sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Panosta tai pihistä



Jos kaipaat sydämiä talveen, voit panostaa Racoonin hurmaaviin asusteisiin, tai luottaa edulliseen H&M:n tarjoomaan. Meille on talveksi varattuna käsineet "molemmilta puolilta".




Nämä takit ovat molemmat yksinkertaisen kauniita. Monnalisan harmaa takki vie ehkä voiton rusettivyöllään (pieni pussukkakin tulee takin mukana), mutta kivan mallinen on myös Halensilta bongaamani Ladybirdin takki, joka näyttäisi suloiselta värikkään pipon ja huivin, sekä saappaitten kanssa.

Ja lopuksi vielä...


Booztilla on tänään kausialen viimeinen päivä, kannattaa tsekata jos vaikka tekisi viimehetken 50-60%:n alelöytöjä. Esim. tuon kieltänsä näyttävän vintiön haalari on nyt myynnissä puoleen hintaan täällä. Itse ajattelin katsoa läpi tällä kertaa omaan tarpeeseen perusvaatetta: siistit farkut, laadukkaat mustat suorat housut, sekä helposti asuun kuin asuun yhdisteltäviä valkoisia toppeja ja neuletakkeja.

sis. mainoslinkkejä

5 kommenttia:

  1. Onpas nätti tuo Monnalisan takki! Meillä mennään tänä vuonna pihistä-osastolla, kun mieleiset takit löytyi Pomp de Luxilta ja Espritiltä.

    Nuo Racoonin hanskat on tosi kauniit, mutta mihin tuo hinta perustuu? Mini a Turen hanskatkin vaikuttaa jo edullisilta :)

    VastaaPoista
  2. Hauska postaus! Meille tulee varmaan molempia, pihistämistä ja panostamista. :)

    VastaaPoista
  3. Nuo racoonin hanskat on suloiset ja ihanat, mutta törkyhinta. Ei pysty venymään, vaikka olisi kuinka ihanat.

    VastaaPoista
  4. Meilläkin pihistetään ja panostetaan, tuota Racoonin hanskojen hintaa en ymmärrä. Ei se niiden laatu ole ainakaan tähän saakka ollut niin vakuuttavaa, että maksaisin edullisen takin hintaa hanskoista.

    VastaaPoista
  5. Mä oon koittanut löytää suht kultaisen keskitien , ja jos hankin jotain kalliimpaa niin sitten toinen juttu saa olla pihistetty ... Liikaa ei voi survoa rahaa , mutta lämpimänä on pienten oltava tietty.

    Hei kiva tuo uusinkin postaus , pitänee mennä Kappikseen nyt ihan paikan päälle ihastelemaan ;)

    VastaaPoista