maanantai 4. marraskuuta 2013

Inspiraatiokuvia koirateemasynttäreille

Mietteen nelivuotissynttäreitä juhlitaan ensi kuussa. Mainitsinkin jo aiemmin, että koirateema on tyttösen toive. Ja mitäpä se lähes leivontataidoton äiti ei lapsensa eteen tekisi;)


Koirakakku on Kakkuenkelin blogista. Voin kuvitella kuinka onnessaan Miete olisi tällaisesta kakusta. Tosin, raaskiiko tuota syödäkään, sillä sehän on kuin ilmetty Aatos! Itse en lähde edes yrittämään tämän toteutusta, mutta onneksi minulla on tuttavapiirissä taitavia kakkutaikureita.



En ole koskaan tehnyt kuppikakkuja. Minusta ne kuuluvat kategoriaan "moni kakku päältä kaunis". Kivan näköisiä, mutta eivät maultaan kovin kaksisia. Jos jollain on takuuvarma cupcakes-resepti takataskussaan niin saa vinkata! Tarkoitus on yrittää taikoa kuppikakuista jotakin koiramaista.



... nämä pörheät pikkuleivokset mätsäisivät erityisen hienosti isomman kanssa. Ja jotenkin tämä kuva saa mut hymyilemään -noilla leivoksilla on ihan sama ilme kuin tuolla koiralla:D


 
Pitäisiköhän sitä sitten teeman mukaisesti tarjoilla suolapalana kuumia koiria? Oikeastaan tosi hauska idea!

9 kommenttia:

  1. Hauskoja ideoita koirasynttäreille! Ei kyllä tosiaan raskisi syödä tuota ensimmäisen kuvan kakkua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Ihan uskomattomia taidonnäytteitä on kyllä netti pullollaan. Saa nähdä raaskitaanko tuota kakkua syödä:)

      Poista
  2. Siis ihania. Minunkaan luovuus ei kyllä riittäisi mihinkään noista, uskomatonta että joku saa kermasta ja karkista aikaan jotain tuollaista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä ihan oma taiteenlajinsa! Ihania juttuja:)

      Poista
  3. Siis olispa upeat tarjoilut! voi kun osais tehdä tollaiset niin tekisin vaikka heti :) Ja nyt alkoi tekeen mieli hodareita, mistä en edes normisti pidä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ni niinpä! Hih, vai iski Hodarihimo, anna mennä vaan vaikka kahden edestä;)

      Poista
  4. En varsinaisesta cupcake -reseptistä tiedä, mutta Kinuskikissalla on blogissaan dajimsuklaamuffinien ohje, voin kertoa, että tumpelokin onnistuu ja ovat tooosi hyviä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä mä muuten oon joskus maistanutkin ja nehän oli hyviä! Kiitti vinkistä.

      Poista
  5. Ihanan piristäviä ja hupaisia kuvia. Onko tuo kuva teidän koirasta noiden kuppikakkujen kanssa? Siis aivan uskomattoman hupaisa otos. Jos on sinun oma otos niin tuo kannattaa lähettää Aamulehteen tai Seiska päivään, voi meinaan piristää monen päivää näin masismarraskuussa :-)
    -Jonsku

    VastaaPoista