiseen mun kesävärisuosikki, ja ihanasti sopisi tuollainen vähän tummemman turkoosi hame paidan kanssa yhteen. Ja eikös jokaisella vakavastiotettavalla peppipitkätossulla kuulukin olla tuollaiset raitasukat! Ne ovat i-ha-nat! Sukkien kanssahan voi sitten pukea ihan minkä väriset tennarit tahansa -kollaasiin valitsin converset Mietteen lempivärissä.

Eikös ollut ihania "löytöjä"! Mikä näistä tyyleistä iskee eniten?

teksti sisältää linkkejä blogiyhteistyökumppaneitten tuotteisiin

9 kommenttia:

  1. Kyllä mä lähtisin leikittelemään väreillä. Meillähän on tuo Molon kirsikankukkakuosi mekkona, mutta se on niin ihana, että jaksaisin katsella sitä teepparinakin... jos olisi tarvetta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sitä saa mekkonakin, täydellistä! Nyt kyllä tekis mieli metsästää se meille -paitana tai mekkona. Toisaalta olis kiva nähdä se kuitenkin vielä livenä...

      Poista
  2. Oi, kyllä taas löytyi jokaisesta kollaasista sellaisia mitä meillekin voisin ottaa! Romanttinen tyyli iski noista ehkä eniten ja taisipa muutaman huokaisun aiheuttaa täälläkin! Myös tuo neuletakki on aika ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi niinpä! Ja tosiaan tuo neuletakki isoine nappeineen on suloinen:)

      Poista
  3. Tuo meriteema miellyttää jostain syystä eniten. Monen vuoden sininen allergia on vaihtunut pakkosaadakaikkeasinistä addiktioon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä addiktio :) Mulla sininen on aina miellyttänyt silmää, siis vaatteitten osalta.

      Poista
  4. Tuo ekan kuvan hame on kyllä tosiaan aikas <3 Huoh, miksei kaikkea kivaa vaan voi saada? :)

    On pitänyt jo pitkään kysyä että mitä kokoa on Mietteen naxtin uikkari josta bloggasit joskus? Meidän neiti on noin 105cm ja mietin voinko ottaa nextiltä uikkarin koossa 5-6v koska 3-4v kuulostaa ehkä turhan naftilta, vai?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hame on tosiaan ihan täydellinen, no, onneksi me ei tarvita... :) Toi Nextin uikkari olis muuten ihan teidän neidin näköinen! Miete on sentin, pari päälle metrin ja tuossa 3-4 y koossa on jnkn verran kasvunvaraa. Olkaimet eivät ole säädettävät ja ne ovat mielestäni vähän liian isot. Kyllä mä sinua kuitenkin palaisin varman päälle ja ottaisin tuon 5-6 koon vaikka pienempikin saattaisi mennä:)

      Poista
    2. Anteeksi kirjoitusvirheet, tabletilla on superkätevää selailla blogeja mut tää kommentointi jotenkin tökkii :/

      Poista